Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Πρώτη σελίδα παλικάρι, πρώτη σελίδα, πρώτο ποστ, στο υπάρχον topic.

Δεν κλειδώθηκε για αυτό και το ξέρεις πολύ καλά. Οι κυβιστήσεις δεν βοηθάνε. Μπήκες από το πουθενά και έλεγες ότι το michanikos on line είναι έτσι, το tvxs αλλιώς, το documenta, ο ριζοσπαστης αλλιώς και παραλλιώς. Η συζήτηση αφορούσε σε ενα άρθρο περί ορθής ή μη διαδικασίας που ακολουθήθηκε αναφορικά με τη διάθεση των 600 ευρώ σε πληττόμενους ΚΑΔ. 

Εν συνεχεία ρωτήθηκες πού βασίζονται όλα αυτά που λες και το θέμα κλειδώθηκε. Ρωτήθηκες ξανά εδώ και συνεχίζεις να μην απαντάς.

Έχω και καλύτερα πράγματα από να διαβάζω το καθενα μεσα εδώ νεραιδα.

Τα όασα είπα για το βοθρουμέντο και το tvxs και τγα τσιράκια τους τα επαναλαμβάνω. Το michanikos on line δε το ξέρω , μπορεί απλά να αναπαρήγαγε ένα σκουπιδι. Το ίδιο συμβαίνει παντού, συχνά και στο insomnia.

Σου απαντησα παραπάνω "παλικάρι". Αν είσαι ανικανος να διαβασεις πρόβλημά σου. και στη τελική γιατί πρέπει να απαντώ σε κάθενα εδώ μέσα αν το θεωρώ χαζομάρα;

Επεξ/σία από DrLo
  • Confused 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 hours ago, MauroPaltoudias said:

Αλλαγή ρότας, αναφορικά με την τηλεκατάρτιση, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα. Kαι εδώ μια από τα ίδια.

@DrLo @sotirisl ένα σχόλιο για τις τελευταίες εξελίξεις, αν θέλετε.

σχόλιο; τι σχόλιο; τι είμαι εγώ, εκπρόσωπος της Κυβέρνησης; ρε φίλε πραγματικά στο insomnia.gr ήρθες να κάνεις αντιπολίτευση; τι είσαι, trollάκι του ΣΥΡΙΖΑ; λες και δεν ξέρεις ότι απαγορεύονται αυστηρά τα πολιτικά μηνύματα....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrLo είπε

Τα όασα είπα για το βοθρουμέντο και το tvxs και τγα τσιράκια τους τα επαναλαμβάνω. Το michanikos on line δε το ξέρω , μπορεί απλά να αναπαρήγαγε ένα σκουπιδι. Το ίδιο συμβαίνει παντού, συχνά και στο insomnia.

Α μπράβο, τώρα μιλάς σωστά. Πες ότι λαϊκίζεις και δεν είχες κάτι ουσιαστικό να προσφέρεις στο τοπικ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε

Το ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητηριο Ελλάδας) τι ακριβώς είναι δηλαδή; Μπακάλικο; 

ΜΑΚΑΡΙ να ήταν μπακαλικο το ΤΕΕ.

ΥΓ

Είμαι μέλος ΤΕΕ και μπορώ να το λέω. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sotirisl είπε

σχόλιο; τι σχόλιο; τι είμαι εγώ, εκπρόσωπος της Κυβέρνησης; ρε φίλε πραγματικά στο insomnia.gr ήρθες να κάνεις αντιπολίτευση; τι είσαι, trollάκι του ΣΥΡΙΖΑ; λες και δεν ξέρεις ότι απαγορεύονται αυστηρά τα πολιτικά μηνύματα....

Φίλε μου, εσύ μπήκες και έκανες αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ. Μπες πίσω στο θέμα και φρέσκαρε λίγο τη μνήμη σου. Μπήκες να πετάξεις φωτοβολίδα και κρύφτηκες πίσω στο λαγούμι σου.

Μόλις τώρα, DrLo είπε

Είμαι μέλος ΤΕΕ και μπορώ να το λέω. 

Ομοίως. Πάμε παρακάτω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Α μπράβο, τώρα μιλάς σωστά. Πες ότι λαϊκίζεις και δεν είχες κάτι ουσιαστικό να προσφέρεις στο τοπικ.

Ότι νομίζεις παλκάρι. Σιγά μη σε βάλουμε και κριτή του τι έχει να προσφέρει ο κάθένας.

3 λεπτά πριν, sotirisl είπε

ας του δώσει κάποιος (του MauroPaltoudias60c να ηρεμήσουμε.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrLo είπε

Σιγά μη σε βάλουμε και κριτή του τι έχει να προσφέρει ο κάθένας.

Δεν απαίτησα τέτοια θέση. Απάντηση ζήτησα και συνεχίζεις να παίζεις κρυφτούλι. Δεν είδα, δεν ξέρω και άλλα τέτοια όμορφα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν απαίτησα τέτοια θέση. Απάντηση ζήτησα και συνεχίζεις να παίζεις κρυφτούλι. Δεν είδα, δεν ξέρω και άλλα τέτοια όμορφα.

Ρε φίλε σοβαρά τώρα, τόσο άδεια είναι η ζωή σου που περιμενες να σου απαντήσω σε ένα θέμα που κλειδώθηκε για να "ικανοποιηθείς".

Αν δε μπορείς να καταλάβεις τι σου απαντησα δε μπορώ να σου κάνω κάτι παραπάνω.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DrLo είπε

ας του δώσει κάποιος (του MauroPaltoudias60c να ηρεμήσουμε.

Τουλάχιστον συμφωνείτε μεταξύ σας. Κάτι είναι και αυτό.

Κράτα τα φίλε, θα σου χρειαστούν.

Μόλις τώρα, DrLo είπε

Ρε φίλε σοβαρά τώρα, τόσο άδεια είναι η ζωή σου που περιμενες να σου απαντήσω για να "ικανοποιηθείς".

Δηλαδή.

Δημοσ.

Δηλαδή.

αρχίζω να μη καταλβαίνω αν απλά γουστάρεις το μπλα μπλα ή απλά αν δεν καταλαβαίνεις.

Νομίζω σο απάντησα. 

Αν καταλαβάινεις , αν δεν καταλαβαίνεις δεν είμαι από τους πολύ "καταδέκτικούς" που κάθονται να εξηγούν στον καθε που δε τα παίρνει. Όσο μπορεί ο καθένας.

Δημοσ.
6 minutes ago, MauroPaltoudias said:

Φίλε μου, εσύ μπήκες και έκανες αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ. Μπες πίσω στο θέμα και φρέσκαρε λίγο τη μνήμη σου. Μπήκες να πετάξεις φωτοβολίδα και κρύφτηκες πίσω στο λαγούμι σου.

@MauroPaltoudias ρε φίλε πραγματικά τι προσπαθείς να αποδείξεις και σε ποιόν; το thread χθες κλειδώθηκε και σήμερα επιμένεις, και το συνεχίζεις και ανοίγεις νέο thread... τι προσπαθείς να καταφέρεις, και ειδικά για ένα θέμα που είναι αμιγώς πολιτικό....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DrLo είπε

Ρε φίλε σοβαρά τώρα, τόσο άδεια είναι η ζωή σου που περιμενες να σου απαντήσω σε ένα θέμα που κλειδώθηκε για να "ικανοποιηθείς".

Αν δε μπορείς να καταλάβεις τι σου απαντησα δε μπορώ να σου κάνω κάτι παραπάνω.

Επεξ/σία πριν από 2 λεπτά από DrLo

Αφού δεν ξέρεις να διατυπώνεις μια φράση σωστά και χρειάζεται να την επεξεργαστείς άλλες 2-3 φορές, φταίω εγώ που δεν καταλαβαίνω; Ήμαρτον, τι άλλο θα ακούσουμε.. Του έδωσαν μολύβι και χαρτί και έχει "ζωγραφίσει" τον κόσμο όλο 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JLEE είπε
  • Κύριοι πλατφορμίτες βγάλτε υλικό για 10 αντικείμενα (που θεωρητικά έπρεπε να το έχουν ήδη έτοιμο γιατί δεν δημιουργούνται έτσι εύκολα οι 100 ώρες τηλεκατάρτισης)

Δε ξέρω για όλες τις πλατφορμες και προγαμματα.

Το δικό μου,

- σε καμία περιπτωση δεν ήταν 100 ώρες όπως είχα γράψει και στο άλλο θέμα

- θα μπορούσε να γραφτεί ΑΝΕΤΑ σε 2-3 μέρες μαζέυοντας κομμάτια από εδώ και από εκεί. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...