johnnys4u Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχει καταφέρει κανείς να πάρει Refund? Απο paypal ακόμα περιμένω να απαντήσουν απο τον προμηθευτή. Μόλις μου ξανα απάντησαν απο geekbuying να πάω εγω στο τοπικό ταχυδρομείο και να τους "αποδείξω" πως δεν βρίσκουν το πακέτο. Φυσικά το ξαναγύρισα πίσω, ζητάω full refund και αν λενε αλήθεια οτι ισχύει το tracking , να μου αποδείξουν που ειναι η παραγγελία μου. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από johnnys4u
mlafkas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα, Εκανα claim μέσω της PayPal και μου έγινε επιστροφή του ποσού στην κάρτα μου. 1
TR-909 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Τελικά παρέλαβα χθες και ενώ έχω ανοίξει ticket στο Paypal (εδώ και μια εβδομάδα απάντηση δεν έχω λάβει καμμία). 😄
VAGGK09 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Παρέλαβα σήμερα , πολύ ωραίος σχεδιασμός, αλλά πολύ αδύναμη ρε παιδιά...
SpEcTer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα αφού πήρα refund παρέλαβε αλλος την μηχανη για εμένα και τώρα μου ζητάνε να πληρώσω τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;
Tzimmys Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Τι εννοείς ακριβώς? Πώς παρέλαβε άλλος για εσένα?
SpEcTer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Εννοώ ότι ήρθε κανονικα το παρέλαβε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας και υπέγραψε.
neosstoforum Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, SpEcTer είπε Εννοώ ότι ήρθε κανονικα το παρέλαβε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας και υπέγραψε. Περίεργο. Συνήθως ξέρω ότι δεν ζητάνε πίσω τέτοια μικροποσά, ειδικά αν έχει περάσει πολύς καιρός. Αν παρόλο που υπήρχε tracking number και το δέμα δεν είχε χαθεί σου έδωσαν refund, εγώ δεν θα επέστρεφα τα χρήματα. Γιατί το ίδιο μου συνέβη τις προάλλες με το AliExpress. Είχαν περάσει 2 μήνες από την αποστολή, ενώ το δέμα είχε κολλήσει στο αεροδρόμιο της Αθήνας επί 1 μήνα. Ζήτησα refund και μου είπαν να περιμένω άλλες 10 μέρες. Τελικά παρέλαβα σε λιγότερο από 1 εβδομάδα.
imvrios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, SpEcTer είπε Εννοώ ότι ήρθε κανονικα το παρέλαβε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας και υπέγραψε. Sorry αλλά με κάποιους σαν κι εσένα θα μας μπανάρουν από παντού. Ηθικά εσύ έπρεπε να τους πεις να πληρώσεις αφού παρέλαβες (παραλάβατε) το προϊόν. Και σιγά το γελοίο ποσό δηλαδή. Ή αν δε το θες ρώτα τους τη διαδικασία για να το επιστρέψεις αλλά τα έξοδα θα είναι τα ίδια ή και περισσότερα. Ό,τι άλλο κάνεις είναι κλοπή. Προχωρημένο πάντως το Geeknuying που έχει alert για εκπληρωμένες ανεξόφλητες παραγγελίες. 1
SpEcTer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Sorry που ηθικα ελειπα για διακοπες φιλε imvrios.Τελος πάντων το μπαν φοβαμαι πιο πολυ για αυτο θα τους τα πληρωσω βαριέμαι να μπαίνω σε διαδικασίες επιστροφης.
mikegad Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Αφού παρέλαβες καλά κάνουν και σου λένε να πληρώσεις. Αν δεν την θες στείλε την πίσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα