Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.aliexpress.com/item/4000204218750.html

Ο κωδικός που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι PXHM0WQ3. Τελικά ισχύει μόνο για την πρώτη παραγγελία από το AliExpress και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στην οδοντόβουρτσα αλλά σε όλα τα προϊόντα που έχουν αξία άνω των 4.5€ και προσφέρει σταθερά 3.54€ μείωση στην τελική τιμή.

Απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι το AliExpress πλέον δεν συνεργάζεται με PayPal. Αλλά το ανεβάζω σε περίπτωση που ίσως κάποιος δεν έχει θέμα να πληρώσει με κάρτα. Υπάρχει και το WebMoney ως μέθοδο πληρωμής που όμως δεν γνωρίζω τι είναι. 

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...thank you!

.... αλλά το κουπόνι ισχύει μόνο για την πρώτη των πρώτων,  φορά που θα κάνεις παραγγελία στο ali...να τα λέμε κ αυτά.

Ποτε είχε συνεργασία? Πάντα δεν είχε το δικό του, alipay?? (Ασφαλές κ αξιόπιστο εξίσου με το PayPal)

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι το AliExpress πλέον δεν συνεργάζεται με PayPal. Αλλά το ανεβάζω σε περίπτωση που ίσως κάποιος δεν έχει θέμα να πληρώσει με κάρτα. Υπάρχει και το WebMoney ως μέθοδο πληρωμής που όμως δεν γνωρίζω τι είναι. 

Όπως είπε ο συμφορουμίτης, δεν συνεργαζόταν ποτέ με Paypal. Το Alipay είχε πάντα το οποίο είναι εξίσου αξιόπιστο με το Paypal, μην σε προβληματίζει η χρήση του.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teotsi21 είπε

Τεχνικά δεχόταν PayPal σε κάποια φάση, αλλά ήταν στην ευχέρεια του πωλητή και ίσχυε για ελάχιστα προϊόντα. 

Δεν μου έχει τύχει από το 2016 που το χρησιμοποιώ. Με είχε προβληματίσει τότε θυμάμαι το ότι δεν έχει Paypal αλλά το έψαξα και κατάλαβα τι εστί AliPay 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, vdanasto είπε

Δεν μου έχει τύχει από το 2016 που το χρησιμοποιώ. Με είχε προβληματίσει τότε θυμάμαι το ότι δεν έχει Paypal αλλά το έψαξα και κατάλαβα τι εστί AliPay 😄

Ναι μη σου πω και από το 2012 που το χρησιμοποιώ εγώ. Το alipay είναι αντίστοιχο του paypal και όποτε το χρειάστηκα, δικαιώθηκα.

Στο δια ταύτα του θέματος. Αξίζει η οδοντόβουρτσα, για δευτεράντζα; 

Επίσης ποιο προιόν βάζουμε στο καλάθι; Με πόσες κεφαλές;

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, andreasece είπε

Δεν υπάρχει πια

Υπάρχει ακόμη, απλά όπως ειπώθηκε και πιο πάνω ο κωδικός μάλλον ισχύει μόνο για την πρώτη παραγγελία και είναι σταθερά μείον 3.5 ευρώ οπότε αξίζει μόνο η αγορά ενός τεμαχίου. 

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Υπάρχει ακόμη, απλά όπως ειπώθηκε και πιο πάνω ο κωδικός μάλλον ισχύει μόνο για την πρώτη παραγγελία και είναι σταθερά μείον 3.5 ευρώ οπότε αξίζει μόνο η αγορά ενός τεμαχίου. 

Πρωτη παραγγελια του προιοντος για παλιους πελατες ή γενικα πρωτη σαν χρηστης του ali;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Πρωτη παραγγελια του προιοντος για παλιους πελατες ή γενικα πρωτη σαν χρηστης του ali;

...απο το μήνυμα που έβγαλε σε μένα νωρίς το πρωί...το υπολόγιζε σαν πρώτη αγορά του account στο ali-x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δεν ξέρω, επειδή δεν έχω ξαναπαραγγείλει με AliExpress μου το δέχεται κανονικά. Αλλά μάλλον το δεύτερο. Επίσης μόλις ανακάλυψα ότι ο συγκεκριμένος κωδικός ισχύει σε όλα τα προϊόντα άνω των 4.5 ευρώ.

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.

Ο κωδικός ισχύει μόνο για νέους χρήστες Αλιεξπρες, το βγάζει και σαν μήνυμα όταν πήγα να τον περάσω και δεν τον δέχτηκε. Η οδοντόβουρτσα καλό θα είναι να έχει περιστροφική κεφαλή και όχι απλά δόνηση όπως αυτό το προϊόν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Athoz είπε

Ο κωδικός ισχύει μόνο για νέους χρήστες Αλιεξπρες, το βγάζει και σαν μήνυμα όταν πήγα να τον περάσω και δεν τον δέχτηκε. Η οδοντόβουρτσα καλό θα είναι να έχει περιστροφική κεφαλή και όχι απλά δόνηση όπως αυτό το προϊόν.

Ευχαριστώ όλους για την ενημέρωση, πρόσθεσα στην αρχική ανάρτηση το τι ισχύει για τον κωδικό. Πάντως δεν μπορείς να ανοίξεις νέο λογαριασμό και να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό; 

• Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Athoz είπε

Η οδοντόβουρτσα καλό θα είναι να έχει περιστροφική κεφαλή και όχι απλά δόνηση όπως αυτό το προϊόν.

Α τοσο χαλια ειναι; Αν ειναι δυνατον. Κατα τα αλλα λεει "οδοντοβουρτσα".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...