andreasece Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, neosstoforum είπε Υπάρχει ακόμη, απλά όπως ειπώθηκε και πιο πάνω ο κωδικός μάλλον ισχύει μόνο για την πρώτη παραγγελία και είναι σταθερά μείον 3.5 ευρώ οπότε αξίζει μόνο η αγορά ενός τεμαχίου. Εγώ πάντως βλέπω page not found από το λινκ. Δεν βλέπω καν το προϊόν.
aoc4000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Επειδή την έχω στην κατοχή μου όπως επίσης και μια oralb των +50e να πω ότι προσωπικά έχω παρατήσει την oralb στην άκρη! Αυτή, αν ξεπεράσεις τον ενοχλητικό βόμβο μέσα στο στόμα σου καθαρίζει καλύτερα. έχει πολύ πολύ λεπτές ίνες και καθαρίζει καλύτερα ανάμεσα στα δόντια. η oralb δεν την έχω ούτε χρόνο και κάνει σαν τρακτερ (!) σε σύγκριση με αυτή. έχω δει απο άλλα σχόλια ότι οι αντίστοιχες ηλεκτρικές απο την φιλιπς είναι οι καλύτερες αλλά είναι γενικά ποιό ακριβές. Απο αυτονομία κανένα θέμα και ας μην έχει την ασύρματη φόρτιση της oralb, μόνο θήκη που δεν έχει (την oralb την πήρα με θήκη μεταφοράς).
dinosz750 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Παρέλαβα χτες την συγκεκριμένη (άσχετο με την αυτή την προσφορά) και θεωρώ πως δεν λέει πολλά σαν οδοντόβουρτσα. Η βούρτσα της είναι μια σταλιά (η μισή σε μέγεθος από μια συμβατική) και η δόνηση το μόνο που νιώθω ότι κάνει είναι να γαργαλάει τα ούλα. Θεωρητικά αν την ακουμπάς απαλά στα δόντια, οι δονήσεις κάνουν τις τρίχες να κουνιούνται πολύ γρήγορα αλλά προσωπικά δεν νιώθω ότι κάνει καμία δουλεία και πως βολεύει πιό πολύ η απλή οδοντόβουρτσα. Ήμουν τυχερός και είχε ένα ράγισμα η δικιά μου (κατασκευαστικό λάθος) και μου επέστρεψαν όλο το ποσό από το banggood αλλά και πάλι ακόμα και τσάμπα που μου βγήκε, δεν νομίζω να την χρησιμοποιώ συχνά.
zio10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Εγώ χωρίς να έχω αυτή του θέματος κατέληξα σε oral b με αποσπώμενες μπαταρίες επειδή συνήθως στα άλλα μοντέλα πάσχει η ενσωματωμένη μπαταρία. Με δύο απλές επαναφορτιζόμενες κάνω τη δουλειά μου μια χαρά. Είναι και αρκετά φτηνότερη και κάνει την ίδια δουλειά. Γι'αυτό ρώτησα αν αυτή του θέματος είναι καλύτερη από τις φτηνές oral b.
Lalakis1975 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Εγώ χωρίς να έχω αυτή του θέματος κατέληξα σε oral b με αποσπώμενες μπαταρίες επειδή συνήθως στα άλλα μοντέλα πάσχει η ενσωματωμένη μπαταρία. Με δύο απλές επαναφορτιζόμενες κάνω τη δουλειά μου μια χαρά. Είναι και αρκετά φτηνότερη και κάνει την ίδια δουλειά. Γι'αυτό ρώτησα αν αυτή του θέματος είναι καλύτερη από τις φτηνές oral b. Ψιλό άσχετο αλλά από που τις πήρες και πόσο; Η αν θες ανάρτησε ένα λινκ... Σε ευχαριστώ πολύ.
zio10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε Ψιλό άσχετο αλλά από που τις πήρες και πόσο; Η αν θες ανάρτησε ένα λινκ... Σε ευχαριστώ πολύ. Οι πρώτες από δω που παίρνουν απλές μπαταρίες. Ακόμα και οι παιδικές είναι ακριβώς ίδιες και παίρνουν τα ίδια ανταλλακτικά. https://www.skroutz.gr/c/1026/odontovourtses_ilektrikes/m/5928/Oral-B.html?o=oral+b&order_by=pricevat&order_dir=asc Εγώ από eshop είχα πάρει σε μια προσφορά. 1
Lalakis1975 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Οι πρώτες από δω που παίρνουν απλές μπαταρίες. Ακόμα και οι παιδικές είναι ακριβώς ίδιες και παίρνουν τα ίδια ανταλλακτικά. https://www.skroutz.gr/c/1026/odontovourtses_ilektrikes/m/5928/Oral-B.html?o=oral+b&order_by=pricevat&order_dir=asc Εγώ από eshop είχα πάρει σε μια προσφορά. Κάνουν δουλειά με απλές μπαταρίες; συμφέρει η καλύτερα να πάρω με λιθιου; Βασικά για τα παιδιά θέλω και εγώ, ίσως το δουν ως διασκέδαση κ τα πλένουν συχνότερα.
zio10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε Κάνουν δουλειά με απλές μπαταρίες; συμφέρει η καλύτερα να πάρω με λιθιου; Βασικά για τα παιδιά θέλω και εγώ, ίσως το δουν ως διασκέδαση κ τα πλένουν συχνότερα. Μια χαρά δουλειά κάνουν, δεν έχουν διαφορά. 1
mikegad Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 η προσφορά τελικά δεν κατάλαβα ποια είναι Το aliexpess πάντα έδινε κουπόνι στην πρώτη αγορά για νέους χρήστες 1
Athoz Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Από προσωπική χρήση, βρήκα την οδοντόβουρτσα δόνησης να μην φέρνει κανένα πλεονέκτημα σε σχέση με μια χειροκίνητη. Πάντως τώρα που κοίταξα και ένα ιατρικό άρθρο λέει ξεκάθαρα πως οι περιστροφικές είναι πολύ καλύτερες από τις δονητικές οδοντόβουρτσες. "An advanced oscillating-rotating power toothbrush produced substantial, statistically superior reductions in plaque and gingivitis via multiple outcome measures compared to a new sonic toothbrush after both four weeks and 12 weeks of tooth brushing." https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24282870 1 2
neosstoforum Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mikegad είπε η προσφορά τελικά δεν κατάλαβα ποια είναι Το aliexpess πάντα έδινε κουπόνι στην πρώτη αγορά για νέους χρήστες Εκεί που είδα την προσφορά την ανέφερε σαν να ισχύει για τη συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα. Δεν το είχα μελετήσει πολύ το θέμα. Οπότε αν είναι έτσι ας κλείσει. 🙂 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από neosstoforum
TechnoState Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 ..... όχι εντάξει ρε συ, δεν σε πήραμε κ απο τα μούτρα. Την επόμενη φορά θα ξέρεις τι παίζει κ πως να βάλεις την προσφορά ορθότερα στην κατηγορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα