9573mouezizozefina Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 23 ώρες πριν, hiper7 είπε Θα 'θελα πολύ να γνωρίσω κάποιον που έχει αγοράσει Motorola τελευταία ή σκοπεύει να αγοράσει! Έχω Iphone από όταν βγήκε το 3G, άλλαζα μοντέλο σχεδόν κάθε χρονιά μέχρι και το SE Ι (χωρίς να πάω στο 6 ενδιάμεσα). Από τότε που κυκλοφόρησε δεν το έχω αλλάξει γιατί κάνω μια χαρά τη δουλειά μου που είναι να τηλεφωνώ, να προγραμματίζω τη δουλειά μου, τις συναντήσεις μου και σερφάρω και σε καμιά είδηση μέσω εφαρμογών ή κοινωνικών δικτύων. ΟΚ τραβάω και καμία φωτογραφία τα παιδιά ή βίντεο και είναι αξιοπρεπέστατα. Μ' αρέσουν οι ίντσες του, θέλω να τηλεφωνώ χρησιμοποιώντας ένα χέρι, μ' αρέσει η αυτόματη ενημέρωση δεδομένων με το ipad μου και γενικά μ' αρέσει το οικοσύστημα της apple. Όσον αφορά τα tablet, ipad air 1, 2 που είχα και pro 2nd gen που έχω στα χέρια μου τώρα είναι ό,τι καλύτερο σε κάθε τομέα! Επειδή θα θέλατε να γνωρίσετε κάποιον που έχει Μοτορόλα , από την εποχή που καμία άλλη εταιρεία δεν ήξερε καν τη θα πει κινητό.. και μιλάτε για την εταιρεία με της περισσότερες καταχωρημένες τεχνολογίες ευρεσιτεχνίας στον κόσμο στην ασύρματη τεχνολογία και με το πρώτο δικό της δίκτυο GSM στον κόσμο με το οποίο πάτησε στο φεγγάρι , καλό θα ήταν να ξέρετε τι μιλάτε . Η Μοτορόλα είναι η εταιρεία που έδωσε τα φώτα της για να ολοκληρωθεί το λογισμικό στο πρώτο iPhone ... για όσους ξέρουν αν ανοίξετε το σασί του πρώτου iPhone θα δείτε το λογότυπο της Μοτορόλα μέσα . Επίσης εγώ έχω το Nexus 6 Google+Motorola μοντέλο του 2014 το οποίο υποστηρίζεται μέχρι και σήμερα στον Android development με costume rom στο Android 10 . Ένα τηλέφωνο απίστευτα ανθεκτικό το οποίο δένει το σασί αλουμινίου του με 25 βίδες - 2k οθόνηAmoled - front facing speakers stereo music - 3220battery - με Pure Stock Android και τίμια κάμερα για την εποχή του . Όσοι έχουν και θέλουν Μοτορόλα ξέρουν πολύ καλά γιατί το θέλουν.. Πέραν αυτού έχει τα πιο ανθεκτικά τηλέφωνα ever και από το 2012 και μετά που αγοράστηκε 12δις δολάρια από την Google καθόλου τυχαία.. θέλοντας να εξασφαλίσει την ασφάλεια της πλατφόρμας του Android διότι η Μοτορόλα ήταν αυτή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και δημιουργία της πλατφόρμας του Android και στην πορεία έγινε η μεταπώλησή της στην Lenovo . Οι τιμές εννοείται πως έχουν ξεφύγει σε πολλές περιπτώσεις αλλά έτσι έχει το παιχνίδι της τεχνολογίας! 1
AtiX Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Η Μotorola που ήξερες φίλε μου δεν υπάρχει πια... όλες τις οι ευρεσιτεχνίες εξαγοράστηκαν απο την Google και μετά από λίγα χρόνια η Google πούλησε το όνομα στην Lenovo...
hiper7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, 9573mouezizozefina είπε Επειδή θα θέλατε να γνωρίσετε κάποιον που έχει Μοτορόλα , από την εποχή που καμία άλλη εταιρεία δεν ήξερε καν τη θα πει κινητό.. και μιλάτε για την εταιρεία με της περισσότερες καταχωρημένες τεχνολογίες ευρεσιτεχνίας στον κόσμο στην ασύρματη τεχνολογία και με το πρώτο δικό της δίκτυο GSM στον κόσμο με το οποίο πάτησε στο φεγγάρι , καλό θα ήταν να ξέρετε τι μιλάτε . Η Μοτορόλα είναι η εταιρεία που έδωσε τα φώτα της για να ολοκληρωθεί το λογισμικό στο πρώτο iPhone ... για όσους ξέρουν αν ανοίξετε το σασί του πρώτου iPhone θα δείτε το λογότυπο της Μοτορόλα μέσα . Επίσης εγώ έχω το Nexus 6 Google+Motorola μοντέλο του 2014 το οποίο υποστηρίζεται μέχρι και σήμερα στον Android development με costume rom στο Android 10 . Ένα τηλέφωνο απίστευτα ανθεκτικό το οποίο δένει το σασί αλουμινίου του με 25 βίδες - 2k οθόνηAmoled - front facing speakers stereo music - 3220battery - με Pure Stock Android και τίμια κάμερα για την εποχή του . Όσοι έχουν και θέλουν Μοτορόλα ξέρουν πολύ καλά γιατί το θέλουν.. Πέραν αυτού έχει τα πιο ανθεκτικά τηλέφωνα ever και από το 2012 και μετά που αγοράστηκε 12δις δολάρια από την Google καθόλου τυχαία.. θέλοντας να εξασφαλίσει την ασφάλεια της πλατφόρμας του Android διότι η Μοτορόλα ήταν αυτή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και δημιουργία της πλατφόρμας του Android και στην πορεία έγινε η μεταπώλησή της στην Lenovo . Οι τιμές εννοείται πως έχουν ξεφύγει σε πολλές περιπτώσεις αλλά έτσι έχει το παιχνίδι της τεχνολογίας! Φίλε μου, αναφέρομαι στη σημερινή εποχή και όχι στα περασμένα μεγαλεία! Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από hiper7
9573mouezizozefina Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, AtiX είπε Η Μotorola που ήξερες φίλε μου δεν υπάρχει πια... όλες τις οι ευρεσιτεχνίες εξαγοράστηκαν απο την Google και μετά από λίγα χρόνια η Google πούλησε το όνομα στην Lenovo... Το γνωρίζω αυτό φυσικά έτσι κι έγινε.. Αυτό δεν αναιρεί την τεχνογνωσία μίας εταιρείας όμως ούτε την εμπειρία της.. Πόσο μάλλον όταν δύο κολοσσοί όπως Lenovo+Motorola ενώνουν τις τεχνογνωσίες τους ! 1 ώρα πριν, hiper7 είπε Φίλε μου, αναφέρομαι στη σημερινή εποχή και όχι στα περασμένα μεγαλεία! Και στην σημερινή εποχή στην μεσαία κατηγορία έχει από τα καλύτερα κινητά στην αγορά με ποιότητα κατασκευής αξιόπιστα specifications σε καλή τιμή !
AtiX Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, 9573mouezizozefina είπε Το γνωρίζω αυτό φυσικά έτσι κι έγινε.. Αυτό δεν αναιρεί την τεχνογνωσία μίας εταιρείας όμως ούτε την εμπειρία της.. Πόσο μάλλον όταν δύο κολοσσοί όπως Lenovo+Motorola ενώνουν τις τεχνογνωσίες τους ! Τεχνογνωσία και εμπειρία σε μια εταιρία προσφέρουν οι άνθρωποι που την απαρτίζουν ξεκινώντας από το ceo και προς τα κάτω, όταν αυτοί φύγουν μαζί με αυτούς φεύγει και η ταυτότητα της εταιρίας... πχ δες την σημερινή Nokia και πως κάποια παλιά στελέχη της προσπαθούν να την αναστήσουν... Η Lenovo από την άλλη, μετά την εξαγορά το πρώτο που έκανε ήταν να σταματήσει την Motorola ως αυτόνομη εταιρία και να την μετατρέψει σε σειρά των κινητών της κάτω από το όνομα Moto, είδε ότι δεν τραβάει σε Αμερική - Ευρώπη και απλά τώρα είναι ένα απλό sub της Lenovo... Η Motorola των 90s και 00s δεν υπάρχει και ένα Razr, μόνο του, δεν μπορεί να την αναστήσει παρά μόνο να μας την θυμίσει... κρίμα, αλλά δυστυχώς έτσι είναι η πραγματικότητα, σήμερα υπάρχει μόνο η Lenovo που την συμφέρει να χρησιμοποιεί το όνομα της Motorola... Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από AtiX 1 1
georgerapp Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμπάργκο όλοι φέτος , αναβάθμιση σε περσινά μοντέλα εάν χρίζει ανάγκης. Πρέπει να ανακοπεί η αλητεία των oem . Και λεω αλητεία διότι σαν συσκευές σκιζουν αλλα να αλλάξουν πολιτική στην υποστήριξη και να μη ρίχνουν οι ίδιοι τις τιμες μεσα στο έτος. Πρέπει να βαλτώσει η sammy και να τιμωρηθούν παραδειγματικά 1+ και ειδικά Xiaomi. Εαν δε εδραιωθεί και η τιμια xiaomi στα 1000 φεύγα παμε για 2000ρα. Βεβαια επιλογες υπαρχουν σε ολο το εύρος τιμών , αλλα τα 2 έτη υποστήριξη και η απαξίωση απο τους ίδιους ειναι κατι ανεπίτρεπτο. Εαν θελετε να γίνετε apple γίνετε σε ολα 5 ετη και το κινητο να μη πέσει ευρώ μεσα στο έτος. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από georgerapp 1
GSLI Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, AtiX είπε Τεχνογνωσία και εμπειρία σε μια εταιρία προσφέρουν οι άνθρωποι που την απαρτίζουν ξεκινώντας από το ceo και προς τα κάτω, όταν αυτοί φύγουν μαζί με αυτούς φεύγει και η ταυτότητα της εταιρίας... πχ δες την σημερινή Nokia και πως κάποια παλιά στελέχη της προσπαθούν να την αναστήσουν... Η Lenovo από την άλλη, μετά την εξαγορά το πρώτο που έκανε ήταν να σταματήσει την Motorola ως αυτόνομη εταιρία και να την μετατρέψει σε σειρά των κινητών της κάτω από το όνομα Moto, είδε ότι δεν τραβάει σε Αμερική - Ευρώπη και απλά τώρα είναι ένα απλό sub της Lenovo... Η Motorola των 90s και 00s δεν υπάρχει και ένα Razr, μόνο του, δεν μπορεί να την αναστήσει παρά μόνο να μας την θυμίσει... κρίμα, αλλά δυστυχώς έτσι είναι η πραγματικότητα, σήμερα υπάρχει μόνο η Lenovo που την συμφέρει να χρησιμοποιεί το όνομα της Motorola... Που είδατε ότι δεν πουλάει Αμερικη? Βόρεια και Νότια Αμερική πουλάει και πολύ καλά. Και Ευρώπη πουλάει. Αλλιώς θα είχε κλεισει. Μην κοιτάμε Ελλάδα που τρέχουμε πίσω από τα μηλαρακια και σαμσουνακια.
Chaos KinG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 θα το επερνα αν εκανε κανενα 600αρι παραπανω δεν παει το κοντερ για κινητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα