Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 εχω πισι που κανει αυτοματα scroll down...παω στο εικονιδιο της φωνης κανω κλικ και η φωνη ανεβαινει μονη της την παω στην αρχη και ξανανεβαινει μονη της.παω στις ρυθμισεις και οι κατηγοριες κανουν μονες τους scroll down.κανω scroll up με το ποντικι και δε μπορω κανει στο καπακι scroll down.εκανα format αλλα τα ιδια παλι.ξερτε τι μπορει να συμβαινει?
htaccess Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μήπως έχει πρόβλημα το ποντίκι, την ώρα που ξεκινάει το scroll down, αποσύνδεσε το ποντίκι να δεις, συνεχίζει ? Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από htaccess
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 ρε σι φιλε εισαι καταπληκτκος αψογος το βρηκες με τη μια.ειναι αυρματο το ποντικι και ενω χρησιμοποιησα αλλο ασυρματο που εχω το ιδιο εκανε και στα 2.και βγαζω τη σφηνα που βαζουμε σε usb θυρα βγαζω και το καλωδιο που φορτιζει το ποντικι βαζω τη σφηνα σε αλλη usb θυρα και το προβλημα λυθηκε και στα 2 ποντικια.σε ευχαριστω παρα παρα πολυ.εισαι awesome.με εσας τους καταπληκτικους μαθαινω και εγω μαζι σας διαφορα τεχνολογικα .να σαι και παλι καλα σε ευχαριστω
htaccess Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, follower είπε ρε σι φιλε εισαι καταπληκτκος αψογος το βρηκες με τη μια.ειναι αυρματο το ποντικι και ενω χρησιμοποιησα αλλο ασυρματο που εχω το ιδιο εκανε και στα 2.και βγαζω τη σφηνα που βαζουμε σε usb θυρα βγαζω και το καλωδιο που φορτιζει το ποντικι βαζω τη σφηνα σε αλλη usb θυρα και το προβλημα λυθηκε και στα 2 ποντικια.σε ευχαριστω παρα παρα πολυ.εισαι awesome.με εσας τους καταπληκτικους μαθαινω και εγω μαζι σας διαφορα τεχνολογικα .να σαι και παλι καλα σε ευχαριστω Να `σαι καλά... απλά για να γνωρίζεις, γενικά για να μην έχεις τέτοιου είδους προβλήματα, έχε το σαν αρχή, στην θύρα usb που θα κουμπώσεις 1η φορά το x περιφεριακό, εκεί να το κουμπώνεις πάντα, αν το τηρήσεις αυτό θα έχεις τα λιγότερα προβλήματα εώς καθόλου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 θα το χω υποψιν μου φιλε σε ευχαριστω πολυ και για το tip.να σαι παντα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα