chrisxkar Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Στις 23/4/2020 στις 11:02 ΠΜ, gena07 είπε Κόσμος έχει τρελαθεί τελείως με τις κάμερες κινητών τηλεφώνων. Πλέον αξία ενός τηλέφωνου εξαρτάται από τα παιχνίδια και φωτογραφική κάμερα. Έλεος!!! Προφανως και απο την καμερα εξαρταται τα γκειμς ξεχνα τα γιατι τα ιδια βλεπουμε 5-6 χρονια απλα σε μικροριμεικ απο αλλες εταιριες.Πλεον ενα κινητο των 180 ευρω δεν αντιμετωπιζει lag και σου ερχεται με τιμιο επεξεργαστη και 4 γιγα ραμ ,το syncing σε multimedia αρχεια εργασιες ειναι τιμιο για το οικοσυστημα σου και με ενα απλο mid xiaomi οποτε αν θες να δικαιολογησεις τις 800-900-1000 τιμες σου πρεπει το λιγοτερο να εχεις και γαμω τις καμερες γιατι η ποιοτητα κατασκευης για εμενα δεν ειναι και τοσο premium ειναι απλα καλη Στις 23/4/2020 στις 8:24 ΜΜ, Looter είπε Φιλε μου έχω το iPhone 11 Pro Max. Αυτό και το pixel της Google βγάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες στο auto που χρησιμοποιεί λίγο πολύ ο περισσότερος κόσμος. Αυτό δε σημαίνει όμως όμως ότι βγάζουν τις καλυτερες φωτό. Αυτός που ξέρει , με τις σωστές ρυθμίσεις θα βγάλει καλύτερες φωτογραφίες με τα τηλέφωνα που είναι πιο πάνω από το iPhone στη λίστα του dxomark. Φωτογραφικό site είναι και πολύ σωστά μετράει τις ΑΠΟΛΥΤΕΣ τιμές στις επιδόσεις των κινητών. Και στο ξαναλέω ως πολύ ευχαριστημένος κάτοχος του iPhone 11 Pro Max. ισως δεν το απορριπτω για κανενα λογο αλλα πες μου τωρα σοβαρα ποιος καθεται να βαλει ρυθμισεις για φωτογραφια κινητου που η κυρια χρηση ειναι γρηγορες φωτογραφιες που δεν πρεπει να χασεις απλα την στιγμη και σηκωνουν πολυ μικρη επεξεργασια απο προγραμματα. "αγαπη μου μισο λεπτο να βρω το shutter,apperture και iso και μας εβγαλα σελφι στο τσακ μπαμ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα