Bittersweet21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Γεια σας επειδη μου καηκανε τα 4 ηχεια απο το αμαξι μου.. θα ειθελα να παρω καινουργια.. Πια θα μπορουσατε να μου προτεινετε; το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 250 ευρω./
Gatilaras Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Κατ'αρχην για τι αυτοκινητο προκειται? Ξερουμε διαστασεις ηχειων μπρος πισω? Απο 'κει κ περα σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν πολλες επιλογες,εκτος αυτου τι πηγη(radiocd) εχεις?
Bittersweet21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Gatilaras είπε Κατ'αρχην για τι αυτοκινητο προκειται? Ξερουμε διαστασεις ηχειων μπρος πισω? Απο 'κει κ περα σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν πολλες επιλογες,εκτος αυτου τι πηγη(radiocd) εχεις? εχω ενα opel astra του 2007 φιλε μου https://www.google.com/search?q=opel+astra+2007&sxsrf=ALeKk00i9biI4xK_djhDxxYi1DIUmVqMzg:1587646297913&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=HnxQ03dvKj0S_M%3A%2CVpgVHYMm-z86nM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kRk_zAcM1Q-G5fosXbdrTG2KBcLMA&sa=X&ved=2ahUKEwj2uPasy_7oAhUow8QBHSXuCnEQ9QEwCXoECAcQJg#imgrc=HnxQ03dvKj0S_M: οχι δεν γνωριζω τις διαστασεις ηχειων μπρος πισω ναι εχω αυτο το radiocd.. https://www.skroutz.gr/s/10262024/Pioneer-DEH-09BT.html#reviews Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Bittersweet21
Gatilaras Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Με λιγη αναζητηση θελει 5,25ιντζα(130mm) αλλα με ανταπτορακι(ή με λιγη καλη διαθεση) παιρνει και τα 6.5αρια που ειναι συνηθεστερα. Καλες μαρκες ειναι Focal,Hertz,Cadence,TRF, διαιρουμενα κατα προτιμηση.Θα δεις και διαφορα στην ενταση αλλα και στην ποιοτητα. Οδηγιες για το λυσιμο Η φυσα στην πορτα θελει αλλαγη(κοψιμο καλωδιο και ακροδεκτακια).
Bittersweet21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Gatilaras είπε Με λιγη αναζητηση θελει 5,25ιντζα(130mm) αλλα με ανταπτορακι(ή με λιγη καλη διαθεση) παιρνει και τα 6.5αρια που ειναι συνηθεστερα. Καλες μαρκες ειναι Focal,Hertz,Cadence,TRF, διαιρουμενα κατα προτιμηση.Θα δεις και διαφορα στην ενταση αλλα και στην ποιοτητα. Οδηγιες για το λυσιμο Η φυσα στην πορτα θελει αλλαγη(κοψιμο καλωδιο και ακροδεκτακια). δηλαδη απο τις 4 μαρκες που μου προτεινες πια να αγορασω;; για ηχεια;; focal,,Hertz, Cadence, TRF,, εσυ αν εισουν στην θεση μου πια θα αγοραζες;; αναμεσα απο focal η,Hertz, Cadence, TRF,,?? και γιατι να ειναι διαιρουμενα΄; μπορεις να μου πεις τους λογους σε παρακαλω; περα απο αυτο με τα λέφτα που διαθετω με παιρνει να βαλω ενα subwoofer΄΄;';; επισης μπορεις να μου στειλεις λινκς με ηχεια Focal,Hertz,Cadence,TRF,διαιρουμενα ?? απο το scroutz; περα απο αυτο με ενα απο τα Focal,Hertz,Cadence,TRF πιστευεις οτι θα ακουω δυνατα την μουσικη στο αμαξι΄΄ ; h oxi? απλα εγω ακουω ηλεκτρονικη μουσικη;. πχ για house, trance ,deep-house, psy-trance θελω τα ηχεια να ειναι αποκλειστικα για house, trance ,deep-house, psy-trance Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Bittersweet21
nick#18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχεις στις κολωνες του αυτοκινητου πανω tweeter? Αν ναι καλη λυση θα ηταν να βαλεις διαιρουμενα οπως ειπαν παραπανω οχι πολλα watt ομως για να παιξουν σωστα με την πηγη σου! +1 για ανταπτορες ωστε να μπουν πιο μεγαλα σε διαμετρο ηχεια. Αν δε θελεις να επεκταθεις πολυ σε κοστος και δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις, σε 6.5" τιμιοτατα για τα 32€ τους ειναι τα Pioneer TS-G170C.. σε getz γεμισαν πολυ καλα τις μπροστα πορτες και επαιξαν πολυ καλυτερα απο τα μαμα Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από nick#18
Gatilaras Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Επειδη ειδα τις αποριες let's start from the basics π λεν κ στο χωριο μ. Για να βαλεις sub θα χρειαστεις ενισχυτη η καποιο αυτοενισχυομενο(sub με ενσωματωμένο ενισχυτη) αλλα θα κανεις καποιες υποχωρησεις στο θεμα ισχυ. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις εναν τετρακαναλο ενισχυτη και να παιξεις τα μπροστινα κ το sub με τον ενισχυτη και τα πισω απο την πηγη επισης θα χρειαστεις καλωδιωσεις (ρευμα,rca,καλωδιο ηχειων) για τον ενισχυτη. Για ηλεκτρονικη μουσικη βγαλε τα focal απο τη λιστα και συνεχισε. Επεται συνέχεια στη κουβεντα αλλα να τσιμπησω τιποτα γιατι πεινασα. 1
Bittersweet21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Επειδη ειδα τις αποριες let's start from the basics π λεν κ στο χωριο μ. Για να βαλεις sub θα χρειαστεις ενισχυτη η καποιο αυτοενισχυομενο(sub με ενσωματωμένο ενισχυτη) αλλα θα κανεις καποιες υποχωρησεις στο θεμα ισχυ. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις εναν τετρακαναλο ενισχυτη και να παιξεις τα μπροστινα κ το sub με τον ενισχυτη και τα πισω απο την πηγη επισης θα χρειαστεις καλωδιωσεις (ρευμα,rca,καλωδιο ηχειων) για τον ενισχυτη. Για ηλεκτρονικη μουσικη βγαλε τα focal απο τη λιστα και συνεχισε. Επεται συνέχεια στη κουβεντα αλλα να τσιμπησω τιποτα γιατι πεινασα. Tα focal δεν ειναι καλα για ηλεκτρονικη μουσικη; για ηλεκτρονικη μουσικη να παω σε Hertz,Cadence,TRF,; φιλε μου; θελω να πω σε ποια απο τα 3 να παω; για το ειδος μουσικης πόυ ακουω; απο αυτα τα 3 Hertz,Cadence,TRF, πια ειναι τα πιο ιδανικα για ηλεκρονικη μουσικη; σαν αρχη θα παρω τα 4 ηχεια γιατι αν παρω και ενισχυτη το κοστος θα ανεβει.. Να σε ρωτησω αν παρω τα 4 ηχεια και δεν παρω πχ ενισχυτη και subwoofer θα παιζουν καλα φιλε μου; θα εχω καλη ενταση και ποιοτητα στην μουσικη; Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Bittersweet21
agnostos13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Κατέληξε στο μέγεθος και πήγαινε να τα ακούσεις με ένα στικάκι με τη μουσική σου...
Bittersweet21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, agnostos13 είπε Κατέληξε στο μέγεθος και πήγαινε να τα ακούσεις με ένα στικάκι με τη μουσική σου... για ηλεκτρονικη μουσικη να παω σε Hertz,Cadence,TRF,; φιλε μου; θελω να πω σε ποια απο τα 3 να παω; για το ειδος μουσικης πόυ ακουω; απο αυτα τα 3 Hertz,Cadence,TRF, πια ειναι τα πιο ιδανικα για ηλεκρονικη μουσικη; 16 ώρες πριν, Gatilaras είπε Με λιγη αναζητηση θελει 5,25ιντζα(130mm) αλλα με ανταπτορακι(ή με λιγη καλη διαθεση) παιρνει και τα 6.5αρια που ειναι συνηθεστερα. Καλες μαρκες ειναι Focal,Hertz,Cadence,TRF, διαιρουμενα κατα προτιμηση.Θα δεις και διαφορα στην ενταση αλλα και στην ποιοτητα. Οδηγιες για το λυσιμο Η φυσα στην πορτα θελει αλλαγη(κοψιμο καλωδιο και ακροδεκτακια). ειπες οτι θελει 5.25 , σωστα; πιστευεις οτι μπορει να παρει τα 6.5 ,, θελω να πω θα ειναι δυσκολο να τα παρει τα 6.5'';;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα