rebel2000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Γεια χαρα και χρόνια πολλά! Έχω για κάρτα ήχου το soundstorm σε μητρική abit nf7-s και πρόσφατα αγόρασα τα t5400 της creative. Το πρόβλημα είναι οτι δεν παίζει καθόλου το κεντρικό ηχείο........ Έχω βάλει στα properties 6 ηχεία και στα λαμπάκια πάνω απο το equalizer δείχνει οτι στέλνει σήμα στο κεντρικό παρολαυτά δεν ακούγετε τπτ... Δοκίμασα με dvd και divx με ac3 ήχο... Τα ηχεία τα σύνδεσα σωστά πιστεύω... Ευχαριστώ!
Executor_Tassadar Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Σε mp3 , audio cd's κτλ δεν παίζει έτσι και αλλιώς το κεντρικό. Σε dvd's τώρα, απο εκεί αποδίδοντε οι διάλογοι. Αν έχεις PowerDVD5 πάνε Preferneces->Audio->6 Speakers. Άν έχεις παλιότερη έκδοση επέλεξε σαν έξοδο SPDIF.
MY80- Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Gia dokimase na akouseis apo konta...exoune akoustei diafora paromoia krousmata me nforce opou to kentriko hxeio paizei se arketa xamhlotero volume apo ta ypoloipa...
rebel2000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Λύση βρέθηκε αν και είναι λίγο κουφό... Τα καλώδια στη μητρική τα έβαλα σύμφωνα με το βιβλιαράκι της μητρικής εκεί που έλεγε για center/sub αλλα έλα που δεν ήταν εκεί....μόλις το έβαλα στο line in όλα καλά!! Τι να πει κανείς.... Ευχαριστώ πάντως! ΥΓ Κάποιος που έχει soundstorm μπορεί να μου πεί αν είναι φυσιολογικό τα πίσω ηχεία να παίζουν αρκετά χαμηλά σε σχέση με τα υπόλοιπα?? Θα μου πείς βέβαια εξαρτάτε απο το dvd κτλ... αλλά τα δοκίμασα με αρκετά dvd και δεν έκαναν πουθενά αισθητά την παρουσία τους...
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 file mou proswpikh mou parathrish(an kanw lathos diorthwste me)einai oti oi enswmatomenes kartes de diaxwrizoun swsta ta 6 kanalia tou hxou,ayth th lysh pou efarmoses eixa brei kai egw se ena paromoio problhma pou adimetwpiza me mia enswmatomenh c-media,telika omws symperana oti oi ypoloipoi hxoi den erxodousan swsta.kane kai esy tous elegxous sou kai des,an symbenei kai se esena ayto tote tha exeis na epilexeis metaxy dynatou kedrikou(swtsa oi omilies se dvd)h kanoniko 5,1 systhma ala me xamhlofwno kedriko ayta ta oliga
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.