JcD Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, amptel είπε Realme x2 Pro.. Φοβερό vfm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Οι Xiaomoταλιμπάνς πεθάνανε από κορονοϊό. Επόμενο επεισόδιο, Realmoταλιμπάνς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amptel Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, JcD είπε Φοβερό vfm Το έχω... σκοτώνει φίλε 12/256 855+ ..έχω δοκιμάσει πάρα πολλά... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από amptel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Σε ένα χρόνο μεταχειρισμένο μισή τιμή καλά θα είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Αφού το 5G είναι που ανεβάζει την τιμή, ας βγάλουν και ένα φθηνότερο Μi10 lite χωρίς 5g (και να του προσθέσουν και sd slot). Θεωρώ ότι ειδικά για Ελλάδα είναι ακόμα νωρίς να επενδύσει κάποιος σε 5g. Ας υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου στην περιοχή που μένει ο καθένας και μετά το βλέπει για κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Στις 23/4/2020 στις 6:52 ΜΜ, arisikaria είπε Ραδιόφωνο FM έχει? οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris Verlis Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Στις 23/4/2020 στις 7:28 ΜΜ, chris_g92 είπε Μακάρι να ήταν μόνο άσχημο. Εδώ και 3 μήνες με miui 11 και Android 10 , ξυπνάω κάθε μέρα και ανακαλύπτω και από ένα νέο bug στο mi8 μου. Λογικά θα πάρω πολλές φορές ακόμα xiaomi #not. Για κάνα ηχειακι και κανα έξυπνο χεστροκαπακο καλή είναι , αλλά μέχρι εκεί . Εγώ είχα πρόβλημα με MIUI 11 + Android 10 και πραγματικά μέρα με την μέρα η κατάσταση ήταν χειρότερη, glitches, crashes, παγωματα, επανεκκινήσεις, ε με μια επαναφορά έστρωσε εδώ και έναν μήνα και πετάει πάλι, βέβαια είχα να του ρίξω reset κάτι μήνες και έχω να αλλάξει αρκετές rom...με clean flash xiaomi.eu και wiped data έστρωσε εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Dimitris Verlis είπε Εγώ είχα πρόβλημα με MIUI 11 + Android 10 και πραγματικά μέρα με την μέρα η κατάσταση ήταν χειρότερη, glitches, crashes, παγωματα, επανεκκινήσεις, ε με μια επαναφορά έστρωσε εδώ και έναν μήνα και πετάει πάλι, βέβαια είχα να του ρίξω reset κάτι μήνες και έχω να αλλάξει αρκετές rom...με clean flash xiaomi.eu και wiped data έστρωσε εμένα. Ρε φίλε επαναφορά του έκανα . Πάλι έχω θέματα στο λειτουργικό τι να πω . Τώρα με custom δεν ασχολούμαι δεν με ενδιαφέρει. Όπως θα το αγοράσω θέλω να είναι . Μπορεί στις eu να έχουν φτιάξει κάποια πράγματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lumini Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 43 λεπτά πριν, chris_g92 είπε Ρε φίλε επαναφορά του έκανα . Πάλι έχω θέματα στο λειτουργικό τι να πω . Τώρα με custom δεν ασχολούμαι δεν με ενδιαφέρει. Όπως θα το αγοράσω θέλω να είναι . Μπορεί στις eu να έχουν φτιάξει κάποια πράγματα . επομενη φορα να παρεις samsung, Οχι κινεζια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rayndel Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παει το Value for Money παμε σε Oppo Reno 3 Pro Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από Rayndel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris Verlis Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, Lumini είπε επομενη φορα να παρεις samsung, Οχι κινεζια Ναι γιατί τα Samsung δουλεύουν τέλεια 😂 8 ώρες πριν, chris_g92 είπε Ρε φίλε επαναφορά του έκανα . Πάλι έχω θέματα στο λειτουργικό τι να πω . Τώρα με custom δεν ασχολούμαι δεν με ενδιαφέρει. Όπως θα το αγοράσω θέλω να είναι . Μπορεί στις eu να έχουν φτιάξει κάποια πράγματα . Δεν καταλαβαίνω τι προβλήματα έχεις εντοπίσει, η συγκατοικος που έχει Mi 8 στοκ με global stable και Android 10 είναι άψογο (κάναμε επαναφορα με την αναβάθμιση σε Android 10 βεβαια). Άρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Dimitris Verlis είπε Ναι γιατί τα Samsung δουλεύουν τέλεια 😂 Δεν καταλαβαίνω τι προβλήματα έχεις εντοπίσει, η συγκατοικος που έχει Mi 8 στοκ με global stable και Android 10 είναι άψογο (κάναμε επαναφορα με την αναβάθμιση σε Android 10 βεβαια). Άρα; Τρελό standby drain battery, μου έχει τύχει ρακέτες φορές να με καλούν να χτυπάει και να μην βγάζει Ποιός καλεί άλλα Ούτε να μπορείς να το σηκώσεις, freezarismata αρκετά ειδικά στον chrome και άλλα πιο μικρά ή πιο σπάνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Στις 24/4/2020 στις 11:30 ΠΜ, baiosss είπε Οι Xiaomoταλιμπάνς πεθάνανε από κορονοϊό. Επόμενο επεισόδιο, Realmoταλιμπάνς. Αυτό που γράφεις αποδεικνύει πως ποτέ δεν ήταν Ταλιμπάν. Απλά είχαν την κριτική ικανότητα να ξεχωρίσουν τις vfm συσκευές. Να σημειώσω πως μια συσκευή μπορεί να είναι VFM ακόμα και αν είναι ακριβότερη άλλων αρκεί η εταιρεία που την βγάζει να μην χρεώνει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, orlox είπε Αυτό που γράφεις αποδεικνύει πως ποτέ δεν ήταν Ταλιμπάν. Απλά είχαν την κριτική ικανότητα να ξεχωρίσουν τις vfm συσκευές. Να σημειώσω πως μια συσκευή μπορεί να είναι VFM ακόμα και αν είναι ακριβότερη άλλων αρκεί η εταιρεία που την βγάζει να μην χρεώνει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Άλλο να ξεχωρίζεις τις vfm συσκευές και άλλο να μπαίνεις σε topics που αφορούν συσκεύες άλλων εταιρειών, να κράζεις επειδή είναι ακριβότερες και να γράφεις πως με ένα Xiaomi των 300 κάνεις την ίδια δουλειά και καλύτερα κι άλλα τέτοια κουφά. Σε αυτούς αναφέρομαι λοιπόν ως Xiaomoταλιμπάνς. Αν είναι λοιπον να κάνετε το ίδιο και με τα Realme, καταλαβαίνεις ποιο θα είναι το αντίστοιχο προσωνύμιο. Σε τι αξίζει λοιπόν περισσότερο το ακριβότερο Mi10 Pro από ένα άλλο smartphone της ίδιας κατηγορίας; Η FHD οθόνη του; Η υποδοχή για μία κάρτα SIM; Η απουσία IP68; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billysdrama Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέτρα άσχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα