redmedusa Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Στις 2/5/2020 στις 8:57 ΜΜ, THE GG GAMER είπε Καλησπέρα ξανά μόλις σήμερα παρέλαβα την τηλεόραση,κατέληξα στην UE50RU7400 Διότι την είχε προσφορά στα eshop στα 400€ και δεν μπόρεσα να αντισταθώ😀. Λοιπόν ξεκινάμε από τα βασικά σαν πλοήγηση στο menu ,στο άνοιξε κλείσε σε YouTube και γενικά σε εφαρμογές ανταποκρίνεται αρκετά γρήγορα και χωρίς κολλήματα. Στο κομμάτι του ήχου μπορώ να πως το περίμενα χειρότερο άλλα όμως και εκεί ανταποκρίνεται με πολύ καθαρό ήχο. Σαν panel δεν βλεπω καποιο backlight bleed.Σαν πρώτη μέρα έχω εντυπωσιάσει τώρα θα δείξει στον χρόνο.Να πω πως έχει σε προσφορά την 55νταρα στα 430 € στα eshop Που βρήκες αυτή την προσφορά καλέ μου άνθρωπε?
THE GG GAMER Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 39 λεπτά πριν, redmedusa είπε Που βρήκες αυτή την προσφορά καλέ μου άνθρωπε? Την είχε στο eshop σε προσφορά,τώρα δεν υπάρχει στο skrouzt έχει 432€https://www.skroutz.gr/s/18079532/Samsung-UE50RU7400.html
sifario1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, wolfskinn είπε Και ο Κωτσοβολος εχει 5ετη εγγυηση και αν εχεις Εθνικη go4more εχε υποψιν σου οτι τρεχει προωθητική ενεργεια με επιστροφη 10% σε ποντους. η επιστροφη αν ξερεις μπορει να γινει για την συγκεκριμενη πληρωμη η οι ποντοι ισχυουν για αλλη συναλλαγη εννοω να αφαιρεθουν κια να εχεις εκπτωση
wolfskinn Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, sifario1 είπε η επιστροφη αν ξερεις μπορει να γινει για την συγκεκριμενη πληρωμη η οι ποντοι ισχυουν για αλλη συναλλαγη εννοω να αφαιρεθουν κια να εχεις εκπτωση Για επομενη σε συνεργαζομενες επιχειρησεις με το προγραμμα go4more
sifario1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Καταλαβα ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Μηπως ξερει κανεις αν φοραει va panel αν γνωρισει κανενας κατοχος
beatshooter Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Στις 6/5/2020 στις 1:37 ΜΜ, THE GG GAMER είπε Την είχε στο eshop σε προσφορά,τώρα δεν υπάρχει στο skrouzt έχει 432€https://www.skroutz.gr/s/18079532/Samsung-UE50RU7400.html Καλησπέρα φίλε, μετά από την χρήση της για γκειμς ποιες είναι οι εντυπώσεις σου? Ψάχνω κ εγώ μια για τις κονσόλες μου κυρίως (ps4& one x)
THE GG GAMER Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, beatshooter είπε Καλησπέρα φίλε, μετά από την χρήση της για γκειμς ποιες είναι οι εντυπώσεις σου? Ψάχνω κ εγώ μια για τις κονσόλες μου κυρίως (ps4& one x) Κοίταξε για το απλό ps4 που έχω φαίνεται αρκετά καλή,το game mode βοηθάει,πχ στο red dead redemption 2 όταν άνοιγα το hdr θόλωνε αρκετά η εικόνα επειδή δεν υποστηρίζει το ps4 hdr 10+Δεν ξέρω άλλα γενικά είχα ένα θέμα με το hdr το απλό πάντα
beatshooter Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Έχω ps4 pro k Xbox x one. Ψάχνω τώρα μια τηλεόραση 4κ,για να μην σπαμαρω γι'αυτό και ρώτησα εδώ! Νόμιζα είχες το προ...
playtak Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Έχω και γω την ίδια 50αρα με ps4 pro πάνω,σε sdr είναι πολύ καλή με ωραία χρώματα καλά μαύρα κλπ σε hdr όμως δεν μου άρεσε τόσο αν και είναι καλύτερη από μια panasonic που ειχα γενικά για την τιμή της αξίζει άμα θες όμως και καλό hdr πρέπει να ανεβάσεις budget
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα