natkostas Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Γεια σας παιδιά. Ελπίζω να είστε καλά. Το νέο μου galaxy note s10 plus δεν συνδέεται στο arris tg2492 (cable) που έχω. Γράφει connected without internet.Εχω δοκιμάσει να αλλάξω το security mode και το encryption εχω δοκιμάσει forget network αλλά συνεχίζει. Έχετε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?
logvphys Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δοκιμασε μια επανεκινηση στο touchstone γιατι δε του δινει ip o dhcp server.
natkostas Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, logvphys είπε Δοκιμασε μια επανεκινηση στο touchstone γιατι δε του δινει ip o dhcp server. Ευχαριστώ έκανα factory reset και τώρα το βρίσκει αλλά έχει πολύ χαμηλή ταχύτητα σε σχέση με τις άλλες συσκευές. Any guess???
natkostas Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Στις 27/4/2020 στις 9:22 ΠΜ, logvphys είπε Αλλαξε καναλι. Ευχαριστώ για την συμβουλή το θέμα δείχνει κάτι να αποσυνδέει και άλλες συσκευές. Σήμερα είχα και δύο ios συσκευές που συνδέονταν και αποσυνδέονταν. Επίσης πρόσεξα μόλις συνδέεται μία συσκευή αποσυνδέεται μια άλλη. Εχετε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?
logvphys Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Ισχυει το αλλαξε καναλι καθως και ριξε μια ματια στο ποσοι wifi clients ειναι ορισμενοι στο να δινει dhcp ο ρουτερ σου. Βαλε ενα μεγαλουτσικο νουμερο 30-40 π.χ.
natkostas Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, logvphys είπε Ισχυει το αλλαξε καναλι καθως και ριξε μια ματια στο ποσοι wifi clients ειναι ορισμενοι στο να δινει dhcp ο ρουτερ σου. Βαλε ενα μεγαλουτσικο νουμερο 30-40 π.χ. Έχει by default 254 αλλά άψογες οι συμβουλές σου. Να το ψάξω, επίσης οι ios συσκευές....ειδικά iphone 10 , 11 πολύ θέμα με wifi συνδέσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα