santac Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 δυστυχώς οι περισσότεροι δεν έχετε ιδέα τι παίχτηκε. και αν τα γράψουμε εδώ θα κλειδωθεί το θέμα
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, santac είπε δυστυχώς οι περισσότεροι δεν έχετε ιδέα τι παίχτηκε. και αν τα γράψουμε εδώ θα κλειδωθεί το θέμα Φίλε, πραγματικά δεν θέλω να ξέρω. Θέλω να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Να κλείνω τα μάτια μου και να ξέρω ότι θα τα ξανανοίξω. Έχω οικογένεια και παιδιά. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias
DrLo Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, santac είπε επίσης το θέμα του υλικού που έχει σχολιαστεί από πολλούς και εδώ μέσα κι ένας Κεκατζής είχε απαντήσει κιόλας. Αυτοί οι 7 που βρήκαν το υλικό; Είχαν από πριν έτοιμο υλικό για αυτά τα μαθήματα και το κράτος συμπτωματικά αποφάσισε να βάλει αυτά τα μαθήματα μέσα στο πρόγραμμα; τους ενημέρωσε νωρίτερα να φτιάξουν υλικό; Έβγαλε κάποια ανακοίνωση; και μόνο αυτοί οι 7 το πήραν χαμπάρι; ή τους το σφυρίξαν στα κρυφά και κάθησαν στα γρήγορα να φτιάξουν υλικό. Πολλοί κεκατζήδες έμαθα τα πήραν στο κρανίο και αναρωτιούνται πως αυτοί οι 7 είχαν το υλικό; πως το μάθανε; Γιατί αν έβγαινε νωρίτερα και άλλοι θα καθόντουσαν να φτιάξουν υλικό. Είναι πολλά τα λεφτά βλέπετε. να σου πω εγώ τι κάνανε από φίλο μου λογιστή που το συζητούσαμε πριν λίγες μέρες. όλοι λοιπόν αυτοί οι αντιπρόσωποι κάναν παζάρια με τα ΚΕΚ ποιος θα τους δώσει τα περισσότερα κάτω από το τραπέζι για να πάνε ομαδικά εκεί. Πολλοί παίρναν και τη μίζα τους για κάθε άτομο που φέρνανε, Εννοείται μετρητά. Δε ξέρω αν είχανε ή όχι το υλικό. Στο δικό μου πρόγραμμα αρχικά υπήρχαν τα μισά κεφάλαια από τα οποία μόνο 1 είχε να κάνει με το αντικείμενο, τα υπόλοιπα ήταν ψιλοάσχετα που μου έδωσε την εντυπωση ότι τα "τσοντάρανε" μέχρι να γράψουν τα υπόλοιπα. Όντως μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκαν και τα υπόλοιπα. Από το όσο είδα δεν είναι και κανα phd ... το γραφει κάποιος σε ένα ΣΚ.
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Ναι, δεν μας είπες όμως τι άλλαξε τελικά και τα χρήματα που έπρεπε να δοθούν υποχρεωτικά μέσω τηλεκατάρτισης από Ε.Ε. και ΕΣΠΑ, δίνονται εν τέλει χωρίς τίποτα; Είχαμε και μια συζήτηση χθες που δεν ολοκληρώσαμε.
DrLo Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε Ναι, δεν μας είπες όμως τι άλλαξε τελικά και τα χρήματα που έπρεπε να δοθούν υποχρεωτικά μέσω τηλεκατάρτισης από Ε.Ε. και ΕΣΠΑ, δίνονται εν τέλει χωρίς τίποτα; Είχαμε και μια συζήτηση χθες που δεν ολοκληρώσαμε. Εμένα λες;
liakjim Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158197520789894&id=536059893
santac Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Δε ξέρω αν είχανε ή όχι το υλικό. Στο δικό μου πρόγραμμα αρχικά υπήρχαν τα μισά κεφάλαια από τα οποία μόνο 1 είχε να κάνει με το αντικείμενο, τα υπόλοιπα ήταν ψιλοάσχετα που μου έδωσε την εντυπωση ότι τα "τσοντάρανε" μέχρι να γράψουν τα υπόλοιπα. Όντως μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκαν και τα υπόλοιπα. Από το όσο είδα δεν είναι και κανα phd ... το γραφει κάποιος σε ένα ΣΚ. αφού λοιπόν το γράφει κάποιος σε ένα ΣΚ δε σου κάνει εντύπωση που μόνο 7 το είχαν; Αρκετά ΚΕΚ έχουν τηλεκατάρτιση. Αν ξέραν για το πρόγραμμα δε θα καθόντουσαν να το φτιάξουν μόνοι τους; πολλοί συνεργάζονται μεταξύ τους. από 1-2 ενότητες ο καθένας και τέλος. Αλλά όχι. προτίμησαν να δίνουν από ~ 100€ το κεφάλι στους 7.
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) @DrLoΕσύ δεν τοποθετήθηκες χθες σε ένα αντίστοιχο θέμα; Σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες ποτέ. Σήμερα έγινε επίσημο. Ρωτήθηκες και στο πρώτο ποστ μου. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias
ptwma Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι είναι ο πλάγιος τρόπος να σμπρωξουν τη μισθοδοσία κτλ στα ΚΕΚ και σε διάφορους κλάδους που δεν μπορούσαν να πάρουν το 800. Βέβαια είναι πλήρως αμόρφωτοι, διότι η μόρφωση!="εκπέδευσης" Αν μπούκωναν κάνα 800αρι έξτρα στους "επιστήχαχαχα" θα το είχαν βρει εξαιρετικό το Σκοιλ Ελικικου, μάλιστα θα το θυμόταν από κάποιο μάθημα στο φοβερό πανεπιστήμιο που σπούδασαν και τώρα δεν έχουν 500 ευρώ να βγάλουν μήνα. Το καμάρι της πολυκατοικίας που είχε περάσει πρώτος μαζί με άλλους 22000 ιστορικούς, έφτασε 31 χρονών και ζει με τους γονείς του γιατί "στάθηκε άτυχος" και δεν διορίστηκε. Δουλεύει μαύρο ιδιαίτερα και δηλώνει το 1/3 ρίχνοντας και άλλους στο γκρεμό. Δε βαριέσαι έτσι είναι η ζωή λέει μας έσκισαν οι Γερμανοί. Αυτή είναι η Ελλαδίτσα, με τα 5G , τους επιστήμονες, τους βουλευτές, τους ΕΕ κτλ.... Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από ptwma 3
DrLo Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, santac είπε αφού λοιπόν το γράφει κάποιος σε ένα ΣΚ δε σου κάνει εντύπωση που μόνο 7 το είχαν; Αρκετά ΚΕΚ έχουν τηλεκατάρτιση. Αν ξέραν για το πρόγραμμα δε θα καθόντουσαν να το φτιάξουν μόνοι τους; πολλοί συνεργάζονται μεταξύ τους. από 1-2 ενότητες ο καθένας και τέλος. Αλλά όχι. προτίμησαν να δίνουν από ~ 100€ το κεφάλι στους 7. δε ξέρω γαι τους 7. Για το 1 που μπήκα στη τύχη κατάλαβα ότι ΔΕ ΤΟ ΕΙΧΕ. Αυτό ήταν το όλο point μου. Τουλάχιστον αυττο κατάλαβα εγώ.
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, DrLo είπε Δε ξέρω αν είχανε ή όχι το υλικό. 2 λεπτά πριν, DrLo είπε δε ξέρω γαι τους 7. Ωραίος.
DrLo Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε @DrLoΕσύ δεν τοποθετήθηκες χθες σε ένα αντίστοιχο θέμα; Σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες ποτέ. Σήμερα έγινε επίσημο. Ρωτήθηκες και στο πρώτο ποστ μου. Το χθεσινό κλειδώθηκε γιατί με την ανάρτηση ενος κομματικού φυλλαδίου κλειδώθηκε. Σε ποιό 1ο post σου, δε καταλαβαίνω. anyway 1. Κάτσε να δούμε από ποιού τσέπη θα βγουν τα λεφτά. Δεν έχω διαβάσει νέα αλλά δε ξέρω και ότι έχει πει κανεις ότι η πηγή θα είναι η ίδια. 2. Ποτέ δεν είπα ότι οι ευρωπαίοι είναι βλάκες και θα τους κοροϊδέυαμε χωρίς να το καταλαβαίνανε. Απλά έγινε μια τυπική διαδικασία για τα προσχήματα. Ξέρουν ότι τους κλέβουμε. Αυτό είναι η Ελλάδα και το ξέρουν. Τώρα αν μέσα στον όλο πανικό κάνουν τα στραβά μάτια ακόμα πιο πολύ δεν αλλάζει ότι αυτό είναι μια τρελλή ΑΠΑΤΗ της Ελλάδας προς την ΕΕ. και οι απάτες πάντα πληρώνονται, αργά ή γρήγορα. Αν εσύ νομιζεις ότι πέτυχες κάτι με αυτη τη απατη και ωράια, μπορούμε να κλέβουμε (τους εαυτούς μας ουσιαστικά), ΟΚ, δικαίωμά σου. ΥΓ: Τώρα είδα το 1ο σχόλιό σου. Το σχόλιό μου είναι: - Αν αυτό γίνει όπως νομίζεις μόνο για κακό είναι. Δε διαφέρει σε τίποτα από το να γλείψεις κάποιον να σε αφήσει πάρεις λεφτά από τον προυπολογισμό για την υηγεία και να τον κάνεις επιδόματα και γούστα. Αν νομίζεις ότι αυτή είναι αποτελεσματική τους χρήση και ότι αυτός που σε αφήσει δε το ξέρει και δε θα το βρεις μπροστά σου, νομίζω είσαι πολύ αφελής. Αμα είναι έτσι να μη κάνουμε αναπτυξιακά προγράμματα να τα μοιραζόμαστε μεταξύ μας απ' ευθείας κάθε χρόνο. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από DrLo
Mixail-1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Οι επιστήμονες έχουν επιμελητήρια, εκλέγουν αντιπροσώπους και απαιτούν να βγουν αυτοί μπροστά. Ο απλός "επιστήμονας" όπως τον χαρακτηρίζεις, τι ακριβώς έπρεπε να κάνει κατά τη γνώμη σου; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου (Μια διόρθωση από έναν "επιστήμονα" : είναι εν μεσΩ) Ναξεκαθαρισω οτι δεν εγραψα κατι προσβλητικα.Νομιζω οτι την απαντηση την εδωσες μονος σου.Εμεις πρεπει να ενοχλουμαι τους αντιπροσωπους και αυτοι να κανουν αυτο που πρεπει.Εγω κατεκρινα αυτους που σκεφτονται κοντοφθαλμα και οχι το συνολο.Εξαλλου η καταργηση ηρθε μετα απο ενστασεις ορισμενων και δυστυχως οχι του συνολου οπως θα επρεπε.
JLEE Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Οι επιστήμονες έχουν επιμελητήρια, εκλέγουν αντιπροσώπους και απαιτούν να βγουν αυτοί μπροστά. Ο απλός "επιστήμονας" όπως τον χαρακτηρίζεις, τι ακριβώς έπρεπε να κάνει κατά τη γνώμη σου; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου (Μια διόρθωση από έναν "επιστήμονα" : είναι εν μεσΩ) Οι επιστήμονες δεν είναι μέλη σε Επιμελητήρια εκτός και αν ασκούν εμπορική δραστηριότητα. Στην καλύτερη να έχουν κάποιο σύλλογο.
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, DrLo είπε Το χθεσινό κλειδώθηκε γιατί με την ανάρτηση ενος κομματικού φυλλαδίου κλειδώθηκε. Σε ποιό 1ο post σου, δε καταλαβίνω. anyway 1. Κάτσε να δούμε από ποιού τσέπη θα βγουν τα λεφτά 2. Ποτέ δεν είπα ότι οι ευρωπαίοι είναι βλάκες και θα τους κοροϊδέυαμε χωρίς να το καταλαβαίνανε. Απλά έγινε μια τυπική διαδικασία για τα προσχήματα. Ξέρουν ότι τους κλέβουμε. Αυτό είναι η Ελλάδα και το ξέρουν. Τώρα αν μέσα στον όλο πανικό κάνουν τα στραβά μάτια ακόμα πιο πολύ δεν αλλάζει ότι αυτό είναι μια τρελλή ΑΠΑΤΗ της Ελλάδας προς την ΕΕ. και οι απάτες πάντα πληρώνονται, αργά ή γρήγορα. Αν εσύ νομιζεις ότι πέτυχες κάτι με αυτη τη απατη, ΟΚ. Πρώτη σελίδα παλικάρι, πρώτη σελίδα, πρώτο ποστ, στο υπάρχον topic. Δεν κλειδώθηκε για αυτό και το ξέρεις πολύ καλά. Οι κυβιστήσεις δεν βοηθάνε. Μπήκες από το πουθενά και έλεγες ότι το michanikos on line είναι έτσι, το tvxs αλλιώς, το documenta, ο ριζοσπαστης αλλιώς και παραλλιώς. Η συζήτηση αφορούσε σε ενα άρθρο περί ορθής ή μη διαδικασίας που ακολουθήθηκε αναφορικά με τη διάθεση των 600 ευρώ σε πληττόμενους ΚΑΔ. Άρθρο σχολιάζαμε χωρίς πολιτικές αναφορές, πριν την παρέμβαση τη δική σου και ενός άλλου τύπου (που επίσης εξαφανίστηκε). Εν συνεχεία ρωτήθηκες πού βασίζονται όλα αυτά που λες και το θέμα κλειδώθηκε. Ρωτήθηκες ξανά εδώ και συνεχίζεις να μην απαντάς. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις