Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα για ακόμα μια φορά στους ειδήμονες.

Φίλος θέλει να αγοράσει πύργο στα 1500€ τελική τιμή.

Οθόνη και περιφερειακά υπάρχουν οπότε μιλάμε μόνο για πύργο, με windows 10 και συναρμολόγηση από το κατάστημα.

Δεν τρέχει κάποιο απαιτητικό πρόγραμμα στην δουλειά ούτε και είναι φρικιό με τα games αλλά από τα λίγα που ξέρω με 1500 λογικά φτιάχνει θηρίο που ανταποκρίνεται σε όλα.

Μην μπείτε στον κόπο να προτείνετε κάτι πιό φτηνό καθώς δεν είναι θέμα τα λεφτά στην παρούσα(μέχρι τα 1500...).
Επειδή η οθόνη του είναι παλιά δε ξέρω κατά πόσο θα έπρεπε να γίνει μια έκπτωση στον πύργο ώστε να προστεθεί και μια καινούρια οθόνη στις 27'' οπότε το αφήνω στην κρίση σας καθώς ξέρετε καλύτερα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους, αν χρειάζεται να προσθέσω κάτι στην περιγραφή κράξτε για να το βάλω :)

Επεξ/σία από Themos3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Themos3 είπε

Καλησπέρα για ακόμα μια φορά στους ειδήμονες.

Φίλος θέλει να αγοράσει πύργο στα 1500€ τελική τιμή αποκλειστικά από Πλαίσιο.

Οθόνη και περιφερειακά υπάρχουν οπότε μιλάμε μόνο για πύργο, με windows 10 και συναρμολόγηση από το κατάστημα.

Δεν τρέχει κάποιο απαιτητικό πρόγραμμα στην δουλειά ούτε και είναι φρικιό με τα games αλλά από τα λίγα που ξέρω με 1500 λογικά φτιάχνει θηρίο που ανταποκρίνεται σε όλα.

Μην μπείτε στον κόπο να προτείνετε κάτι πιό φτηνό καθώς δεν είναι θέμα τα λεφτά στην παρούσα(μέχρι τα 1500...).
Επειδή η οθόνη του είναι παλιά δε ξέρω κατά πόσο θα έπρεπε να γίνει μια έκπτωση στον πύργο ώστε να προστεθεί και μια καινούρια οθόνη στις 27'' οπότε το αφήνω στην κρίση σας καθώς ξέρετε καλύτερα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους, αν χρειάζεται να προσθέσω κάτι στην περιγραφή κράξτε για να το βάλω :)

Μόνο τρελός αγοράζει σήμερα από ΠΛΑΙΣΙΟ ...

Για κάτι που αλλού θα το αγοράσεις 1000€ στο πλαισιο θες 2000€ ...

Οι τύποι μας δουλεύουν .

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία κατανοητό. Ο ίδιος μου ζήτησε από Πλαίσιο και δε ρώτησα πολλά πολλά οπότε ας το πάμε αλλιώς.
Οι ίδιες απαιτήσεις από οποιοδήποτε αξιόπιστο κατάστημα αρκεί να μπορεί να παραδοθεί συναρμολογημένο (δεν είμαι για κασκαντεριλίκια στα γεράματα).

Επεξ/σία από Themos3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Themos3 είπε

Ωραία κατανοητό. Ο ίδιος μου ζήτησε από Πλαίσιο και δε ρώτησα πολλά πολλά οπότε ας το πάμε αλλιώς.
Οι ίδιες απαιτήσεις από οποιοδήποτε αξιόπιστο κατάστημα αρκεί να μπορεί να παραδοθεί συναρμολογημένο (δεν είμαι για κασκαντεριλίκια στα γεράματα).

Με 1500€ θα σου δώσω αρχικά 2 οθόνες !

