Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλος σε αουντι α4/β6 (για οσους ξερουν) αλλαξε συναγερμο. Αποτι μου ειπε και ειδα εβαλε κατι που συνεργαζεται με το εργαστασιακο κεντρικο κλειδωμα και με το κλειδι (αυτο με τα 3 μπουτον)

Δουλευει μια χαρα.

Το προβλημα: δοκιμασε με το αντικλειδι που επισης εχει 3 μπουτον και τιποτα

εχει φρικαρει γιατι αν οπλισει ο συναγερμος και χασει το κλειδι δε γινεται τιποτα πλεον

και επειδη ο τυπος που το εβαλε εχει εξαφανιστει (δε ξερω αν ειναι λογω της περιοδου)

καμμια συμβουλη;

Υ.Γ Το ρωτησα αν οταν ειχε παει για την εγκατασταση συναγερμου ειχε παει και με το αντικλειδι και μου απαντησε οχι (αρα ο εγκαταστατης ισως νομιζε οτι ειχε μονο ενα κλειδι αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι σωστος επαγγελματιας)

Δημοσ.

Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι.....πριν χρονια τοποθέτησα μεμβράνες γνωστές στην Ελλάδα, σε BMW 3αρα του 2010, ο τεχνίτης αφαίρεσε τις τσιμούχες από τις πόρτες (υδατοπροστασια) ο κατασκευαστής σε κάθε αφαίρεση τις υδατοπροστασια επιβάλει την τοποθέτηση καινούργιας τσιμούχας, και όχι την παλια, τελικα το αποτέλεσμα ήταν ότι από το παράθυρο του συνοδηγού περνούσε νερο!!!  

Δημοσ.

Τι μαρκα συναγερμο εχει? Σιγουρα θα υπαρχει καποιος ακομα εγκαταστατης της ιδιας μαρκας. Πολυ πιθανο να πρεπει απλα να παντρεψεις το 2ο κλειδι με τη μοναδα του συναγερμου που θα το γραφει και στο manual του. Αν οχι με το συναγερμο, με το αμαξι που καθε ενα εχει τον δικο του τροπο.. σε πολλα του group vag αν ψαξεις για το μοντελο γινεται με διαφορους τροπους που μπορεις να δοκιμασεις μονος σου. Σε ενα leon το πετυχα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, nick#18 είπε

Τι μαρκα συναγερμο εχει? Σιγουρα θα υπαρχει καποιος ακομα εγκαταστατης της ιδιας μαρκας. Πολυ πιθανο να πρεπει απλα να παντρεψεις το 2ο κλειδι με τη μοναδα του συναγερμου που θα το γραφει και στο manual του. Αν οχι με το συναγερμο, με το αμαξι που καθε ενα εχει τον δικο του τροπο.. σε πολλα του group vag αν ψαξεις για το μοντελο γινεται με διαφορους τροπους που μπορεις να δοκιμασεις μονος σου. Σε ενα leon το πετυχα! 

βασικα μου εδωσε εκεινη τη στιγμη ενα βιβλαρακι της μαρκας συναγερμου(αρα μπορει να βρεθει μοντελο) αλλα δεν ηταν καποια γνωστη σιγουρα (px clifford) και καπου εκει εγω δεν ασχοληθηκα.

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vamvakoolas είπε

βασικα μου εδωσε εκεινη τη στιγμη ενα βιβλαρακι της μαρκας συναγερμου(αρα μπορει να βρεθει μοντελο) αλλα δεν ηταν καποια γνωστη σιγουρα (px clifford) και καπου εκει εγω δεν ασχοληθηκα.

Υπαρχουν πολλες καλες "λιγοτερο" επωνυμες λυσεις που απλα δεν εχουμε υποψιν π.χ. αν μου ελεγες pandora πριν 3 χρονια θα σου ελεγα τι ειναι αυτο? Ελα ντε που πλεων ειναι απο τους καλυτερους και ξεκινησαν καπου το 2006 στη Ρωσια.. Ηξερα gemini, viper, clifford, meta και κανα 2-3 ακομα 

Δημοσ.
Στις 23/4/2020 στις 3:31 ΜΜ, nick#18 είπε

Υπαρχουν πολλες καλες "λιγοτερο" επωνυμες λυσεις που απλα δεν εχουμε υποψιν π.χ. αν μου ελεγες pandora πριν 3 χρονια θα σου ελεγα τι ειναι αυτο? Ελα ντε που πλεων ειναι απο τους καλυτερους και ξεκινησαν καπου το 2006 στη Ρωσια.. Ηξερα gemini, viper, clifford, meta και κανα 2-3 ακομα 

η μαρκα του συναγερμου ειναι....protectline!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...