mikePelek Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Καλησπέρα έχω ένα τεράστιο πρόβλημα...αυτήν την στιγμή η κάρτα οι δεν δίνει σήμα στην οθόνη έχω προσπαθήσει τα πάντα έχω βγάλει την μπαταρία έχω κάνει clear cmos έχω βάλει άλλη κάρτα και όλα τα ίδια...αυτό ξεκίνησε καθώς έπαιζα υο warzone σας παραθέτω και πιο κάτω την φωτό από το παιχνίδι τα γραφικά του ήταν άθλια έτσι όπως φαινόταν...καιρό τώρα έχω αρκετά προβλήματα και κάνω ότι δω στο Ίντερνετ μέχρι που σήμερα λογικά κάτι χάλασα παραπάνω μπήκα με δεξί κλικ στο υπολογιστή και μπήκα στην διαχείρηση συσκευών και πάτησα από εκεί μέσα αναβάθμιση της κάρτας γραφικών μου και μόλις έκανε την εγκατάσταση έχασε το σήμα και δεν ξανάνοιξε....πριν γίνει όλο αυτό μου πέταγε κάτι green screen και μου είχαν αναφέρει ότι παίζει να είναι το τροφοδοτικό (ένα της be quiet 550w system power b8) διέγραψα τα γραφικά μέσω ddu και όλα από την αρχή και πάλι τα ίδια τώρα είμαι χωριά υπολογιστή γτ δεν ανοίγει τι μπορώ να κάνω
enable_your_mind Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Καλησπερα .. γραφεις λιγο περιεργα και διαβασα αρκετες φορες το κειμενο σου για να καταλαβω... Δοκιμασες και με αλλη καρτα και παλι δεν βλεπεις σημα ; Αν ναι τοτε δεν ειναι η καρτα γραφικων.. Μπορει να ειναι το μονιτορ η pci θυρα , μομπο - τροφοδοτικο..
mikePelek Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Καλησπερα .. γραφεις λιγο περιεργα και διαβασα αρκετες φορες το κειμενο σου για να καταλαβω... Δοκιμασες και με αλλη καρτα και παλι δεν βλεπεις σημα ; Αν ναι τοτε δεν ειναι η καρτα γραφικων.. Μπορει να ειναι το μονιτορ η pci θυρα , μομπο - τροφοδοτικο.. Ναι η αλήθεια είναι ότι τα έγραψα αστα να πάνε αλλά είμαι χαμένος αυτή την στιγμή, λοιπόν να ενημερώσω πριν τον υπολογιστή τον άνοιξα με άλλο monitor και λειτούργησαν όλα κανονικά το ξανά έβαλα στο δικό μου πάλι δεν άνοιγε...δοκίμασα ξανά το μόνιτορ μου με άλλο pc και δούλευε κανονικά
tyf Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 μπορει να σου φανει κουφο αλλα αν ειχες αλλη καρτα και εβαλες την 5700χτ μετα , ισως καθαρο ενα φορματ να σου ελυνε καποια θεμα μια και καλη.
manolis940 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, mikePelek είπε Καλησπέρα έχω ένα τεράστιο πρόβλημα...αυτήν την στιγμή η κάρτα οι δεν δίνει σήμα στην οθόνη Λογικά για να βλέπουμε κάτι φαντάζομαι ότι δίνει σήμα και κάποια στιγμή σταματάει. Τυχαία, Μόνο σε games ;
mikePelek Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 λοιπον το προβλημα διορθώθηκε μετα απο αρκετη ωρα...εγινε clear cmos εψαχνα αλλαζα καρτες τροφοδοτικα...και στο τελος ειπα να βαλω αλλη οθονη, τελικα με την αλλη οθονη το pc ανοιξε κανονικα, οταν πηγα να το ξαναβαλω στην δικια μου οθονη εκανε τα ιδια, αυτο που εκανα στο τελος ηταν να το ανοιξω με την αλλη οθονη να διαγραψω ολα τα drivers και να τα περασω ολα απο την αρχη , και ετσι δουλεψαν ολα κομπλε !!!
manolis940 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, mikePelek είπε λοιπον το προβλημα διορθώθηκε μετα απο αρκετη ωρα...εγινε clear cmos εψαχνα αλλαζα καρτες τροφοδοτικα...και στο τελος ειπα να βαλω αλλη οθονη, τελικα με την αλλη οθονη το pc ανοιξε κανονικα, οταν πηγα να το ξαναβαλω στην δικια μου οθονη εκανε τα ιδια, αυτο που εκανα στο τελος ηταν να το ανοιξω με την αλλη οθονη να διαγραψω ολα τα drivers και να τα περασω ολα απο την αρχη , και ετσι δουλεψαν ολα κομπλε !!! Επειδή αντιμετωπίζω κάτι παρόμοιο τώρα τελευταία κάτι παρόμοιο με την RX-580 και επίσης έχω αλλάξει και drivers και έχω κάνει αρκετή διαδικασία. Χθες παρατήρησα για παράδειγμα ότι οι ώρες που συμβαίνει είναι γύρω στις 14:00 όπου τα windows update ψάχνει για νέες ενημερώσεις. Μάλιστα αν όσες φορές πάτησα να κάνω και χειροκίνητα είχα ένα freeze και μετά blackscreen. Σήμερα έχω απενεργοποιήσει τις ενημερώσεις και περιμένω να δω αποτελέσματα. Σε περίπτωση που ξανασυμβεί θα ήθελα να δω και το δικό σου workaround. Εγώ έχω setup με δύο οθόνες. Η μία είναι συνδεδεμένη με DVI-D και η άλλη με HDMI. Τι καλώδια είχαν εσένα τα monitor σου ;
mikePelek Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Επειδή αντιμετωπίζω κάτι παρόμοιο τώρα τελευταία κάτι παρόμοιο με την RX-580 και επίσης έχω αλλάξει και drivers και έχω κάνει αρκετή διαδικασία. Χθες παρατήρησα για παράδειγμα ότι οι ώρες που συμβαίνει είναι γύρω στις 14:00 όπου τα windows update ψάχνει για νέες ενημερώσεις. Μάλιστα αν όσες φορές πάτησα να κάνω και χειροκίνητα είχα ένα freeze και μετά blackscreen. Σήμερα έχω απενεργοποιήσει τις ενημερώσεις και περιμένω να δω αποτελέσματα. Σε περίπτωση που ξανασυμβεί θα ήθελα να δω και το δικό σου workaround. Εγώ έχω setup με δύο οθόνες. Η μία είναι συνδεδεμένη με DVI-D και η άλλη με HDMI. Τι καλώδια είχαν εσένα τα monitor σου ; φιλε και τα δυο μονιτορ τα συνδεσα με hdmi τωρα αυτο που καταλαβα απο ολο αυτο που εγινε στο pc μου ειναι οτι εγω εκανα το λαθος και γα....... τα γραφικα και δεν διαβαζε την οθονη μου και επρεπε να μπω απο αλλη οθονη για να τα κανω ολα απο την αρχη για να λειτουργησουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα