TXKDev Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας όπως και λογικά έχετε ακούσει , έγινε leak ο πηγαίος κώδικας του Counter Strike και του Team Fortress 2 Για να αποφευχθούν μεγαλύτερα προβλήματα οι ειδικοί προτείνουν να μην μπαίνουμε και στα δύο παιχνίδια μέχρι νεοτέρας Οι χάκερς συγκεκριμένα έριξαν κάποιου είδους malware στον κώδικα και γιαυτό είναι επικίνδυνο να συνδεθούμε μέχρι οι ειδικοί να δώσουν το οκ Ανεβάζω αυτό το θέμα για να ενημερωθούν και όσοι δεν το έχουν ακούσει και να αποφύγουμε τα χειρότερα ! Επίσης κάποιοι λένε ότι έγινε επίτηδες από τη Riot Games για να αποκτήσει φήμη το Valorant Εσείς τι λέτε ;
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 εγω λεω...πορτοκάλια ελπίζω να μην κινδυνεύει η ζωή μου!
jerry banana Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατί ποιος έμπαινε σε αυτά ? Πέρα απ' την πλάκα καλό θα ήταν μέχρι νεωτέρας όντως να μην μπαίνει κανείς γιατί τώρα θα κοιτάξουν οι επιτήδειοι να ψαρέψουν λογαριασμους. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από jerry banana
lemonide Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα leak αυτά είχαν γίνει το 2018. Δεν είναι καινούρια. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τα παιχνίδια. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από lemonide
TXKDev Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε εγω λεω...πορτοκάλια ελπίζω να μην κινδυνεύει η ζωή μου! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ 16 ώρες πριν, jerry banana είπε Γιατί ποιος έμπαινε σε αυτά ? Πέρα απ' την πλάκα καλό θα ήταν μέχρι νεωτέρας όντως να μην μπαίνει κανείς γιατί τώρα θα κοιτάξουν οι επιτήδειοι να ψαρέψουν λογαριασμους. Το CSGO είχε κάνει τρελό μπαμ τον τελευταίο καιρό πάντως Και εγώ μετά απο 2 χρόνια είχα ξαναξεκινήσει 7 ώρες πριν, lemonide είπε Τα leak αυτά είχαν γίνει το 2018. Δεν είναι καινούρια. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τα παιχνίδια. Εγω στα χέρια μου έχω από τις 21 και 22 Απρίλη του 2020 χΔ
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 αλήθεια τώρα συνεχίζετε μια κουβέντα δίχως πηγές,δίχως τίποτα! γελάω!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) CS:GO & Team Fortress 2 source code leaks are from older builds, Valve confirms, no reason to worry Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Παρακαλώ, την επόμενη φορά ελέγξτε τις πηγές σας και επιπρόσθετα μεταφέρετε (ή μεταφράστε αν είναι ξενόγλωσσες) σωστά την όποια είδηση χωρίς υπερβολές και προχειρότητες (πχ "οι ειδικοί προτείνουν...", "Οι χάκερς έριξαν κάποιου είδους malware...", "Φήμες λένε επίσης..." Quote But Valve says the leaked code dates back to 2017 — and was previously leaked in 2018. The company also says it has “not found any reason for players to be alarmed or avoid the current builds” of games like CS:GO or Team Fortress 2. https://www.polygon.com/2020/4/22/21231862/valves-tf2-source-code-leak-csgo-team-fortress-2-rce Ως μη γενόμενο το θέμα ...and locked 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις