Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lemourios92 είπε

Δεν ξέρω γιατί, βάζω όλα τα στοιχεία σωστά και μου λεει η paypal ότι η κάρτα απέριψε την συναλλαγή.Το χει παθει κανεις;

Παίζει ρόλο το ZIP code

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Παίζει ρόλο το ZIP code

έχω άλλον ΤΚ τώρα αλλά δεν το έχω δηλώσει κάπου για να αλλάξει. Βασικά έληξε προσπάθησα να κάνω ενημέρωη τα στοιχεία, δεν τα δεχόταν, έσβησα την κάρτα και προσπάθησα να την ξαναπεράσω από την αρχή αλλά τίποτα. τα νεύρα μου..

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lemourios92 είπε

Δεν ξέρω γιατί, βάζω όλα τα στοιχεία σωστά και μου λεει η paypal ότι η κάρτα απέριψε την συναλλαγή.Το χει παθει κανεις;

Έχεις λεφτά στην κάρτα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pier88 είπε

Έχεις λεφτά στην κάρτα;

ναι.. 4 ευρώ χαχα

Το απορρίπτει η τράπεζα λέει. Κάτι θυμάμαι ότι κάποτε ήθελε να βάλει βγάλει 2 ευρώ αλλά το έχω αυτό το ποσό..

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, lemourios92 είπε

έχω άλλον ΤΚ τώρα αλλά δεν το έχω δηλώσει κάπου για να αλλάξει. Βασικά έληξε προσπάθησα να κάνω ενημέρωη τα στοιχεία, δεν τα δεχόταν, έσβησα την κάρτα και προσπάθησα να την ξαναπεράσω από την αρχή αλλά τίποτα. τα νεύρα μου..

Όταν αλλάζει αυτόματα η εικονική, αλλάζουν η ημερομηνία λήξης και το τριψήφιο.

Μήπως βάζεις τη νέα ημερομηνία αλλά τον παλιό τριψήφιο;

Δημοσ.
Στις 22/4/2020 στις 8:04 ΜΜ, lemourios92 είπε

εφοσον εχεις κανει συνδεση χρεωστικης με το paypal  και σου χρεωσε το1,5ε στην καρτα κ επιστραφηκε

οταν κανεις αγορα ΔΕΝ θα βαλεις παλι τις λεπτομερειες της καρτας ονομα, αριθμος, τριψηφιος, θα γινει πληρωμη μεσω paypal.

ελπιζω να βοηθησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...