rus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, The_Judas είπε δεν έκανα, μια μικρή δωρεά μέσω youtube θέλω να κάνω. Για τυπικούς λόγους ρωτάω αν και δεν νομίζω να έχω κάποιο θέμα. ναι, αποδειξη θα παρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μου ηρθαν, αν και δεν μπορω ακομη να το εξηγησω γιατι, καποιες ειδοποιησεις και εκκαθαριστικα απο την ΑΑΔΕ, για παλαιες οφειλες, εισοδηματα/αναδρομικα λεει, που δεν δηλωθηκαν. Το ψαχνω βεβαια ακομη, να δω τι ακριβως εννοουν... Δεν βλεπω ομως πουθενα 'ταυτοτητα οφειλης' για πληρωμη. Στα εκκαθαριστικα δηλαδη, δεν γραφει ταυτοτητα οφειλης. Που υπαρχει αυτο, που εμφανιζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, mindreader είπε Μου ηρθαν, αν και δεν μπορω ακομη να το εξηγησω γιατι, καποιες ειδοποιησεις και εκκαθαριστικα απο την ΑΑΔΕ, για παλαιες οφειλες, εισοδηματα/αναδρομικα λεει, που δεν δηλωθηκαν. Το ψαχνω βεβαια ακομη, να δω τι ακριβως εννοουν... Δεν βλεπω ομως πουθενα 'ταυτοτητα οφειλης' για πληρωμη. Στα εκκαθαριστικα δηλαδη, δεν γραφει ταυτοτητα οφειλης. Που υπαρχει αυτο, που εμφανιζεται; Θέλει κάποιες ημέρες να εμφανιστεί. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για πληρωμή το νέο έτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Πρεπει να κοιταζω να εμφανιστουν, εκει που λεει 'στοιχεια οφειλων εκτος ρυθμισης και πληρωμη'; Εκει θα εμφανιστουν ως εγγραφες τα ....χρέη, και οι ταυτοτητες οφειλης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, mindreader είπε Πρεπει να κοιταζω να εμφανιστουν, εκει που λεει 'στοιχεια οφειλων εκτος ρυθμισης και πληρωμη'; Εκει θα εμφανιστουν ως εγγραφες τα ....χρέη, και οι ταυτοτητες οφειλης; Ναι εκεί στα στοιχεία οφειλών θα εμφανιστούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στο mybusinesssuport έπρεπε να είχε δηλωθεί στα "εσοδά μου" και το 800άρι του Απριλίου (αποζημίωση ειδικού σκοπού); Αν το ξεχάσαμε, υπάρχει ζήτημα δήλωσης ψευδών στοιχείων ή δεν πειράζει εφόσον η Επιστρεπτέα 5 αφορά σε μεταγενέστερους μήνες; Sorry για το off topic! Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από Philippe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα