nikos5800 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 49 λεπτά πριν, athanaso77 είπε Παλιότερα όταν ανακοίνωναν νέες συσκευές, περίμενες να δεις κάτι διαφορετικό που θα κάνει την εταιρία να ξεχωρίσει. Πλέον όλοι τα ίδια... ίδια specs, ίδια χαρακτηριστικά, ίδιες δυνατότητες, ίδια εμφάνιση. Διαβάζεις το κείμενο της παρουσίασης και νομίζεις ότι είναι copy paste από άλλη εταιρία - συσκευή. Αυτό σημαίνει πως ο ανταγωνισμός πλέον είναι τρομερός και δεν υπάρχουν μόνο δύο οι τρεις εταιρίες κορυφαίες αλλά πολλές ,αυτό είναι καλό
logistoulis Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, SokinLyg είπε Να πω και γω τον πόνο μου. Δυστυχώς φέτος η κατάσταση στο android, που από πέρυσι είχε αρχίσει να δείχνει αρνητικά σημάδια, έχει ξεφύγει. Το android έχει αρχίσει να χάνει ή να περιορίζει τα περισσότερα θετικά που είχε έναντι των iphone (τιμή, ποικιλία σε μέγεθη οθόνης, θύρα ακουστικών, micro sd, custom roms κτλ) διατηρώντας τα γνωστά αρνητικά. Αν ισχύουν οι φήμες που έχω διαβάσει για το iphone 12 παίζει να πάω πρώτη φορά στην ζωή μου σε iphone, πράγμα που πριν μερικούς μήνες θα μου φαινόταν αδιανόητο, και πιστεύω και αρκετός άλλος κόσμος. φίλε αυτό σκεφτόμουν κι εγώ τις προάλλες, παρότι είμαι τρισμέγιστος πολέμιος των iphone πώς την έχουν δει έτσι όλοι; και πώς την έχουν δει έτσι με υποστήριξη για γέλια;, Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από logistoulis 2
nefos78 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, sarakinos είπε Το έχουμε κάνει ψωμοτύρι το χιλιάρικο στα κινητά έτσι; καλά ναι....για πλάκα...
Stergios74 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Αν η motorola έπιασε τα 1200 οι άλλοι που θα φτάσουν; Να περιμένουμε samsung στο διχίλιαρο; Τώρα για σας που θέλετε να πάτε σε apple επειδή τα androind είναι ακριβά, να σας πώ ότι μπορείς να αγοράσεις αξιοπρεπέστατα κινητά και με 200 και με 300 και με 500 και με 100 ευρώ. Ανάλογα τι ζητάς από το κινητό σου. Α ν θέλεις 12gb RAM και 5G θα πλερώσεις.
hiper7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα 'θελα πολύ να γνωρίσω κάποιον που έχει αγοράσει Motorola τελευταία ή σκοπεύει να αγοράσει! Έχω Iphone από όταν βγήκε το 3G, άλλαζα μοντέλο σχεδόν κάθε χρονιά μέχρι και το SE Ι (χωρίς να πάω στο 6 ενδιάμεσα). Από τότε που κυκλοφόρησε δεν το έχω αλλάξει γιατί κάνω μια χαρά τη δουλειά μου που είναι να τηλεφωνώ, να προγραμματίζω τη δουλειά μου, τις συναντήσεις μου και σερφάρω και σε καμιά είδηση μέσω εφαρμογών ή κοινωνικών δικτύων. ΟΚ τραβάω και καμία φωτογραφία τα παιδιά ή βίντεο και είναι αξιοπρεπέστατα. Μ' αρέσουν οι ίντσες του, θέλω να τηλεφωνώ χρησιμοποιώντας ένα χέρι, μ' αρέσει η αυτόματη ενημέρωση δεδομένων με το ipad μου και γενικά μ' αρέσει το οικοσύστημα της apple. Όσον αφορά τα tablet, ipad air 1, 2 που είχα και pro 2nd gen που έχω στα χέρια μου τώρα είναι ό,τι καλύτερο σε κάθε τομέα! Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από hiper7
IT chef Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 https://gr.gizchina.com/2020/04/23/iqoo-neo-3-5g-episimo-me-othoni-144hz-snapdragon-865-kai-tripli-kamera/ Διατίθεται στα €352 για την έκδοση 6 GB + 128 GB Αν θες να σχολιάσεις για κινητά,τουλάχιστον να ενημερώνεσαι πρώτα. Μαζευτηκανε όλοι οι "πολέμιοι" του αιφον,και διαμαρτύρονται για τις τιμές. Αφού η απλ βγάζει συσκευές με οθόνες αμολεντ,144hz ,ανοιχτό λειτουργικό,θύρα ακουστικών,γρήγορη φόρτιση,αντίστροφη φόρτιση, 5γ,γρήγορα μόντεμ, Bluetooth 5 ,πάρτε απλ. Δεν απασχολεί κανέναν μας. Αλλά αν βγαίνεις να σχολιασεις σε τεχνολογικό φόρουμ,θα πάρω απλ γιατί δεν έχω επιλογές στο αντρόιντ αν και σιχαίνομαι απλ,τότε ναι,είσαι για χλεύη. 1 1
stafaf Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, IT chef είπε https://gr.gizchina.com/2020/04/23/iqoo-neo-3-5g-episimo-me-othoni-144hz-snapdragon-865-kai-tripli-kamera/ Διατίθεται στα €352 για την έκδοση 6 GB + 128 GB Αν θες να σχολιάσεις για κινητά,τουλάχιστον να ενημερώνεσαι πρώτα. Μαζευτηκανε όλοι οι "πολέμιοι" του αιφον,και διαμαρτύρονται για τις τιμές. Αφού η απλ βγάζει συσκευές με οθόνες αμολεντ,144hz ,ανοιχτό λειτουργικό,θύρα ακουστικών,γρήγορη φόρτιση,αντίστροφη φόρτιση, 5γ,γρήγορα μόντεμ, Bluetooth 5 ,πάρτε απλ. Δεν απασχολεί κανέναν μας. Αλλά αν βγαίνεις να σχολιασεις σε τεχνολογικό φόρουμ,θα πάρω απλ γιατί δεν έχω επιλογές στο αντρόιντ αν και σιχαίνομαι απλ,τότε ναι,είσαι για χλεύη. Χλεύη είναι να βρίσκεις κινητό που το κοντινότερο που θα πωλείται στη Δύση, θα είναι στους πάγκους του Γάγγη και να μας κουνάς το δάχτυλο που δεν το ξέρουμε. Επειδή κυκλοφόρησε κάποιος Κινέζος με την ανθυποθυγατρική του ένα κινητό σε τιμή μόνο για το local market και δεν το ξέρουμε μας λες... ανενημέρωτους επειδή δε διαβάζουμε gizchina με τα affiliate κουπονάκια. Είσαι χιουμορίστας τελικά. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από stafaf 1 1
pseira Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, SokinLyg είπε Να πω και γω τον πόνο μου. Δυστυχώς φέτος η κατάσταση στο android, που από πέρυσι είχε αρχίσει να δείχνει αρνητικά σημάδια, έχει ξεφύγει. Το android έχει αρχίσει να χάνει ή να περιορίζει τα περισσότερα θετικά που είχε έναντι των iphone (τιμή, ποικιλία σε μέγεθη οθόνης, θύρα ακουστικών, micro sd, custom roms κτλ) διατηρώντας τα γνωστά αρνητικά. Αν ισχύουν οι φήμες που έχω διαβάσει για το iphone 12 παίζει να πάω πρώτη φορά στην ζωή μου σε iphone, πράγμα που πριν μερικούς μήνες θα μου φαινόταν αδιανόητο, και πιστεύω και αρκετός άλλος κόσμος. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι το iPhone 12 με 5G, θα βγει στην ίδια τιμή με το 11? Καλά, τραγουδά. Αν τα αντροιντ τσίμπησαν 100-200, φαντάσου τι καπέλο θα βάλει η apple
IT chef Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 8 minutes ago, stafaf said: Χλεύη είναι να βρίσκεις κινητό που το κοντινότερο που θα πωλείται στη Δύση, θα είναι στους πάγκους του Γάγγη και να μας κουνάς το δάχτυλο που δεν το ξέρουμε. Επειδή κυκλοφόρησε κάποιος Κινέζος με την ανθυποθυγατρική του ένα κινητό σε τιμή μόνο για το local market και δεν το ξέρουμε μας λες... ανενημέρωτους επειδή δε διαβάζουμε gizchina με τα affiliate κουπονάκια. Είσαι χιουμορίστας τελικά. Οτι τι; Επειδή πωλείται σε μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες χώρες,δε μπορεί να φτάσει στα χέρια σου ; Όπως και να έχει,το λινκ αφορούσε το 'δεν έχουμε επιλογές". Εγώ αναφερθηκα στις συσκευές του χιλιαρικου που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά,και σε αυτούς που δε θέλουν να το δώσουν για μια συσκευή ανδροιντ με cutting edge τεχνολογία,αλλά θα το δίναν για ένα iPhone,χωρίς όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Και ας κάνει καθείς ό,τι πιστεύει πως καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του,αλλά όταν βγαινεις και λες "δεν έχω επιλογές στο αντροιντ",και "όχι και ένα χιλιάρικο ,καλύτερα σιφόν" για μία συσκευή που ούτε σε τρία χρόνια δε θα έχει τη τεχνολογία που προσφέρει το αντροιντ σήμερα,ε ναι,χλεύη,σε ένα τεχνολογικό φόρουμ. Και εσύ ανενημέρωτος,με τίποτα. Ό,τι αφορά Google και android,έχει μια πρώτη επίσκεψη από σαφάρι,από εσένα.
chris_g92 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Έτσι όπως το πάνε το πράγμα θα λέμε πάρε iPhone είναι vfm
logistoulis Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, IT chef είπε Οτι τι; Επειδή πωλείται σε μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες χώρες,δε μπορεί να φτάσει στα χέρια σου ; Όπως και να έχει,το λινκ αφορούσε το 'δεν έχουμε επιλογές". Εγώ αναφερθηκα στις συσκευές του χιλιαρικου που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά,και σε αυτούς που δε θέλουν να το δώσουν για μια συσκευή ανδροιντ με cutting edge τεχνολογία,αλλά θα το δίναν για ένα iPhone,χωρίς όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Και ας κάνει καθείς ό,τι πιστεύει πως καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του,αλλά όταν βγαινεις και λες "δεν έχω επιλογές στο αντροιντ",και "όχι και ένα χιλιάρικο ,καλύτερα σιφόν" για μία συσκευή που ούτε σε τρία χρόνια δε θα έχει τη τεχνολογία που προσφέρει το αντροιντ σήμερα,ε ναι,χλεύη,σε ένα τεχνολογικό φόρουμ. Και εσύ ανενημέρωτος,με τίποτα. Ό,τι αφορά Google και android,έχει μια πρώτη επίσκεψη από σαφάρι,από εσένα. Για μίλησε μας για την υποστήριξη της συγκεκριμένης εταιρείας ή για μίλησέ μας γενικά για την υπόστηριξη των κατασκευαστών android σε αυτό το κομμάτι η εμετική apple είναι έτη φωτός μπροστά από όλους εδώ μέχρι και android one βαριούνται να τα αναβαθμίσουν οι κινέζοι (ή δε μπορούν δεν ξέρω τις τους φταίει ) προφανώς και πολλοί δύσκολα θα πάρουμε apple (και ναι ανέκαθεν ήταν κακό το επιχείρημα επειδή ένα λογικού κόστος android δε με καλύπτεί θα σκάσω πακτωλούς χρημάτων στην apple) , αλλά η android μεριά τι φοβερό έχει να σου παρουσιάσει ώστε να σου ζητάει μάλιστα και τέτοια ποσά, τα 144hz οθόνη που εδώ καλά καλά στα pc δεν μας αφορούν τους περισσότερους; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από logistoulis 1
pW Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, soconium είπε Μετα απο 2.5 χρόνια με το Honor 9 αποφάσισα να αναβαθμισω. Βαρέθηκα όλα τα bloated custom skins οποτε αποφάσισα να πάω σε OnePlus και περίμενα το 8. Μόλις είδα όμως τις νέες τιμές (μονο με 5g ο 865 δυστυχώς)παρήγγειλα το 7t απο Amazon στα 499. Πριν πατήσω το κουμπί γλυκοκοιτουσα τα iPhone παρ οτι χρόνια πολέμιος της Apple ( μαλλον το iPad air της συζύγου με άλλαξε) αλλά δεν μπορουσα να επιλεξω το 11 με την 720p lcd, την αργή φόρτιση και την lightning θύρα (έχοντας type c απτό μακρινό 2015) σε σχέση με την υπέροχη 90 hz oled και το warp charge του 7T. ( υπαρχει και το 11 pro αλλά δεν δικαιολογω τοσα λεφτά για κανένα κινητό) Αλλά με αυτην κατευθυνση που έχουν πάρει οι android κατασκευαστές στην επόμενη αναβαθμιση, μετα απο 10 χρόνια στο android, με βλέπω για iPhone. 1000+ ευρώ για gimmicky features, bloated skins, το fragmentation του android και updates 2 χρόνια +1 για security patches το πολύ, δεν αξίζει. Βεβαια και η αλλη πλευρα έχει πολλά στραβά (ακομα με εκνευριζουν οι περιορισμοι του ios) αλλά τουλαχιστον εχεις υποστήριξη 5 χρόνια και δεν χάνεις πανω απο 50% αξία συσκευής σε 1 χρονο. Πωωω το καποτε μίσος προς την Apple αλλάζει σε fanboyσμο. Ανησυχω! Μην αγχώνεσαι, και εγώ μετά από το iphone 5 που είχα, ξαναπήγα σε ανδοιντ μετά από δύο τρία χρονακια που είχα ξεχάσει τι ηλίθιες συσκευές είναι τα iphone πήρα το 7plus! Το καλύτερο φάρμακο για να συνέλθεις από τα apple είναι να θυμηθείς πόσο χάλια είναι σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
HateMe Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, SokinLyg είπε Να πω και γω τον πόνο μου. Δυστυχώς φέτος η κατάσταση στο android, που από πέρυσι είχε αρχίσει να δείχνει αρνητικά σημάδια, έχει ξεφύγει. Το android έχει αρχίσει να χάνει ή να περιορίζει τα περισσότερα θετικά που είχε έναντι των iphone (τιμή, ποικιλία σε μέγεθη οθόνης, θύρα ακουστικών, micro sd, custom roms κτλ) διατηρώντας τα γνωστά αρνητικά. Αν ισχύουν οι φήμες που έχω διαβάσει για το iphone 12 παίζει να πάω πρώτη φορά στην ζωή μου σε iphone, πράγμα που πριν μερικούς μήνες θα μου φαινόταν αδιανόητο, και πιστεύω και αρκετός άλλος κόσμος. Εκανα το ιδιο με το 11 pro max και βρηκα την υγεια μου 3 μηνες τωρα.
SokinLyg Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, pseira είπε Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι το iPhone 12 με 5G, θα βγει στην ίδια τιμή με το 11? Καλά, τραγουδά. Αν τα αντροιντ τσίμπησαν 100-200, φαντάσου τι καπέλο θα βάλει η apple Μην είσαι σίγουρος γι αυτό. Η apple τον τελευταίο χρόνο με το iphone 11 και το se έχει δείξει καλά σημάδια και είναι η μόνη εταιρία που δεν ανέβασε τις τιμές και σύμφωνα με κάποιους αναλυτές θα ακολουθήσει την ίδια τιμολογιακή πολιτική και στην επόμενη γενιά.
GSLI Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, hiper7 είπε Θα 'θελα πολύ να γνωρίσω κάποιον που έχει αγοράσει Motorola τελευταία ή σκοπεύει να αγοράσει! Έχω Iphone από όταν βγήκε το 3G, άλλαζα μοντέλο σχεδόν κάθε χρονιά μέχρι και το SE Ι (χωρίς να πάω στο 6 ενδιάμεσα). Από τότε που κυκλοφόρησε δεν το έχω αλλάξει γιατί κάνω μια χαρά τη δουλειά μου που είναι να τηλεφωνώ, να προγραμματίζω τη δουλειά μου, τις συναντήσεις μου και σερφάρω και σε καμιά είδηση μέσω εφαρμογών ή κοινωνικών δικτύων. ΟΚ τραβάω και καμία φωτογραφία τα παιδιά ή βίντεο και είναι αξιοπρεπέστατα. Μ' αρέσουν οι ίντσες του, θέλω να τηλεφωνώ χρησιμοποιώντας ένα χέρι, μ' αρέσει η αυτόματη ενημέρωση δεδομένων με το ipad μου και γενικά μ' αρέσει το οικοσύστημα της apple. Όσον αφορά τα tablet, ipad air 1, 2 που είχα και pro 2nd gen που έχω στα χέρια μου τώρα είναι ό,τι καλύτερο σε κάθε τομέα! Έχω το moto x force αγορασμένο το 2016 μοντέλο 2015 και είμαι υπερευχαριστημενος και πάλι μοτορολα θα αγοράσω μεσαίο φθηνό η το ακριβό edge+. Έχω και το ταμπλετ Sony Xperia z3 compact LTE μοντέλο 2014 αγορασμένο το 2015 το οποίο και αυτό πάει σφαίρα ακόμα. Δηλαδή αν δεν κάνουν πλέον ενημερώσεις δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας? Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από GSLI Κάτι ξεχασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα