Mpouko Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Καλησπερα Φορουμ.. Μολις γυρισα απο την δουλεια και ανοιγοντας τον υπολογιστη αντικρησα στην οθονη μια σειρα απο πιξελ "Καμενη-κολλημενη" Θα ηθελα την βοηθεια σας αν καποιο καταλαβαινει για το μπορει να επαθε...Ειναι καμενη ? Ειναι κολλημενη? Μπορω να κανω κατι η να μιλισω με την Samsung. H οθονη ειναι η Samsung U32J590 , αγορασμενη πριν 4 μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Για δες εδώ μπας και --->> https://www.samsung.com/au/support/computing/how-can-i-prevent-my-monitor-from-interference-that-causes-lines-on-the-screen/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε μου. Θα δοκιμάσω αύριο το πρωί και θα ενημερώσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δεν δούλεψε τίποτα τελικά φίλε μου. Μίλησα με την Samsung και περιμένω τηλέφωνο από τεχνικό τμήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, Mpouko είπε Δεν δούλεψε τίποτα τελικά φίλε μου. Μίλησα με την Samsung και περιμένω τηλέφωνο από τεχνικό τμήμα. δοκιμασες να την βγαλεις απ την πριζα 3-4 ώρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Όχι φίλε μου.. Θα το δοκιμάσω τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δε πρεπει να φταινε τα πιξελ αλλα μαλλον καλωδιοταινια. Δε γινεται να καηκε-κολλησε τυχαια μια σειρα απο πιξελ.Ειναι στατιστικα αδυνατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Περιμένω να με καλέσει ο τεχνικός ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα