JTRGamer Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Εχω την LG dm2752d pzn και όταν την ανοίγω εμφανίζονται πράσινες μικρες κουκκιδες σε όλη την περιοχή της οθόνης.Αυτο το κάνει και χωρίς να εχω συνδέσει το pc πανω. το εμφανίζει σε μαυρο φόντο χωρίς να είναι συνδεδεμενο το pc Oταν συνδεω το pc εμφανίζεται κανονικά οι οθόνη ,χωρίς πρασινες κουκκιδες.το εμφανίζει όμως σε καποια χρώματα σε video Την οθόνη την έχω απ το 2012 Yπαρχει λύση?
elpenor Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Εγώ όταν είχα κάποια παρόμοια προβλήματα με μία Dell την άνοιξα και ψέκασα με Contact Cleaner και διορθώθηκαν. Προσοχή γιατί η οθόνη μέσα μπορεί να κρατάει ρεύμα για πολλές ώρες ακόμα και εκτός πρίζας. 1
JTRGamer Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Τώρα θυμηθηκα οτι το χε ξαναπαθει και την εβγαλα απο το ρεύμα για ένα βράδυ αρκετες ώρες και μετά εφτιαξε απο μονο του.΄θα το δοκιμασω και σήμερα πριν παω για υπνο
JTRGamer Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Τελικά την άφησα 3 ώρες εκτός ρεύματος ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!😊
JTRGamer Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 #update .τελικά ξαναχάλασε,θα την παω στον τεχνικό την Τρίτη και αν μου πει δεν φτιάχνει ,παω για αγορα καινουργιας
JTRGamer Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά την πήγα σε τεχνικό ηλεκτρονικό και μέσα σε μία μέρα την εφτιαξε και την έκανε ξανα καινούργια με 20€. Στα ψηφιακά κυκλώματα είχε πρόβλημα μου είπε Μπράβο του! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από JTRGamer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα