Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι έπρεπε να ανακοινώσει και η Sammy μετά τη ΦΑΠΑ μεγατόνων που έφαγε χθες το «πολύ» S20 Ultra από το έγκυρο dxomark.

https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s20-ultra-camera-review/

Μιλάμε θέλει ΠΟΛΥ προσπάθεια να λες ότι βγάζεις τους καλύτερους αισθητήρες , να κοστολογείς τη συσκευή σου που ακριβά από iPhone και να σε περνάει ο κάθε Κινεζος που αγοράζει οθόνες και αισθητήρες φασόν...

Επεξ/σία από Looter
  • Thanks 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Κανείς δεν ξέρει τι έχει διαβάσει ο άλλος.

Ωστόσο υπάρχουν πολλά άρθρα περί φωτογραφίας που μπορεί να διαβάσει κάποιος ,

όπως π.χ. κάποια για τις 2 κατηγορίες φωτογράφων

Φίλε μου υπάρχουν οι επαγγελματίες/χομπίστες υψηλών απαιτήσεων φωτογράφοι και οι ερασιτέχνες που τραβάνε 100 την ημέρα για την πλάκα τους με το κινητό τους. Έχω Mate 30 Pro 5G και Galaxy S20 Ultra. Τα σκίζω καθημερινά. Μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά ότι υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία. Αυτή των ΞΕΡΟΛΩΝ (που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα είναι η μετάφραση).

Σε ενημερώνω λοιπόν ότι αυτά που έχεις διαβάσει είναι λάθος και ψάξε λίγο περισσότερο! Τώρα με την καραντίνα πιστεύω υπάρχει χρόνος για όλους μας να μάθουμε 5 πράγματα παραπάνω.

Συμβουλή: Αποφυγή Youtube/facebook/blogs για την ενημέρωση σου και ενημερώσου κυρίως από ξένες σελίδες για τις συγκεκριμένες τεχνολογίες και θα δεις πόσο μα πόσο πολύ λάθος έχεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Looter είπε

Κάτι έπρεπε να ανακοινώσει και η Sammy μετά τη ΦΑΠΑ μεγατόνων που έφαγε χθες το «πολύ» S20 Ultra από το έγκυρο dxomark.

Μιλάμε θέλει ΠΟΛΥ προσπάθεια να λες ότι βγάζεις τους καλύτερους αισθητήρες , να κοστολογείς τη συσκευή σου που ακριβά από iPhone και να σε περνάει ο κάθε Κινεζος που αγοράζει οθόνες και αισθητήρες φασόν...

έλα να είμαστε σοβαροί ολοι προσπαθουν αλλα κανεις δεν την πιάνει την sammy στην φωτο στα κινητα !!! και δεν χρειάζεται να ψαχνεις την λεπτομέρεια απλα βαζεις της φωτο διπλα διπλα και κοιτας !! εδω ακόμη δεν μπορούν να πιάσουν το note 10 plus οχι το s20 ultra 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Looter είπε

Πολύ αντικειμενικό γενικά το dxomark. Το iPhone 117 και το mi10pro  124. Σε ότι συγκριτικά βλέπω το iPhone είναι καλύτερο. Λες να έχω εγώ πρόβλημα στα μάτια που βλέπω φωτό από τους Κινέζους με θόρυβο , χειρότερο dynamic range και με πολύ πολύ χειρότερο βίντεο ?

Κάτι αντίστοιχο πιστεύω θα ισχύει και για τα σαμμυ.

Επεξ/σία από chris_g92
Δημοσ.

Αλήθεια δεν κατάλαβενω τον λόγο, απλά δεν έχουν το άλλο η απλά δεν μπορούν να διορθωθούν αυτά που βγάζουν και γεμίζουν την αγορά με άχρηστα πράγματα... Βγάλε ένα φακό ρε Samsung έστω στα 12mpx και να δουλεύει σωστά και ασλφυστς τα 600 που και να σου βγάλει το 2300 θα μπορέσουμε να έχουμε οθόνες και εκτύπωση για να τα δούμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, chris_g92 είπε

Πολύ αντικειμενικό γενικά το dxomark. Το iPhone 117 και το mi10pro  124. Σε ότι συγκριτικά βλέπω το iPhone είναι καλύτερο. Λες να έχω εγώ πρόβλημα στα μάτια που βλέπω φωτό από τους Κινέζους με θόρυβο , χειρότερο dynamic range και με πολύ πολύ χειρότερο βίντεο ?

Κάτι αντίστοιχο πιστεύω θα ισχύει και για τα σαμμυ.

Φιλε μου έχω το iPhone 11 Pro Max.

Αυτό και το pixel της Google βγάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες στο auto που χρησιμοποιεί λίγο πολύ ο περισσότερος κόσμος.

Αυτό δε σημαίνει όμως όμως ότι βγάζουν τις καλυτερες φωτό. Αυτός που ξέρει , με τις σωστές ρυθμίσεις θα βγάλει καλύτερες φωτογραφίες με τα τηλέφωνα που είναι πιο πάνω από το iPhone στη λίστα του dxomark.

Φωτογραφικό site είναι και πολύ σωστά μετράει τις ΑΠΟΛΥΤΕΣ τιμές στις επιδόσεις των κινητών.

Και στο ξαναλέω ως πολύ ευχαριστημένος κάτοχος του iPhone 11 Pro Max.

Επεξ/σία από Looter
fine tune
Δημοσ.

Εαν μάθετε τα βασικα του edit και λιγο το φως ολα τα κινητα ισιωνουν σε επιδόσεις .

Βασικα βγάζετε καλύτερα με ενα των 300 ευρω απο ενα των 1000 .

Οταν λέω καλύτερα εννοώ αποτέλεσμα μεσα στις gallery σας .

Αυτος που θα ασχοληθεί θα εχει καλύτερες φωτογραφίες των παιδιων του πχ με των 300ων απο τον μυρωδιά snapshoτακια των 1000ων μεσα στο gallery.

Τωρα dxo ξε dxo να χαμε να λέγαμε .

Οποιος τα εχει παω πάσο , να εχει να χάλαει και υγεία πάντα.

Δε μιλαω για raw μονο αλλα και τα jpeg εχουν πολύ ψωμι μεσα τους οσον αφορά σκιες φωτεινά κ.α .

Και προς θεου ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ να ζουμαρετε στου βοδιου το κέρατο , ειναι ψυχαναγκασμός και βλασφημία προς το εργαλείο που κρατάτε και τον ορο φωτογραφία.

Αρε αλήτες oems και καναλια τι εχετε βαλει τον κοσμο να κανει !!!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsarouc είπε

Σε ενημερώνω λοιπόν ότι αυτά που έχεις διαβάσει είναι λάθος και ψάξε λίγο περισσότερο! Τώρα με την καραντίνα πιστεύω υπάρχει χρόνος για όλους μας να μάθουμε 5 πράγματα παραπάνω.

Συμβουλή: Αποφυγή Youtube/facebook/blogs για την ενημέρωση σου και ενημερώσου κυρίως από ξένες σελίδες για τις συγκεκριμένες τεχνολογίες και θα δεις πόσο μα πόσο πολύ λάθος έχεις.

Δεν βγάζω ποτέ φωτογραφίες με κινητά .  Είχα γεμίσει κούτες με αρνητικά φιλμ , αρκετά χρόνια πριν αγοράσω το πρώτο μου 33άρι  μόντεμ , για σύνδεση στο ίντερνετ , το 1995. 

Αν ήθελα να κάνω μία πρόταση , θα έλεγα να δεις φωτογραφίες που βγάζουν κάποιοι με φιλμάτες μηχανές μεγάλου φορμάτ , εδώ

Δημοσ.

Αυτό που αναμένω (και ευχομαι) από την αγορά στο σύντομο μέλλον, είναι να δω τον ISOCELL Bright HMX σε σωμα action κάμερας. Δεν έχει γίνει καμιά σχετική ανακοίνωση βέβαια, αλλά το θεωρώ πολύ πιθανό για την εξέλιξη των καμερων αυτών. Και δεν είναι τυχαίο πως όταν ανακοινώθηκε από την Samsung ο ISOCELL Bright HMX στο βιντεο ειχε εικονες απο action κάμερα:

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsarouc είπε

Δεν πρόκειται για μάρκετινγκ ούτε και μας κοροϊδεύουν οι εταιρίες (όχι ακριβώς για το συγκεκριμένο λόγο).

Προς τους σχετικούς/άσχετους φίλους λοιπόν που δεν γνωρίζουν:

Υπάρχουν κάποιες τεχνολογίες που ονομάζονται pixel binning και lossless digital zoom

Διαβάστε περί τίνος πρόκειται και μετά γράψτε οτιδήποτε.

Όχι ότι θα αλλάξει κάτι αλλά σε καραντίνα βρισκόμενοι λόγος/γραπτός να γίνεται.

Συμφωνώ μαζί σου αλλά πιστεύω ότι χτυπάνε πολύ στον ενθουσιασμό και όχι στην ποιότητα όπως με πολλά άλλα πράγματα για παράδειγμα 8κ τηλεόρασης. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Looter είπε

Φιλε μου έχω το iPhone 11 Pro Max.

Αυτό και το pixel της Google βγάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες στο auto που χρησιμοποιεί λίγο πολύ ο περισσότερος κόσμος.

Αυτό όμως δε σημαίνει όμως όμως ότι βγάζουν τις καυτερές φωτό. Αυτός που ξέρει , με τις σωστές ρυθμίσεις θα βγάλει καλύτερες φωτογραφίες με τα τηλέφωνα που είναι πιο πάνω από το iPhone στη λίστα του dxomark.

Φωτογραφικό site είναι και πολύ σωστά μετράει τις ΑΠΟΛΥΤΕΣ τιμές στης επιδόσεις των κινητών.

Και στο ξαναλέω ως πολύ ευχαριστημένος κάτοχος του iPhone 11 Pro Max.

ναι αλλα λενε οτι τραβανε με auto και βγαζουν τα αποτελεσματα. Αρα δεν τα πιστευω και ιδιαιτερα

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, trelaras52 είπε

Να αναμένουμε απάντηση της Huawei  με κανα 1000mp? :P

Από την Huawei, φίλε μου, απίθανο ως αδύνατο μιας και δεν κατασκευάζει αισθητήρες, από καμία Sony σίγουρα ναι...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...