master2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 18 ώρες πριν, Vassub είπε Ευχαριστώ και πάλι για το link!!! Λειτουργεί όντως! Με την πρώτη κιόλας επιλογή που δίνει, κατάφερα και μπήκα πολύ εύκολα στο service menu. Ωστόσο, στα option, δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή local set, όπως θα έπρεπε κανονικά, οπότε δε μπόρεσα να κάνω και την αλλαγή. Μήπως χάνω κάτι? Πρεπει να μπεις σε διαφορετικο service menu που εχει την επιλογη local set. Με αυτο τον τροπο γινεται http://hbbtv-ert.blogspot.com/2018/06/hbbtv-samsung-smart-tv.html Την UE40J6200 εχω και λειτουργει κανονικα το hbb. Χρειαζεται κινητο με υπερυθρες για να λειτουργησει η εφαρμογη, αρκετα Xiaomi εχουν
Vassub Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, master2 είπε Πρεπει να μπεις σε διαφορετικο service menu που εχει την επιλογη local set. Με αυτο τον τροπο γινεται http://hbbtv-ert.blogspot.com/2018/06/hbbtv-samsung-smart-tv.html Την UE40J6200 εχω και λειτουργει κανονικα το hbb. Χρειαζεται κινητο με υπερυθρες για να λειτουργησει η εφαρμογη, αρκετα Xiaomi εχουν Ευχαριστώ. Ακριβώς από αυτή τη διαδικασία, από αυτό ακριβώς το λινκ, ξεκίνησα την προσπάθεια. Ήταν το 1ο που βρήκα και έχω ήδη εγκατεστημένο το app στο κινητό μου, αλλά δυστυχώς δεν έχω κινητό με υπέρυθρες και γι αυτό αναζητώ εναλλακτική...
htaccess Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 26/7/2020 στις 12:33 ΠΜ, Vassub είπε Ευχαριστώ και πάλι για το link!!! Λειτουργεί όντως! Με την πρώτη κιόλας επιλογή που δίνει, κατάφερα και μπήκα πολύ εύκολα στο service menu. Ωστόσο, στα option, δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή local set, όπως θα έπρεπε κανονικά, οπότε δε μπόρεσα να κάνω και την αλλαγή. Μήπως χάνω κάτι? Μήπως με τις άλλες επιλογές (συνδυασμούς πλήκτρων) που έχει, σε μία απ` αυτές, ξεκλειδώνει και το local set ? Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από htaccess
Vassub Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, htaccess είπε Μήπως με τις άλλες επιλογές (συνδυασμούς πλήκτρων) που έχει, σε μία απ` αυτές, ξεκλειδώνει και το local set ? Θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ!
Vassub Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Στις 27/7/2020 στις 8:55 ΠΜ, htaccess είπε Μήπως με τις άλλες επιλογές (συνδυασμούς πλήκτρων) που έχει, σε μία απ` αυτές, ξεκλειδώνει και το local set ? Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να ανοίξω το service menu με κανένα από τους άλλους τρόπους, πέρα από το Info-Menu-Mute-Power. (Σε κάποια είναι η αλήθεια δε γνώριζα καν ποια ήταν τα κουμπιά που έλεγε να πατήσει κάποιος. Τέλος πάντων, παραμένω στο βασικό μου προβληματισμό. Ακολουθώ λοιπόν αυτή ακριβώς τη διαδικασία για να ανοίξω το Hidden Service Menu/Mode... Όπως φαίνεται στο βίντεο, στην επιλογή Option, θα έπρεπε να μου ανοίγει και τα Local Set. Αυτό φαίνεται ακόμα πιο καθαρά και στο παρακάτω βίντεο... Εμένα όμως στην πραγματικότητα όταν πατάω το Option μου ανοίγει λιγότερες επιλογές, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έβγαλα χθες... Δεν ξέρω λοιπόν εάν ανοίξω με IR, αν θα μου βγάλει όντως άλλο μενού, αφού στα παραπάνω βίντεο ανοίγουν τα local set με το τηλεκοντρόλ.
master2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Το εγραψα και πιο πανω...... με το συνδιασμο κουμπιων απο το τηλεκοντρολ μπαινει σε μενου που δεν εχει την επιλογη local set. ενω με την εφαρμογη του κινητου μπαινει σε αλλο μενου που εχει την επιλογη
Vassub Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 24 λεπτά πριν, master2 είπε Το εγραψα και πιο πανω...... με το συνδιασμο κουμπιων απο το τηλεκοντρολ μπαινει σε μενου που δεν εχει την επιλογη local set. ενω με την εφαρμογη του κινητου μπαινει σε αλλο μενου που εχει την επιλογη Το ξέρω ότι το έγραψες παραπάνω και σε ευχαριστώ. Σε αυτό βασικά βασίζομαι και ρωτάω ξανά. Όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο, μπάινει στα Local Set με το πληκτρολόγιο και όχι με την εφαρμογή από το κινητό. Εσύ πότε έκανες τη ρύθμιση αν επιτρέπεται? Το έχεις δοκιμάσει και πρόσφατα? Το menu που σου ανοίγει είναι διαφορετικό από αυτό που φαίνεται στο βίντεο (όχι στη δικιά μου φωτογραφία)? Συγνώμη που σας ζαλίζω, αλλά λέω ξανά ότι το πρόβλημά μου είναι μήπως όντως ισχύει αυτό που μου είπαν από τη samsung ότι έκαναν update και δεν υπάρχει πια η δυνατότητα αλλαγής των local set. Όπως είπα, δεν έχω IR κινητό και δεν βρίσκω από κάποιο γνωστό. Μην φάω τον κόσμο να βρω και τελικά έχουν καταργήσει την επιλογή. Ευχαριστώ
master2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το εκανα το 2018 με τον τροπο που αναφερω πιο πανω. Δε θυμαμαι το μενου πως ηταν ακριβως, νομιζω οπως στο βιντεο. Τα update τα εχω κλειστα οποτε δε γνωριζω αν εχουν αλλαξει κατι. μοντελο του 2015 η UE40J6200. Λειτουργουν κανονικα ολα τα hbb, ερτ σκαι οπεν με ελληνικους χαρακτηρες. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από master2
Vassub Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, master2 είπε Το εκανα το 2018 με τον τροπο που αναφερω πιο πανω. Δε θυμαμαι το μενου πως ηταν ακριβως, νομιζω οπως στο βιντεο. Τα update τα εχω κλειστα οποτε δε γνωριζω αν εχουν αλλαξει κατι. μοντελο του 2015 η UE40J6200. Λειτουργουν κανονικα ολα τα hbb, ερτ σκαι οπεν με ελληνικους χαρακτηρες. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!! Φοβάμαι ότι τώρα πια αφαίρεσαν την επιλογή...
manoskost Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Στις 23/4/2020 στις 12:10 ΜΜ, jl81 είπε Ενώ η tv μου(samsung ue50ku6000w του 2016) είναι συμβατή(έχουν γίνει οι ρυθμίσεις στο service menu από τεχνικό της samsung) η υβριδική δουλεύει μόνο σε skai και open.Τo Hbbtv app(σύμφωνα με το βίντεο-οδηγίες της ερτ) στην αναζήτηση δεν το βρίσκει.Ξέρει κανείς κάποια λύση γι’αυτό?Επικοινώνησα με την samsung και μου έιπαν ότι η επίσημη οδηγία είναι ότι δεν είναι συμβατή η τηλεόραση μου.Μόνο τηλεοράσεις του 2017 και μετά είναι συμβατές.Και είπαν ότι έχουν ενημερώσει την ερτ για να διορθώσει αντίστοιχα την ιστοσελίδα της. https://www.iefimerida.gr/media/ert-kai-samsung-dieykolynoyn-prosbasi-ertflix
paraske Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Στις 12/10/2020 στις 6:12 ΜΜ, manoskost είπε https://www.iefimerida.gr/media/ert-kai-samsung-dieykolynoyn-prosbasi-ertflix εδω και λιγες μερες απο το ertflix στην τηλεοραση δεν λειτουργει, βασικα δεν μπαινει καν μεσα στην παλτφορμα... ξερετε που μπορω να απευθυνθω?
KOMPAIASI Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Εγώ έχω μια Samsung UE55HU7500 ακολούθησα τις οδηγίες αλλά όταν μπαινω στο app δεν υπάρχει ο μεγεθυντικός φακός για να κάνω αναζήτησή Με έχει κουράσει ολο αυτό το θέμα με τις Samsung
Paragontas-x Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Σε μια τηλεόραση ue40f6400 μπορούμε να βάλουμε ertflix;
Paragontas-x Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Στις 28/7/2020 στις 2:52 ΜΜ, Vassub είπε Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να ανοίξω το service menu με κανένα από τους άλλους τρόπους, πέρα από το Info-Menu-Mute-Power. (Σε κάποια είναι η αλήθεια δε γνώριζα καν ποια ήταν τα κουμπιά που έλεγε να πατήσει κάποιος. Τέλος πάντων, παραμένω στο βασικό μου προβληματισμό. Ακολουθώ λοιπόν αυτή ακριβώς τη διαδικασία για να ανοίξω το Hidden Service Menu/Mode... Όπως φαίνεται στο βίντεο, στην επιλογή Option, θα έπρεπε να μου ανοίγει και τα Local Set. Αυτό φαίνεται ακόμα πιο καθαρά και στο παρακάτω βίντεο... Εμένα όμως στην πραγματικότητα όταν πατάω το Option μου ανοίγει λιγότερες επιλογές, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έβγαλα χθες... Δεν ξέρω λοιπόν εάν ανοίξω με IR, αν θα μου βγάλει όντως άλλο μενού, αφού στα παραπάνω βίντεο ανοίγουν τα local set με το τηλεκοντρόλ. Εγώ που κατάφερα και μπήκα στο factory menu την Samsung ue40f6400 και το άλλαξα σε eu-spain δεν άλλαξε απολύτως τίποτα δεν μου εμφανίζει κάτω δεξιά για το ertflix όταν είμαι στο κανάλι ert1
skorpios268 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μετά το factory menu ενεργοποιησες απο τις ρυθμίσεις την υπηρεσία δεδομένων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα