Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα να μου πείτε σαν αρχάριος που είμαι χωρίς παραμικρή ιδέα από κιθάρα αν μπορώ να πάω κατευθείαν σε μια ηλεκτρική και αν θα μπορούσατε να μου προτείνεται ενα οικονομικο αλλά ποιοτικό  set up (θέλω να μάθω μόνος ) 

Δημοσ.

Αρχάριος και εγώ, παρά την ηλικία μου.

Προτείνω να αρχίσεις με Δάσκαλο πάντως.

Ανάλογα το είδος της μουσικής που θέλεις να παίξεις ποικίλουν και τα όργανα-ενισχυτές. 

Στις αγγελίες μπορείς να δεις αν θέλεις για κάποια κιθάρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρεπει να απευθυνθείες σε κάποιο δάσκαλο για τα βασικά.. μέτα μπορείς να πειραμματιστείς στο ιντερνετ ...εχει άπειρες ασκησεις για κιθαρα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι, μπορεις να ξεκινησεις με ηλεκτρικη και αν δεν εχεις οικονομικο θεμα, προτεινω να ξεκινησεις αμεσως και με δασκαλο, ο οποιος να ειδικευεται σε ηλεκτρικη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με δάσκαλο, θα σε βοηθήσει να μάθεις γρήγορα και σωστά τα βασικά. Αργότερα μπορείς να εξελιχθείς και μέσω youtube tutorials.

Για πακετάκι θα σου πρότεινα κάτι τετοιο

Κιθάρα: https://www.thomann.de/gr/harley_benton_te_20mn_bm_standard_series.htm

Ενισχυτής: https://www.thomann.de/gr/blackstar_id_core_stereo_10_v2.htm

Θα χρειαστείς επίσης ένα καλώδιο για να τα συνδέσεις και πένες. Κουρδιστήρι μπορείς να έχεις και από εφαρμογή στο κινητό σου, αλλά φυσικά μπορείς να πάρεις και φυσικό προϊόν.

Δημοσ.

πήγαινε σε μερικά κατασττηματα με κιθάρες για να έχεις μια αίσθηση πως σου κάθεται στο πόδι και στο χερι....τις περισσότερες ώρες θα είσαι καθιστός με τη κιθάρα στο πόδι....

είναι πολύ σημαντικό να μην σε ταλαιπωρεί το σχήμα της η το βάρος της.........επίσης και το fretboard αλλους τους βολευει το στενο αλλους το πλατυ .....γιαυτο κανε μια βολτα να 

τις πιάσεις στα χέρια σου...

μετά ανάλογα με το είδος της μουσικής που θέλεις να ξεκινήσεις η σου αρέσει θα σου πουν και ποια είναι η ποιο καταλληλη

μπες στο kithara.gr και διαβασε λιγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...