billvwrulez Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω tablet και συγκεκριμενα αυτο Huawei MediaPad T5 10.1" (32GB) Black H χρηση του θα ειναι για φωτογραφιες viber facebook και ιντερνετ ... Αξιζει η εν λογω αγορα?? Πιστευετε υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxaris Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, billvwrulez είπε Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω tablet και συγκεκριμενα αυτο Huawei MediaPad T5 10.1" (32GB) Black H χρηση του θα ειναι για φωτογραφιες viber facebook και ιντερνετ ... Αξιζει η εν λογω αγορα?? Πιστευετε υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα ??? Αρκετά συχνά ο Κωτσόβολος βγάζει σε προσφορά αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/204902-huawei-mediapad-t5-101-4gb-64gb-4g συνήθως στα 189€ (τελευταία το είχε 199€ μείον δωροεπιταγη 20€ για επόμενη αγορά) και για λίγα ευρώ παραπάνω αποτελεί καλύτερη επιλογή μιας και έχει 4GB ram έναντι 3GB, 64GB rom έναντι 32GB με έξτρα το 4G. Αν δεν βιάζεσαι, νομίζω αξίζει να περιμένεις να το αγοράσεις όταν θα ξαναβγεί προσφορά. Το πήρε φίλος μου και εκτός της αργής φόρτισης, στα υπόλοιπα είναι πολύ ικανοποιημένος! Εγώ έχω βάλει στο μάτι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/22151955/Lenovo-Tab-M10-FHD-Plus-2nd-Gen-10-3-64GB-Iron-Grey.html το οποίο συγκριτικά με το Huawei είναι μοντέλο 2020 (2018 το t5), έχει μεγαλύτερη οθόνη με πιο μοντέρνα σχεδίαση και μικρότερα bezels, έχει θύρα type-c (έναντι micro USB) με γρηγορότερη φόρτιση και έρχεται με Android 9 ενώ το t5 😉😉 Android 8 (νομίζω όμως χωρίς να είμαι σίγουρος ότι αναβαθμίζεται στην 9). Θα περιμένω να βγει σε καμία προσφορά και αν καλύτερα συνδυαστεί με καμία επιστροφή από τράπεζα, τότε θα το χτυπήσω! Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από xxaris 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, xxaris είπε Αρκετά συχνά ο Κωτσόβολος βγάζει σε προσφορά αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/204902-huawei-mediapad-t5-101-4gb-64gb-4g συνήθως στα 189€ (τελευταία το είχε 199€ μείον δωροεπιταγη 20€ για επόμενη αγορά) και για λίγα ευρώ παραπάνω αποτελεί καλύτερη επιλογή μιας και έχει 4GB ram έναντι 3GB, 64GB rom έναντι 32GB με έξτρα το 4G. Αν δεν βιάζεσαι, νομίζω αξίζει να περιμένεις να το αγοράσεις όταν θα ξαναβγεί προσφορά. Το πήρε φίλος μου και εκτός της αργής φόρτισης, στα υπόλοιπα είναι πολύ ικανοποιημένος! Εγώ έχω βάλει στο μάτι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/22151955/Lenovo-Tab-M10-FHD-Plus-2nd-Gen-10-3-64GB-Iron-Grey.html το οποίο συγκριτικά με το Huawei είναι μοντέλο 2020 (2018 το t5), έχει μεγαλύτερη οθόνη με πιο μοντέρνα σχεδίαση και μικρότερα bezels, έχει θύρα type-c (έναντι micro USB) με γρηγορότερη φόρτιση και έρχεται με Android 9 ενώ το t5 😉😉 Android 8 (νομίζω όμως χωρίς να είμαι σίγουρος ότι αναβαθμίζεται στην 9). Θα περιμένω να βγει σε καμία προσφορά και αν καλύτερα συνδυαστεί με καμία επιστροφή από τράπεζα, τότε θα το χτυπήσω! Ναι οντως ειναι καλυτερο .... αλλα ανεβαινουμε στη τιμη ... Οπως ειπα η χρηση του θα ειναι αποκλειστηκα viber facebook σερφαρισμα στο ιντερνετ και φωτογραφιες ... ΥΓ. Ξεκινησα να κοιταω στα 120 Ε μετα ανεβηκα κι αλλο λιγο , αλλα ετσι οπως παει δεν εχει τελειωμο οσο ανεβαινεις στη τιμη σιγουρα θα βρισκεις και κατι καλυτερο.. 😃😃 Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από billvwrulez Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npil Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα απο αυτα τα δυο ποιο προτεινετε ? Tablet Huawei MediaPad T5 10.1" Hisilicon Kirin 3GB 32GB Black Tablet Lenovo Tab M10 32GB White το huawei θα εχει αναβαθμισεις στο android? τα lenovo ισχυει οτι η οθονη δεν εινα καθαρα 10" και εχει μικρες μαυρες μπαρες πανω κατω? οποις μπορει να βοηθεισει στη επιλογη θα με εξυπηρετουσε πολυ. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα