Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, postfire said:

πολυ καλη ειδικα γοια τη ν τιμη αυτη

καλο μαυρο εχει va panel αν εν κανω λαθος

χρωματα αρκετα καλα και ειναι default

παιζω ps4/one εχει αρκετα καλο hdr το τεσταρα σε gow 4 το αφερεσα και το ενεργοποιησα παλι εχει διαφορα μεγαλη

δεν εχει backlight bleeding και σε 4κ βιντεο εμεινα πολυ ευχαριστημενος

ειμαι πολυ ευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα 

αρκετα καλο smart

Αρκετά εντυπωσιακή εικόνα συνολικά λοιπόν (αν κι έκανα μια έρευνα δεν βρήκα τι panel φοράει - ιδανικό σενάριο να έχει VA). Είναι εξαιρετικό vfm αν λειτουργεί σωστά και το Android 9 (που συνήθως είναι απίστευτα αργό σε φθηνές TV).  Σκέφτομαι αυτήν ή την 7420 της Samsung η οποία είναι σχεδόν στη διπλάσια τιμή (fixed: 130€ ακριβότερη) και χωρίς Android. 

Επεξ/σία από DrFreeman
Typos
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Αρκετά εντυπωσιακή εικόνα συνολικά λοιπόν (αν κι έκανα μια έρευνα δεν βρήκα τι panel φοράει - ιδανικό σενάριο να έχει VA). Είναι εξαιρετικό vfm αν λειτουργεί σωστά και το Android 9 (που συνήθως είναι απίστευτα αργό σε φθηνές TV).  Σκέφτομαι αυτήν ή την 7420 της Samsung η οποία είναι σχεδόν στη διπλάσια τιμή (fixed: 130€ ακριβότερη) και χωρίς Android. 

αν εχεις τα παραπανω χρηματα δωσε τα

εγω απλα ειπα την εμπειρια μου και την γνωμη μου σιγουρα οσο ανεβαινεις μπατζετ ανεβαινεις και σε ποιοτητα

το θεμα ειναι ποσα θες να δωσεις και τι απαιτησεις εχεις

εγω ειμαι παντως πολυ ευχαριστημενος

Δημοσ.
3 hours ago, postfire said:

αν εχεις τα παραπανω χρηματα δωσε τα

εγω απλα ειπα την εμπειρια μου και την γνωμη μου σιγουρα οσο ανεβαινεις μπατζετ ανεβαινεις και σε ποιοτητα

το θεμα ειναι ποσα θες να δωσεις και τι απαιτησεις εχεις

εγω ειμαι παντως πολυ ευχαριστημενος

Κοίταξε, κι εγώ κινούμαι σε budget friendly λύσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ψάχνω μια 43άρα σε πρώτη φάση κυρίως για το PS4, στο κοντινό μέλλον όμως με προοπτική να συνδέσω το PS5 σε αυτήν. Εκεί κολλάω λίγο - ενώ η τιμή της F&U είναι πολύ καλή και οι κριτικές θετικές (συμπεριλαμβανομένης φυσικά της δικής σου εμπειρίας), σίγουρα η λύση της Samsung με την 7420 ακούγεται πιο στιβαρή. Υπάρχει και διαφορά κόστους που δεν είναι αμελητέα.

Δυστυχώς πολύ αναλυτικές κριτικές, specs και συγκριτικά δεν μπορείς να βρεις γι' αυτά τα μοντέλα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DrFreeman είπε

Κοίταξε, κι εγώ κινούμαι σε budget friendly λύσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ψάχνω μια 43άρα σε πρώτη φάση κυρίως για το PS4, στο κοντινό μέλλον όμως με προοπτική να συνδέσω το PS5 σε αυτήν. Εκεί κολλάω λίγο - ενώ η τιμή της F&U είναι πολύ καλή και οι κριτικές θετικές (συμπεριλαμβανομένης φυσικά της δικής σου εμπειρίας), σίγουρα η λύση της Samsung με την 7420 ακούγεται πιο στιβαρή. Υπάρχει και διαφορά κόστους που δεν είναι αμελητέα.

Δυστυχώς πολύ αναλυτικές κριτικές, specs και συγκριτικά δεν μπορείς να βρεις γι' αυτά τα μοντέλα.

Αν κοιταζεις και για μελοντικη χρηση ps5/series x τοτε καλυτερα περιμενε η βρες τωρα τιβι με hdmi 2.1 αλλα ανεβαινεις και σε λεφτα αρκετα

Δημοσ.
31 minutes ago, postfire said:

Αν κοιταζεις και για μελοντικη χρηση ps5/series x τοτε καλυτερα περιμενε η βρες τωρα τιβι με hdmi 2.1 αλλα ανεβαινεις και σε λεφτα αρκετα

Η TV δε θα είναι 8Κ ούτε θα έχει 120Hz πραγματικά, εκτός αν ανέβω παρά πολύ σε κόστος (κι αμφιβάλλω κατά πόσον θα βγουν σε μέγεθος 43’’ - το οποίο είναι το max για το χώρο που προορίζεται). Δεν βλέπω ποιο αλλο όφελος θα είχα από την ύπαρξη του HDMI 2.1. Ξεχνάω κάτι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχυει. Το μεγαλο πλεονεκτημα σε ταινιες ειναι η δυνατοτητα αναπαραγωγης HDR με δυναμικά metadata μεσω πηγης. Και για το gaming ισως η δυνατοτητα Quick Frame Transport (QFT) που βοηθα πολυ στο VR. 

Σαφως και αναλυσεις σε υψηλα refresh rate στα 4:4:4 καθως το badwith των 48Gb/s ειναι υπεραρκετο.

Αλλα να προσγειωθουμε. Σε 43αρα δεν θα δουμε ποτε τετοιες προδιαγραφες. Ακομα και κορυφαιες TV ανευ μεγεθους και budget αδυνατούν να καλυψουν πχ το Dolby Vision οπου εχει λυσσαξει πολυς κοσμος. Χωρις να ξερουν οτι δεν υπαρχει consumer οθονη που να το εκμεταλευεται σωστα οπως προβλέπεται.

Μην εντυπωσιαζεστε με specs και νουμερα. Η ταση της εποχης που εχουν ωθησει οι εταιριες εκει σας θελουν. Μην ψαρωνετε. 

Επεξ/σία από graphist83
Δημοσ.
22 minutes ago, graphist83 said:

Ισχυει. Το μεγαλο πλεονεκτημα σε ταινιες ειναι η δυνατοτητα αναπαραγωγης HDR με δυναμικά metadata μεσω πηγης. Και για το gaming ισως η δυνατοτητα Quick Frame Transport (QFT) που βοηθα πολυ στο VR. 

Σαφως και αναλυσεις σε υψηλα refresh rate στα 4:4:4 καθως το badwith των 48Gb/s ειναι υπεραρκετο.

Αλλα να προσγειωθουμε. Σε 43αρα δεν θα δουμε ποτε τετοιες προδιαγραφες. Ακομα και κορυφαιες TV ανευ μεγεθους και budget αδυνατούν να καλυψουν πχ το Dolby Vision οπου εχει λυσσαξει πολυς κοσμος. Χωρις να ξερουν οτι δεν υπαρχει consumer οθονη που να το εκμεταλευεται σωστα οπως προβλέπεται.

Μην εντυπωσιαζεστε με specs και νουμερα. Η ταση της εποχης που εχουν ωθησει οι εταιριες εκει σας θελουν. Μην ψαρωνετε. 

Προφανώς. Το budget είναι ένα σημαντικό τμήμα της ιστορίας - αλλά και η υιοθέτηση των προτύπων, η σωστή υλοποίηση τους και η απόδοση σε όλους τους επιμέρους τομείς, είναι μια μεγάλη πονεμένη ιστορία. Φυσικά η δική μου αγορά είναι εκτός αυτού του πλαισίου και οι προσδοκίες μου αντίστοιχα αρκετά ήπιες :)

Δημοσ.

Όπως  βλέπω βγήκαν τις Samsung τα μοντέλα του 2020 πχ Όπως UE43TU7072 έχει λίγο ποιο γρήγορη συχνότητα σε 2000pqi σε σχέση με την ue43ru7400 που έχει 1900 pqi άλλα και ότι η καινούργια θα έχει και υποστήριξη. Αλλά αφού έχεις την προοπτική να πας και σε ps5 για μένα το 400σαρικο σίγουρα πρέπει να δώσεις 

Δημοσ.
11 hours ago, graphist83 said:

Επειδη εχω χασει λιγο την μπαλα max budget?

Μέχρι 400€, αν μπορώ να πάρω την ίδια ποιότητα με λιγότερα (λόγω κάποιας ιδιαίτερα vfm περίπτωσης) ακόμη καλύτερα.

37 minutes ago, THE GG GAMER said:

Όπως  βλέπω βγήκαν τις Samsung τα μοντέλα του 2020 πχ Όπως UE43TU7072 έχει λίγο ποιο γρήγορη συχνότητα σε 2000pqi σε σχέση με την ue43ru7400 που έχει 1900 pqi άλλα και ότι η καινούργια θα έχει και υποστήριξη. Αλλά αφού έχεις την προοπτική να πας και σε ps5 για μένα το 400σαρικο σίγουρα πρέπει να δώσεις 

Σε πραγματική συχνότητα όμως όλες είναι 60Hz. To ερώτημα είναι αν οι καινούριες προσφέρουν καλύτερη ποιότητα εικόνας και φυσικά αν διατηρούμαστε εντός budget.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερωτηση να κανω ενδιαφερομαι για την 43tu8072 αλλα περιμενω τελη μαιου να την παρω απο τα γνωστα καταστηματα που προσφερουν 5ετη εγγυηση και γιατι δεν την εχουν ετοιμοπαραδοτη.Ηθελα να ρωτησω  αν εχει va panel οπως την 7402 και αν ξερει κανεις αν εχει καποια σημαντικη διαφορα με την 43tu8502 που ειναι λιγο ακριβοτερη

Επεξ/σία από sifario1
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sifario1 είπε

Μια ερωτηση να κανω ενδιαφερομαι για την 43tu8072 αλλα περιμενω τελη μαιου να την παρω απο τα γνωστα καταστηματα που προσφερουν 5ετη εγγυηση και γιατι δεν την εχουν ετοιμοπαραδοτη.Ηθελα να ρωτησω  αν εχει va panel οπως την 7402 και αν ξερει κανεις αν εχει καποια σημαντικη διαφορα με την 43tu8502 που ειναι λιγο ακριβοτερη

Καλησπέρα,

Τσεκαρε στο you.gr έχει προσφορά κάποια από τα καινούργια μοντέλα της Samsung και ετοιμοπαραδοτες σε σχέση με άλλες αλυσίδες. Την UE50TU7072 την 50 που έχω δει και την παρήγγειλα είναι στην τιμή των 448€. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Konstantinosdr είπε

Καλησπέρα,

Τσεκαρε στο you.gr έχει προσφορά κάποια από τα καινούργια μοντέλα της Samsung και ετοιμοπαραδοτες σε σχέση με άλλες αλυσίδες. Την UE50TU7072 την 50 που έχω δει και την παρήγγειλα είναι στην τιμή των 448€. 

Δεν την εχει διαθεσιμη την συγκεκριμενη απο τι βλεπω σε λιγα καταστηματα ειναι. Θελω να την παρω απο media markt λογω της extra εγγυησης που αγοραζεις γιατι samsung εχω και την es6100 και στα 3 χρονια ειχα θεματα

Δημοσ.
Στις 4/5/2020 στις 12:10 ΜΜ, sifario1 είπε

Και ο Κωτσοβολος εχει 5ετη εγγυηση και αν εχεις Εθνικη go4more εχε υποψιν σου οτι τρεχει προωθητική ενεργεια με επιστροφη 10% σε ποντους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...