Προς το περιεχόμενο

CSGO + TF2 Source Code Leaked [ΑΚΥΡΟ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

όπως και λογικά έχετε ακούσει , έγινε leak ο πηγαίος κώδικας του Counter Strike και του Team Fortress 2

Για να αποφευχθούν μεγαλύτερα προβλήματα οι ειδικοί προτείνουν να μην μπαίνουμε και στα δύο παιχνίδια μέχρι νεοτέρας

Οι χάκερς συγκεκριμένα έριξαν κάποιου είδους malware στον κώδικα και γιαυτό είναι επικίνδυνο να συνδεθούμε μέχρι οι ειδικοί να δώσουν το οκ

Ανεβάζω αυτό το θέμα για να ενημερωθούν και όσοι δεν το έχουν ακούσει και να αποφύγουμε τα χειρότερα !

Επίσης κάποιοι λένε ότι έγινε επίτηδες από τη Riot Games για να αποκτήσει φήμη το Valorant

Εσείς τι λέτε ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί ποιος έμπαινε σε αυτά ? :P Πέρα απ' την πλάκα καλό θα ήταν μέχρι νεωτέρας όντως να μην μπαίνει κανείς γιατί τώρα θα κοιτάξουν οι επιτήδειοι να ψαρέψουν λογαριασμους.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα leak αυτά είχαν γίνει το 2018. Δεν είναι καινούρια. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τα παιχνίδια.

Επεξ/σία από lemonide
Δημοσ.
18 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

εγω λεω...πορτοκάλια

ελπίζω να μην κινδυνεύει η ζωή μου!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

16 ώρες πριν, jerry banana είπε

Γιατί ποιος έμπαινε σε αυτά ? :P Πέρα απ' την πλάκα καλό θα ήταν μέχρι νεωτέρας όντως να μην μπαίνει κανείς γιατί τώρα θα κοιτάξουν οι επιτήδειοι να ψαρέψουν λογαριασμους.

Το CSGO είχε κάνει τρελό μπαμ τον τελευταίο καιρό πάντως

Και εγώ μετά απο 2 χρόνια είχα ξαναξεκινήσει

7 ώρες πριν, lemonide είπε

Τα leak αυτά είχαν γίνει το 2018. Δεν είναι καινούρια. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τα παιχνίδια.

Εγω στα χέρια μου έχω από τις 21 και 22 Απρίλη του 2020

χΔ

• Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ, την επόμενη φορά ελέγξτε τις πηγές σας και επιπρόσθετα μεταφέρετε (ή μεταφράστε αν είναι ξενόγλωσσες) σωστά την όποια είδηση χωρίς υπερβολές και προχειρότητες (πχ "οι ειδικοί προτείνουν...", "Οι χάκερς έριξαν κάποιου είδους malware...", "Φήμες λένε επίσης..."

But Valve says the leaked code dates back to 2017 — and was previously leaked in 2018. The company also says it has “not found any reason for players to be alarmed or avoid the current builds” of games like CS:GO or Team Fortress 2.

https://www.polygon.com/2020/4/22/21231862/valves-tf2-source-code-leak-csgo-team-fortress-2-rce

Ως μη γενόμενο το θέμα ...and locked

• Like 2
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...