Α) SAMSUNG  S27R750Q 

Η οθόνη είναι 27άρα 2560 X 1440P ανάλυση, συχνότητας 144Hz , VA,  υποστηρίζει AMD FREE SYNC

https://www.skroutz.gr/s/18721336/Samsung-S27R750Q.html

Η οθόνη έχει πάρει ένα Firmware update στα μέσα Δεκεμβρίου που έχει προσθέσει FreeSync support καθώς και έχει βελτιώσει ορισμένα πραγματάκια στην εικόνα.

Για 27άρι γενικής χρήσης και λίγο από Gaming είναι κορυφή. Σαν σχεδιασμός έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε ότι αφορά τον τρόπο στήριξης.

Από την μια δημιουργεί ένα πολύ καλό οπτικό αποτέλεσμα στο γραφείο, χωρίς καλώδια  και χωρίς να καταλαμβάνει χώρο, αλλά δεν περιστρέφεται δεξιά και αριστερά.

Η δεύτερη είναι η AOC Q3279VWFD8  είναι 32άρα , 2560 X 1440P ανάλυση, συχνότητας 75Hz , IPS, υποστηρίζει AMD FREE SYNC

https://www.skroutz.gr/s/15946483/AOC-Q3279VWFD8.html

Η οθόνη ανήκει στα Value κατηγορία αλλά έχει καλά χαρακτηριστικά και ασυναγώνιστη τιμή για 32άρι monitor.

Από εκεί και πέρα θα ήθελα να μάθω κατά πόσο θα σας ενδιαφέρει το σύστημα να είναι σε μικρό μικρό κουτί , αν θέλετε  λαμπάκια φωτάκια, minimal σχεδιασμό κ.λ.π.

Αυτό που θέλω να πως είναι πως η σύγχρονη λογική για ένα σύστημα γενικής χρήσης είναι να είναι μικρό στο μάτι ... αλλά μεγάλο στο κρεβάτι ...

Θέλετε μια σύνθεση με τέτοια λογική ? Μικρό κουτί αλλά δυνατά components ?

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού είπαμε για την οθόνη, ας σου δώσω και ένα σύστημα γι αρχή.

- AMD RYZEN 3700X 8 - CORE / 16 THREADS ZEN 2 / 7nm ,

https://www.amd.com/en/products/cpu/amd-ryzen-7-3700x

Ένα πολύ δυνατό CPU , για την χρήση που το θες βγάζει 10-ετία.

- SAPPHIRE  RX 5700 XT 8GB DDR6

https://www.sapphiretech.com/en/consumer/pulse-radeon-rx-5700-xt-8g-gddr6

Μια πολύ δυνατή κάρτα γραφικών , Απόλυτο VFM στην μεσαία προς High end κατηγορία .

- 32GB DDR4  3200 RAM

Μνήμη για απόλυτο Multitasking . Φόρτωσε το σύστημα όσο θες, ότι θες .

- 500GB NVME δίσκος. Ένας από τους ταχύτερους NVME της αγοράς. Ίσως ο πιο συμφέρον σαν απόδοση / ποιότητα/ κόστος.

- ITX μητρική με καλό VRM ,

https://www.asus.com/Motherboards/ROG-STRIX-B450-I-GAMING/

πλήρης με τους καλύτερους Controller επάνω της. (LAN, AUDIO, BLUETOOTH, WIFI)

- 80 PLUS GOLD SEASONIC 

https://seasonic.com/core-gm?__cf_chl_jschl_tk__=615cabc70b6fb7d16439f529001cb080371be4f5-1587662239-0-AVnhQt8FXdqhRs71tE5Nnn4NI_lrnU3NUrJv3YlqEUsEWrLV0EpKU1-hD-XE6Ye89NcZ8bSBOmFoIE9S1kCWcZVZZ7aevvZdoWaOrufO60yU8dCIN-T9kH7O0imvXD7vAZhgaRAHa7nQ0Orv1kbhvPrlVdCKdcIqdQg49b8HQst3rnXcu4Pu1Xbhujqz-QTGYnWTGbQGEWujfL8Nz0x_j8fKTSfNP05Sehdb4QJMQALLGR5412JLzWaF5XcZzIgCTGsrj83-HMKaiyiCDmZLletg1DjpbhB0er6P_KM5ACUX

τροφοδοτικό Semi modular για να χρησιμοποιηθούν όσα πρέπει. 7 χρόνια εγγύηση σε πολύ καλή τιμή.

- ITX Κουτί , το Revision της Phanteks με γυαλί στο πλάι .

Καλή κατασκευή, μαζεμένο, καλός αερισμός , όμορφο design .

http://www.phanteks.com/Enthoo-Evolv-ITX-TemperedGlass.html

- 1TB σκληρός για αποθήκη.

Screenshot_20200423_202220.png

Το κατάστημα είναι το digital master

Δίνει

Screenshot_20200423_203115.png.4d1ae649cfd686546a19b0f440a448f9.pngScreenshot_20200423_203130.png.b663f5c6c7083827a4f081c0deb1c6eb.pngScreenshot_20200423_203201.png.5918c0fe7d65fc1f5edd7f69f004820e.png

Βάλτε και την SAMSUNG  για οθόνη και έχετε το απόλυτο σύστημα.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι φανταστικός!
Το κατάστημα δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο από λίγα reviews που υπάρχουν σκόρπια σε google και skroutz αλλά σε κάθε περίπτωση θα του πω να επικοινωνήσει τηλεφωνικά πριν παραγγείλει καθώς είναι και περίεργες οι μέρες...
Αν δεν υπάρξει καμιά άλλη γνώμη θα τον πω να το χτυπήσει όπως είναι.
Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από Themos3
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Themos3 είπε

Είσαι φανταστικός!
Το κατάστημα δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο από λίγα reviews που υπάρχουν σκόρπια σε google και skroutz αλλά σε κάθε περίπτωση θα του πω να επικοινωνήσει τηλεφωνικά πριν παραγγείλει καθώς είναι και περίεργες οι μέρες...
Αν δεν υπάρξει καμιά άλλη γνώμη θα τον πω να το χτυπήσει όπως είναι.
Ευχαριστώ πολύ!

μια χαρα ειναι το καταστημα αγορασα προσφατα pc για τον αδερφο μου, ενταξει μην περιμενεις οντως τις εργασιμες που λεει ομω,ς σιγουρα θα κανει παραπανω μερες (καμια 20αρια πιστευω), ειδικα τωρα λογο κορωνοιου

• Thanks 1
Δημοσ.

Δίνω το δικό μου Desktop και το έχω σε μια αγγελία στο προφίλ μου αν σε ενδιαφέρει.

Είναι λίγο overkill αν δεν είσαι πολύ απαιτητικός αλλά  ταιριάζει αρκετά στις πληροφορίες που ανέφερες ως προς το τι ψάχνεις.

Μέχρι και η τιμή που έθεσες είναι ακριβής αν υποθέσουμε ότι τα κομμάτια τα έπαιρνες τώρα καινούρια, εννοείτε το δίνω πιο χαμηλά(950ε).

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nikosk20 είπε

Δίνω το δικό μου Desktop και το έχω σε μια αγγελία στο προφίλ μου αν σε ενδιαφέρει.

Είναι λίγο overkill αν δεν είσαι πολύ απαιτητικός αλλά  ταιριάζει αρκετά στις πληροφορίες που ανέφερες ως προς το τι ψάχνεις.

Μέχρι και η τιμή που έθεσες είναι ακριβής αν υποθέσουμε ότι τα κομμάτια τα έπαιρνες τώρα καινούρια, εννοείτε το δίνω πιο χαμηλά(950ε).

Σε ευχαριστώ φίλε μου, αν έψαχνα για μεταχειρισμένο θα είχα μπει στις αγγελίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...