Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μοντελα samsung απο 2018 και ανω το μονο που χρειαζεται ειναι να κατεβασετε την εφαρμογη ertflix. Μεσω αυτης αποκτατε προσβαση στην πλατφορμα. Απο 2017 και κατω δυστυχως επισημα δεν γινεται. Οποιαδηποτε ΄΄πατεντα΄΄ εχει τους συμβιμβασμους της..

Επεξ/σία από graphist83
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, skorpios268 είπε

Μετά το factory menu ενεργοποιησες απο τις ρυθμίσεις την υπηρεσία δεδομένων; 

Όχι άλλαξα μόνο το local set σε eur_spain όπως είδα σε ένα βίντεο και ενώ έλεγε ότι θα μπορώ να βλέπω κανονικά ertflix δεν μπορώ. 

Εν ολιγης έκανα ακριβώς ότι δείχνει το παρακάτω βίντεο αλλά χωρίς αποτελέσματα.

50 λεπτά πριν, graphist83 είπε

Μοντελα samsung απο 2016 και ανω το μονο που χρειαζεται ειναι να κατεβασετε την εφαρμογη ertflix. Μεσω αυτης αποκτατε προσβαση στην πλατφορμα. Απο 2015 και κατω δυστυχως επισημα δεν γινεται. Οποιαδηποτε ΄΄πατεντα΄΄ εχει τους συμβιμβασμους της..

Τότε γιατί στην τηλεόραση Samsung ue40f6400 που είναι μετά το 2016 δεν βρίσκω πουθενά την εφαρμογή ertflix?

50 λεπτά πριν, graphist83 είπε

Μοντελα samsung απο 2016 και ανω το μονο που χρειαζεται ειναι να κατεβασετε την εφαρμογη ertflix. Μεσω αυτης αποκτατε προσβαση στην πλατφορμα. Απο 2015 και κατω δυστυχως επισημα δεν γινεται. Οποιαδηποτε ΄΄πατεντα΄΄ εχει τους συμβιμβασμους της..

Μπορώ να κάνω την αρχαία Samsung le40c650 να έχει?

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δορθωσα την απαντηση μου καθως ειχα ''κενο'' μνημης.....Μεγαλωνουμε... Απο 2018 και ανω...

συγκεκριμενα

• 2018 (Σειρά Ν) – Κωδικοί Μοντέλων: Q900R, Q9FN, Q8CN, Q8FN, Q7FN, Q6FN, NU8502, NU8002, NU7402, NU7472, NU7302, NU7102, NU7122.
  • 2019 (Σειρά R) – Κωδικοί Μοντέλων: Q950R, Q90R, Q85R, Q80R, Q70R, Q60R, RU8002, RU7402, RU7102.       
  • 2020 (Σειρά T) – Κωδικοί Μοντέλων: Q950TS, Q800T, Q95T, Q90T, Q80T, Q70T, Q60T, TU8502, TU8072, TU7072, LSO3T, LSO1T.

https://www.samsung.com/gr/support/tv-audio-video/how-to-enable-hybrid-tv-on-my-samsung-tv/

Επεξ/σία από graphist83
Δημοσ.

Οπότε στις 2 τηλεοράσεις που είπα εγώ πιο πάνω δεν μπορώ να κάνω κάτι?

Και επειδή σκέφτομαι να πάρω την Samsuns qe55q70t σε αυτή από μόνη της δεν είναι ενεργοποιημένη  αυτή η δυνατότητα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλως κατεβαζεις την εφαρμογη, την βαζεις στην μπαρα συντομευσεων και μπαινεις απο εκει. Ειναι πιο βολικο απο το να βαζεις το καναλι να περιμενεις να πατας το κοκκνο κουμπι κτλ

Επεξ/σία από graphist83
Δημοσ.
4 ώρες πριν, graphist83 είπε

Απλως κατεβαζεις την εφαρμογη, την βαζεις στην μπαρα συντομευσεων και μπαινεις απο εκει. Ειναι πιο βολικο απο το να βαζεις το καναλι να περιμενεις να πατας το κοκκνο κουμπι κτλ

Αν απαντάς σε εμένα πια εφαρμογή δεν υπάρχει καμία εφαρμογή στις τόσο παλιές τηλεοράσεις samsung που έχω. 

Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος πες τον σε παρακαλώ πολυ. 

Δημοσ.

@Paragontas-x εάν μετά το factory menu δεν μπεις στις ρυθμίσεις να ενεργοποιησεις την υπηρεσία δεδομένων δεν θα μάθεις ποτέ εάν αυτό το μοντέλο τηλεόρασης είναι συμβατό με την υπηρεσία. 

Δημοσ.

Πως το κάνω αυτό;

Εννοώ πιο ακριβώς είναι η υπηρεσία δεδομένων; 

Και μπορεί να υποστηρίζεται και σε πολύ παλιότερα μοντέλα τηλεοράσεων όπως πχ η le40c650? 

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω εάν υποστηρίζει η δική σου τηλεόραση υβριδική απλά πας ρυθμίσεις και ψάχνεις να βρεις υπηρεσία δεδομένων και εάν είναι όχι το κάνεις ναι. Με την λύση του factory menu έχει δοθεί διέξοδος ακόμα και σε μοντέλα Samsung του 2013.Εγω στην δική μου Samsung του 2014 H6200 έλυσα το πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο. Αλλά μετά το factory menu μπήκα ρυθμίσεις και ενεργοποίησα την υπηρεσία δεδομένων αλλιώς θα νόμιζα ότι στην τηλεόραση αυτή δεν λειτουργεί αυτός ο τρόπος. 

Δημοσ.
Στις 23/11/2020 στις 1:03 ΠΜ, Paragontas-x είπε

Αν απαντάς σε εμένα πια εφαρμογή δεν υπάρχει καμία εφαρμογή στις τόσο παλιές τηλεοράσεις samsung που έχω. 

Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος πες τον σε παρακαλώ πολυ. 

Αναφερομαι για την 55Q70T. Σε μοντελα πλην της λιστας που αναφερω δεν γνωριζα αν γινεται. Δοκιμασε το trick με το service menu απλως προσεχε τι πειραζεις εκει.

Δημοσ.

Μακάρι να διορθώσει τελικά το πρόβλημα η Samsung. Εμένα προσωπικά με απογοήτευσε σαν εταιρία. Η επίσημη απάντηση που μου έδωσαν από την αντιπροσωπεία το καλοκαίρι ήταν ότι δεν υποστηρίζουν προϊόντα άνω των 2 ετών. Έκανα πολύ προσπάθεια για να διορθώσω το πρόβλημα, όπως αναφέρω παραπάνω, αλλά δεν τα κατάφερα. Τελικά προχώρησα πριν λίγο καιρό στην αγορά μιας LG (είχα ανοίξει και σχετικό νήμα εδώ), οπότε δεν ασχολήθηκα ξανά. Δυστυχώς, καταλαβα οτι δεν είναι μόνο το ertflix το πρόβλημα στα μοντέλα μέχρι 5ετιας της Samsung, αλλά και πολλά άλλα σε internet, YouTube κλπ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, graphist83 είπε

Αναφερομαι για την 55Q70T. Σε μοντελα πλην της λιστας που αναφερω δεν γνωριζα αν γινεται. Δοκιμασε το trick με το service menu απλως προσεχε τι πειραζεις εκει.

Οκ αλλά που ακριβώς είναι η υπηρεσία δεδομένων;

Σε πιο μενού ακριβώς; 

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο δεν το γνωριζω στην παρουσα φαση. Ο παραπανω χρηστης αναφερει πως το εκανε. Αν θες να το ψαξω θα σου πω λιγο πιο αργα.

41 λεπτά πριν, Vassub είπε

Μακάρι να διορθώσει τελικά το πρόβλημα η Samsung. Εμένα προσωπικά με απογοήτευσε σαν εταιρία. Η επίσημη απάντηση που μου έδωσαν από την αντιπροσωπεία το καλοκαίρι ήταν ότι δεν υποστηρίζουν προϊόντα άνω των 2 ετών. Έκανα πολύ προσπάθεια για να διορθώσω το πρόβλημα, όπως αναφέρω παραπάνω, αλλά δεν τα κατάφερα. Τελικά προχώρησα πριν λίγο καιρό στην αγορά μιας LG (είχα ανοίξει και σχετικό νήμα εδώ), οπότε δεν ασχολήθηκα ξανά. Δυστυχώς, καταλαβα οτι δεν είναι μόνο το ertflix το πρόβλημα στα μοντέλα μέχρι 5ετιας της Samsung, αλλά και πολλά άλλα σε internet, YouTube κλπ. 

Δεν ειναι μονο αυτης της εταιριας αλλα σχεδον ολες. Το ertflix ηρθε τα τελευταια 2 χρονια χωρίς προειδοποιηση. Το youtube αποφασισε με το ετσι θελω να καταργησει το flash με html5 αλλα και να δωσει νεα drm. Πολλες εταιριες αναλογα με το hardware που ειχαν τα καταφεραν. Πριν τα 5 ετη καμια εταιρια δεν παιζει youtube. Εχω LG 2016 η οποια παιζει οπως οπως. Εβαλα ενα xiaomi mi box και πραγματικα μερα με την νυχτα........

Επεξ/σία από graphist83
Δημοσ.

Αν η πρώτη σου ερώτηση ήταν για εμένα τότε ναι σε παρακαλώ πολύ ψαχτο ειδικά για τα 2 μοντέλα τηλεοράσεων Samsung που έχω αναφέρει πιο πάνω.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλημέρα δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα αλλά και εγώ σε μια Samsung που δεν έπαιζε η υβριδική είδα τις προάλλες στο store της app Ertflix και μου είπαν ότι δουλεύει(εγώ είδα ότι ανοίγει χωρίς να δω κάτι).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...