Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα ... 

Ο υπολογιστής μου έχει την μητρική την GA 970A UD3P rev 2.0 της Gigabyte  με bios full ενημερωμένο ( απο FA πήγε στο FC )

CPU : AMD FX 6300

RAM 16GB (DDR3)

AFOX GEFORCE GT730 2GB

PSU 450W

1 SSD 480GB με Win 10 home x64

1Toshiba  1TB HDD με Win XP SP3 

1Seagate HDD 160 GBως backup μονο διαφόρων αρχειων

Οθόνη AOC  21.5'' με μέγιστη ανάλυση 1920x 1080

Θέλω πλεον ν αλλάξω την 730 λόγω του οτι είναι Fermi ( GF 108 ) και θέλω να πάω σε κάποια καλύτερη με 4GB τουλαχιστον μνήμη μιας και αυτή τώρα που έχω δεν ενημερώνεται πια !!! 

Ποια θα μου προτεινατε σύμφωνα και με την συμβατότητα ??? 

Δεν μ ενδιαφερουν πλεον τα Win XP γιατί πλεον οι καινούριες δεν είναι συμβατές με αυτά 

Σκέφτομαι για την GTX1050Ti ή την GTX 1650 ειτε και την super αυτής !!!! Μονο GEFORCE να μου πείτε μιας και μονο αυτήν προτιμώ ... δεν θέλω να πάω σε Radeon

Είναι συμβατές αυτές με βαση τα στοιχεια του υπολογιστη μου ???? 

Επεξ/σία από Teo1303
Δημοσ.

Μια χαρά είναι.Μονο στο τροφοδοτικό θα κολλαγα λίγο γιατί με επεξεργαστή στα 125w ίσως να ήθελες κάτι πιο μεγάλο για σιγουριά.Αν το ερώτημα σου είναι αν κουμπώνει , τότε ναι και 2080 να βάλεις θα δείξει εικόνα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Mια χαρά θα είσαι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Με μία ματιά θα σου πρότεινα την 1650 super.Καθώς είναι ισχυρότερη περίπου κατά 30-40% ανάλογα το παιχνίδι απο την 1050ti.Επομένως ανάλογα με τα οικονομικά σου επιλέγεις.Πάντως σίγουρα θα κοιτούσα μόνο 1650 ή 1650s απο αυτά που έδωσες σαν επιλογές με την 1050ti να την έχω τελείως έξω απο την εξίσωση.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Teo1303 είπε

Ευχαριστώ παρα πολύ guys 😉 να στε καλα ...Τ

Τίποτα φίλε γι'αυτό είναι το φόρουμ εσύ να έχεις υγεία μαζί με την οικογένειά σου ειδικά τις ημέρες που διανύουμε .

• Like 1
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 23/4/2020 στις 12:40 ΜΜ, jerry banana είπε

Mια χαρά θα είσαι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Με μία ματιά θα σου πρότεινα την 1650 super.Καθώς είναι ισχυρότερη περίπου κατά 30-40% ανάλογα το παιχνίδι απο την 1050ti.Επομένως ανάλογα με τα οικονομικά σου επιλέγεις.Πάντως σίγουρα θα κοιτούσα μόνο 1650 ή 1650s απο αυτά που έδωσες σαν επιλογές με την 1050ti να την έχω τελείως έξω απο την εξίσωση.

Τελικά σκέφτομαι και για Radeon αλλά δεν ξέρω τι πλατφόρμα έχει γιατί της NVidia είναι πολύ ωραία γενικά και τις ρυθμίσεις που μπορεί να κανει ο οποιοσδήποτε !!! Τι να προτιμησω ???  RX550 4GB ή κάτι πιο πέρα ??? Για 4 GB θέλω γιατί τελικά το 450W τροφοδοτικό δεν θέλω να το αλλάξω , θα βγει πολύ το budget !!!  Θέλω μια κάρτα με 1fan να έχει γιατι χώρο δεν έχω αρκετό και να μην τραβάει πολλά Watt να είναι και ικανοποιητική για gaming . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν φοβάσαι το τροφοδοτικό άσε τις amd κ πήγαινε ή 1050 ti ή απλή 1650 (βρες μια έκδοση της που δε χρειάζεται 6pin )

Επίσης μέτρα το κουτι αν φοβάσαι ότι δεν έχεις χώρο κ κοίτα τεχνικά χαρακτηριστικά τις διαστάσεις

Επεξ/σία από nickk0kkav
  • Thanks 1
Δημοσ.

Είχα ακριβώς ίδια μητρική cpu και είχα παει σε 1050ti λόγω τροφοδοτικού δεκαετίας επειδή τραβάει ελάχιστο ρεύμα και χωρίς καλώδιο. Είναι ισορροπημένο ζευγάρι και προσωπικά δεν είχα παράπονο, (την rx 550 ανεξαρτήτως 4gb μην την κοιτάς, είναι πολύ πιο αδύναμη).

Αν μπορείς βέβαια να πας στην νεότερη 1650 σίγουρα είναι καλύτερα, για παραπάνω δεν αξίζει και πολύ να κοιτάς γιατί θα αρχίσει να σε κόβει ο κατά τα άλλα υπέρτίμιος fx.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...