Gamers_st Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω την AB350 Pro4 και Ryzen 1600 έχω ένα θέμα όταν το έχω ανοιχτό μπαίνει σε λειτουργία ύπνου κλείνει η οθόνη και δεν κλείνει ούτε με το κουμπί Power on και αναγκάζομαι να το βγάλω από την πρίζα ξέρετε γιατί; Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Gamers_st
Dark_Nightfall Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Gamers_st είπε Καλησπέρα έχω την AB350 Pro4 και Ryzen 1600 έχω ένα θέμα όταν το έχω ανοιχτό μπαίνει σε λειτουργία ύπνου κλείνει η οθόνη και δεν κλείνει ούτε με το κουμπί Power on και αναγκάζομαι να το βγάλω από την πρίζα ξέρετε γιατί; Σταματάει να δίνει σήμα στην οθόνη όταν το αφήνεις σε idle η και ακόμα όταν το δουλεύεις ;
Gamers_st Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Σταματάει να δίνει σήμα στην οθόνη όταν το αφήνεις σε idle η και ακόμα όταν το δουλεύεις ; Και ακόμα όταν δουλεύω, τώρα πρόσεξα εάν δεν κλείσει παγώνει όλο το σύστημα! Δεν κουνιέται τίποτα ο υπολογιστής μου ανοίγει και μετά από 10 λεπτά σταματάνε τσ πάντα! Ξέρετε γιατί;. Μετά από λίγο κλείνει και η οθόνη!
Dark_Nightfall Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, Gamers_st είπε Και ακόμα όταν δουλεύω, τώρα πρόσεξα εάν δεν κλείσει παγώνει όλο το σύστημα! Δεν κουνιέται τίποτα ο υπολογιστής μου ανοίγει και μετά από 10 λεπτά σταματάνε τσ πάντα! Ξέρετε γιατί;. Μετά από λίγο κλείνει και η οθόνη! To μηχάνημα είναι εντός εγγύησης;
Gamers_st Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε To μηχάνημα είναι εντός εγγύησης; Η μητρική και ο επεξεργαστής ναι 2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε To μηχάνημα είναι εντός εγγύησης; Τι μπορεί να φταίει; κολλάει ο υπολογιστής μετά κλείνει. Θερμοκρασία 44 βαθμούς Ο υπολογιστής έπαιζε κανονικά 3 ημέρες σήμερα έγινε αυτό είχα τον υπολογιστή 6 ώρες ανοιχτό και κάποια στιγμή πάω να φάω ξανά έρχομαι και βλέπω ότι δεν έχει σήμα ο υπολογιστής λέω εντάξει θα κουνήσω ποντίκι και θα ξανά δείξει δεν έδειξε ποτέ
Dark_Nightfall Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Gamers_st είπε Η μητρική και ο επεξεργαστής ναι Τι μπορεί να φταίει; κολλάει ο υπολογιστής μετά κλείνει. Θερμοκρασία 44 βαθμούς Bios update στην μητρική και μια καθαρή εγκατάσταση (format) από την αρχή κατεβάζοντας τα γνήσια windows 10 από το site της microsoft είναι κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις πριν το στείλεις για έλεγχο.Η μητρική σου είναι ύποπτη πάντως καθώς έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα με το συγκεκριμένο μοντέλο.
Gamers_st Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Dark_Nightfall είπε Bios update στην μητρική και μια καθαρή εγκατάσταση (format) από την αρχή κατεβάζοντας τα γνήσια windows 10 από το site της microsoft είναι κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις πριν το στείλεις για έλεγχο.Η μητρική σου είναι ύποπτη πάντως καθώς έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα με το συγκεκριμένο μοντέλο. Όταν κάνω bios updated το φλασακι πρέπει να είναι άδειο; γνωρίζεις;
Dark_Nightfall Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Gamers_st είπε Όταν κάνω bios updated το φλασακι πρέπει να είναι άδειο; γνωρίζεις; Αν δεν ξέρεις την διαδικασία μην κάνεις τίποτα κανε κατευθείαν καθαρή εγκατάσταση και βλέπεις πως πάει αν σου κάνει τα ίδια στείλε το μηχάνημα στο κατάστημα έχεις εγγύηση.
Gamers_st Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Αν δεν ξέρεις την διαδικασία μην κάνεις τίποτα κανε κατευθείαν καθαρή εγκατάσταση και βλέπεις πως πάει αν σου κάνει τα ίδια στείλε το μηχάνημα στο κατάστημα έχεις εγγύηση. Σε ευχαριστώ! Μεταχειρισμένο έχω πάρει τροφοδοτικό και τον SSD που έχω βάλει τα Windows 48 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Αν δεν ξέρεις την διαδικασία μην κάνεις τίποτα κανε κατευθείαν καθαρή εγκατάσταση και βλέπεις πως πάει αν σου κάνει τα ίδια στείλε το μηχάνημα στο κατάστημα έχεις εγγύηση. Διαβάζω πολλά σχόλια στο skroutz πως έχουν το ίδιο πρόβλημα με την μητρική που έχω..
duffyduck Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Αν εχεις ενεργοποιησει το XMP (καπως αλλιως θα το λεει), απενεργοποιησε το. ή κανε επαναφορα στα BIOS defaults.
Gamers_st Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, duffyduck είπε Αν εχεις ενεργοποιησει το XMP (καπως αλλιως θα το λεει), απενεργοποιησε το. ή κανε επαναφορα στα BIOS defaults. Εάν κάνω επαναφορά BIOS defaults δεν χρειάζεται να κάνω το XMP; αν και δεν νομίζω να το ενεργοποίησα ποτέ Γίνεται αυτό ακριβώς πως γράφουν και άλλα παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα