Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 25/4/2020 στις 11:08 ΜΜ, bluemotion είπε

καντε αυτο παιδια το ιδιο εκανα και εγω και επεξε ολα μια χαρα   http://hbbtv-ert.blogspot.com/2018/06/hbbtv-samsung-smart-tv.html

Στην Samsung UE50H6200AW του 2014 (ή του 2015, δεν είμαι σίγουρος), μπήκα στο service menu, δοκίμασα και με Ισπανία και με Γερμανία αλλά δεν εμφανίζεται κάπου το HbbTV.
Ούτε στην ΕΡΤ,ούτε στον ΣΚΑΙ, ούτε στο OPEN.

Διάβασα ότι το έχουν καταφέρει μέχρι και με τηλεοράσεις Samsung 8ετίας και 10ετίας.

Τι πρέπει να κάνω;

Στις 24/11/2020 στις 4:48 ΠΜ, skorpios268 είπε

Δεν γνωρίζω εάν υποστηρίζει η δική σου τηλεόραση υβριδική απλά πας ρυθμίσεις και ψάχνεις να βρεις υπηρεσία δεδομένων και εάν είναι όχι το κάνεις ναι. Με την λύση του factory menu έχει δοθεί διέξοδος ακόμα και σε μοντέλα Samsung του 2013.Εγω στην δική μου Samsung του 2014 H6200 έλυσα το πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο. Αλλά μετά το factory menu μπήκα ρυθμίσεις και ενεργοποίησα την υπηρεσία δεδομένων αλλιώς θα νόμιζα ότι στην τηλεόραση αυτή δεν λειτουργεί αυτός ο τρόπος. 

Μήπως έχουμε την ίδια TV;

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρέπει εφόσον έχεις κάνει αυτά που πρέπει στο service menu να κάνεις επανεκκίνηση της τηλεόρασης και να μπεις στις ρυθμίσεις να ενεργοποιησεις την υπηρεσία δεδομένων. Το έχεις κάνει αυτό; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ανανεωμένη η Υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ σε Android και μέσω Web interface από υπολογιστή . Παίζουν trailer στην αρχική σελίδα. Αν θέλουμε δημιουργούμε και λογαριασμό.
Εύχομαι να μην επηρεαστούν παλαιότερες τηλεοράσεις.

Όπως το είπα. Κάποιες παλαιότερες τηλεοράσεις θα επιρεαστούν ως συνήθως. Panasonic του 2015 είχε πρόβλημα στο live. TurboX δύο ετών παίζει κανονικά. Μια LG πρέπει να την γυρίσω σε άλλη χώρα και τα μενού είναι άλλα αντί άλλων. με αυτήν δεν ασχολήθηκα καθόλου.  Λιγότερα προβλήματα λογικά έχουν οι Android αλλά και αυτές με τα χρόνια οι επεξεργαστές δεν αντέχουν επειδή είναι αδύναμοι. Τουλάχιστον αναβαθμίζονται για μερικά χρόνια κανονικά. Οι smart με το που βγει καινούργιο μοντέλο τέλος. Ξεχνιούνται

Panasonic χθες το πρωί έπαιζε κανονικά πλην το. Live. Τώρα δεν φορτώνει καθόλου. Η TurboX λειτουργεί κανονικά.
Προβλέπω ότι στην επόμενη αναβάθμιση από την ΕΡΤ ότι δεν θα παίζει τίποτα.
Πόσο πχ να αναβαθμίσεις το παλιό teletext. Όλα έχουν όρια.
Οι κατασκευαστές θέλουν να πουλάν καινούργιες τηλεοράσεις έτσι και αλλιώς.
Η καλή αυτή προσπάθεια της, ΕΡΤ θα γυρίσει μπούμερανγκ στο τέλος

ertflix 02.JPG

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κ εγώ με μια UE50KU6000 δεν είχα κανένα πρόβλημα για πάνω από 2 χρόνια, μόνο με erttlix app. Όλο το lockdown έβαλε πλάτη η ΕΡΤ.

Ξάφνου εδώ κ κανά 2 βδομάδες ενώ η εφαρμογή ανοίγει κανονικά ψάχνεις ανοίγεις τη σειρά που θες π.χ. κ μετά μένει εκεί, κολλάει κ δεν πάει πουθενά. Μόνο πίσω κ έξοδο. Η πλάκα είναι ότι το live κ οι εκπομπές δουλεύουν, η αναζήτηση μισό δουλεύει, τα μισά κ ούτε βγάζει. Κρίμα.

Έστειλα μήνυμα στην ΕΡΤ, περιμένω. Κ από Samsung online αίτημα υποστήριξης, από περιέργεια.

Για Hbbtv ούτε λόγος, ούτε στον browser ανοίγει το erttlix.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα,εχω μια samsung UE46ES8000 και με κινητο xiaomi με IR αλλαξα το Local set σε SPAIN.

Επισης στο μενου ενεργοποιησα στο Συστημα την Υπηρεσια Δεδομενων.

Εμφανισε την ενδειξη HBBTV ,πατησα το κοκκινο κουμπι,αλλα τις λεξεις τις δειχνει με τετραγωνακια.

Επισης οταν επιλεγω να δω καποιο εργο με πεταει στη τηλεοραση,δηλ κρασαρει.

Μονο στο MEGA καταφερα να δω λιγο.

Εχει γινει πανω σ'αυτο καποια προοδος ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikitas tsi είπε

Καλησπερα,εχω μια samsung UE46ES8000 και με κινητο xiaomi με IR αλλαξα το Local set σε SPAIN.

Επισης στο μενου ενεργοποιησα στο Συστημα την Υπηρεσια Δεδομενων.

Εμφανισε την ενδειξη HBBTV ,πατησα το κοκκινο κουμπι,αλλα τις λεξεις τις δειχνει με τετραγωνακια.

Επισης οταν επιλεγω να δω καποιο εργο με πεταει στη τηλεοραση,δηλ κρασαρει.

Μονο στο MEGA καταφερα να δω λιγο.

Εχει γινει πανω σ'αυτο καποια προοδος ;

Μια από τα ίδια σε LG. Δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να είναι του 2013 το πολύ 2014. Μια Panasonic του 2014 μου παίζει κανονικά χωρίς να χρειάζεται να γυρίσεις σε Spain την χώρα.. Γίνεται αλλά οι εταιρείες θέλουν να αγοράζεις καινούργιες τηλεοράσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...