Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη. Παιδια τη γνώμη σας θα ηθελα για αγορα AMD Ryzen με κύριο σκοπό να παιζει βαρια games.Το θελω για τον γιό μου. Παιζει, όπως μου είπε, πολύ βαριά παιχνιδια... Να παει σε 5αρι η 7αρι. Να μην ξανασχοληθει με επεξεργαστη ...Ποιον προτείνετε; Ευχαριστω.

Δημοσ.

Xρονια πολλα.

Μητρικη και μνημες υπαρχουν ηδη ; 

Επισης θα μπορουσες να τον ρωτησεις καποια παιχνιδια που θα παιξει ονομαστικα ; Γιατι βαρια παιχνιδια για τον καθενα μπορει να σημαινει κατι διαφορετικο .

Επισης ποσα χρηματα ειναι διαθεσιμα και τι καρτα γραφικων υπαρχει ; 

3 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Χριστός Ανέστη. Παιδια τη γνώμη σας θα ηθελα για αγορα AMD Ryzen με κύριο σκοπό να παιζει βαρια games.Το θελω για τον γιό μου. Παιζει, όπως μου είπε, πολύ βαριά παιχνιδια... Να παει σε 5αρι η 7αρι. Να μην ξανασχοληθει με επεξεργαστη ...Ποιον προτείνετε; Ευχαριστω.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Xρονια πολλα.

Μητρικη και μνημες υπαρχουν ηδη ; 

Επισης θα μπορουσες να τον ρωτησεις καποια παιχνιδια που θα παιξει ονομαστικα ; Γιατι βαρια παιχνιδια για τον καθενα μπορει να σημαινει κατι διαφορετικο .

Επισης ποσα χρηματα ειναι διαθεσιμα και τι καρτα γραφικων υπαρχει ; 

Nai. Gigabyte Aorus B450M Gaming (rev. 1.0), μνημες 16 gb ddr4 G.Skill. Τα παιχνιδια ειναι τα εξης Gta Rp, συγκεκριμενα το FiveM και το Forza Horizon 3. 150 ευρω διαθέτω και καρτα γραφικών ειναι η 1050 ti

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Nai. Gigabyte Aorus B450M Gaming (rev. 1.0), μνημες 16 gb ddr4 G.Skill. Τα παιχνιδια ειναι τα εξης Gta Rp, συγκεκριμενα το FiveM και το Forza Horizon 3. 150 ευρω διαθέτω και καρτα γραφικών ειναι η 1050 ti

Δεν ειναι βαρια τα συγκεκριμενα , αλλα στο μελλον μπορει να θελησει να παιξει κατι πιο απαιτητικο.

Οπως και να χει μακραν η καλυτερη επιλογη αν και overkill για την συγκεκριμενη καρτα ειναι ο 2600 . Στο μελλον μπορεις να βαλεις καποιον απο τους 4xxx series οταν βγουνε αλλα για τις απαιτησεις του μικρου και με την 1050ti θα σου κρατησει πολυ καιρο 

https://www.skroutz.gr/s/14650949/AMD-Ryzen-5-2600-Box.html 

Aν μπορεις να βρεις τον 1600AF ( προσοχη να υπαρχει το ΑF) γυρω στο 100 ευρω πηγαινε εκει , ουσιαστικα ειναι ο ιδιος επεξεργαστης απλα με αλλο ονομα. Αν και δυσκολα θα βρεις διαθεσιμοτητα στην Ελλαδα με τον συγκεκριμενο . 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Δεν ειναι βαρια τα συγκεκριμενα , αλλα στο μελλον μπορει να θελησει να παιξει κατι πιο απαιτητικο.

Οπως και να χει μακραν η καλυτερη επιλογη αν και overkill για την συγκεκριμενη καρτα ειναι ο 2600 . Στο μελλον μπορεις να βαλεις καποιον απο τους 4xxx series οταν βγουνε αλλα για τις απαιτησεις του μικρου και με την 1050ti θα σου κρατησει πολυ καιρο 

https://www.skroutz.gr/s/14650949/AMD-Ryzen-5-2600-Box.html 

Aν μπορεις να βρεις τον 1600AF ( προσοχη να υπαρχει το ΑF) γυρω στο 100 ευρω πηγαινε εκει , ουσιαστικα ειναι ο ιδιος επεξεργαστης απλα με αλλο ονομα. Αν και δυσκολα θα βρεις διαθεσιμοτητα στην Ελλαδα με τον συγκεκριμενο . 

A σε ευχαριστω πολύ. Οποτε κοιταζω τον 2600 που προτεινεις. 

Δημοσ.

Αν μείνεις με την 1050ti πάρε τον 1600AF.

Αν σκέφτεσαι να κάνεις αναβάθμιση και στη κάρτα κάποια στιγμή, πάρε τουλάχιστον τον 3600.

• Like 1
Δημοσ.

Βάζεις αυτόν και ξεμπερδεύεις για αρκετό καιρό......μόνο gpu θα αλλάζεις αργότερα και θα ξέρεις ότι δεν θα σε κόβει το cpu....

https://www.multicopter.gr/product/12968/iy-perifereiakaeksartimata-iyepeksergastesamd-ryzen-5-3600-box-100-100000031box-pliromi-kai-se-eos-36-doseis!!!-/

Δημοσ.

Να πω την αληθεια εναν 1600AF θα ελεγα και εγω και αργοτερα πεταει εναν 4Χ00.

1600 vs 3600 με την 1050 δε θα δει καμια διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Βαρύ gaming με την 1050ti δεν γίνεται... Τα παιχνίδια που παίζει είναι νορμάλ, απλά η κάρτα είναι αδύναμη και του φαίνονται βαριά.. 

Έχεις ήδη μητρική, επεξεργαστή δεν έχεις καθόλου? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, leros2004 είπε

Βαρύ gaming με την 1050ti δεν γίνεται... Τα παιχνίδια που παίζει είναι νορμάλ, απλά η κάρτα είναι αδύναμη και του φαίνονται βαριά.. 

Έχεις ήδη μητρική, επεξεργαστή δεν έχεις καθόλου? 

Υπάρχει η μητρική μονο.Τελικα παράγγειλα την 2600 και μελοντικά βλέπουμε. Πιστευω να τον καλυψει για αυτα που θελει. 

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Υπάρχει η μητρική μονο.Τελικα παράγγειλα την 2600 και μελοντικά βλέπουμε. Πιστευω να τον καλυψει για αυτα που θελει. 

Μια χαρα θα είσαι

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

14 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Μπορείς να μας πεις τη σύστημα έχεις τώρα (CPU, Mobo, Ram )  και τη Monitor ?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Μια χαρα θα είσαι

Μπα για τον πιτσιρικά ειναι. Καποια στιγμη οταν αλλαξω τα δικα μου, παιρνω αυτον και ας βαλει οτι θελει μετα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο 2600. Στο μόνο game που πήγε 100% εμένα είναι το AC Odyssey, αλλά αυτό είναι πολύ κακογραμμένο..

Δημοσ.

Αργότερα μπορει να αγορασει το Forza Horizon 4.Και σκέφτεται να παει σε 1650 αργότερα. Θα ειναι κομπλε ετσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...