Iliasko2000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Γεια σας θα ηθελα να μου πείτε σαν αρχάριος που είμαι χωρίς παραμικρή ιδέα από κιθάρα αν μπορώ να πάω κατευθείαν σε μια ηλεκτρική και αν θα μπορούσατε να μου προτείνεται ενα οικονομικο αλλά ποιοτικό set up (θέλω να μάθω μόνος )
tasvar Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Αρχάριος και εγώ, παρά την ηλικία μου. Προτείνω να αρχίσεις με Δάσκαλο πάντως. Ανάλογα το είδος της μουσικής που θέλεις να παίξεις ποικίλουν και τα όργανα-ενισχυτές. Στις αγγελίες μπορείς να δεις αν θέλεις για κάποια κιθάρα.
kwspaz Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Πρεπει να απευθυνθείες σε κάποιο δάσκαλο για τα βασικά.. μέτα μπορείς να πειραμματιστείς στο ιντερνετ ...εχει άπειρες ασκησεις για κιθαρα
Bspus Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Ναι, μπορεις να ξεκινησεις με ηλεκτρικη και αν δεν εχεις οικονομικο θεμα, προτεινω να ξεκινησεις αμεσως και με δασκαλο, ο οποιος να ειδικευεται σε ηλεκτρικη.
onelonelystar Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Και εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με δάσκαλο, θα σε βοηθήσει να μάθεις γρήγορα και σωστά τα βασικά. Αργότερα μπορείς να εξελιχθείς και μέσω youtube tutorials. Για πακετάκι θα σου πρότεινα κάτι τετοιο Κιθάρα: https://www.thomann.de/gr/harley_benton_te_20mn_bm_standard_series.htm Ενισχυτής: https://www.thomann.de/gr/blackstar_id_core_stereo_10_v2.htm Θα χρειαστείς επίσης ένα καλώδιο για να τα συνδέσεις και πένες. Κουρδιστήρι μπορείς να έχεις και από εφαρμογή στο κινητό σου, αλλά φυσικά μπορείς να πάρεις και φυσικό προϊόν.
kostasbm Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 πήγαινε σε μερικά κατασττηματα με κιθάρες για να έχεις μια αίσθηση πως σου κάθεται στο πόδι και στο χερι....τις περισσότερες ώρες θα είσαι καθιστός με τη κιθάρα στο πόδι.... είναι πολύ σημαντικό να μην σε ταλαιπωρεί το σχήμα της η το βάρος της.........επίσης και το fretboard αλλους τους βολευει το στενο αλλους το πλατυ .....γιαυτο κανε μια βολτα να τις πιάσεις στα χέρια σου... μετά ανάλογα με το είδος της μουσικής που θέλεις να ξεκινήσεις η σου αρέσει θα σου πουν και ποια είναι η ποιο καταλληλη μπες στο kithara.gr και διαβασε λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα