fair_play Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Βρήκα αυτή την τηλεόραση σε προσφορά εδώ https://shopon.gr/index.php?route=product/product&originator=aggregator&product_id=2363653 Έχετε κάποια άποψη για την συγκεκριμένη;
elnec Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Στις 22/4/2020 στις 6:16 ΜΜ, fair_play είπε Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Βρήκα αυτή την τηλεόραση σε προσφορά εδώ https://shopon.gr/index.php?route=product/product&originator=aggregator&product_id=2363653 Έχετε κάποια άποψη για την συγκεκριμένη; Συγνώμη που ανεβάζω το θέμα, αλλά κι εγώ ενδιαφέρομαι τώρα με τις εκπτώσεις να πάρω την ίδια τηλεόραση. Έχει όλα όσα θέλω. Πριν είχα μια Sony Bravia 14 ετίας 32''. Καλή μου φαίνεται η Hitachi. Έχει και έξοδο για απλά ακουστικά, που μ΄ενδιαφέρει πολύ. Πρέπει να αποφασίσω τις επόμενες μέρες. Τη βρήκα στο welcome stores της πόλης μου με 269 ευρώ.
elnec Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Την αγόρασα σήμερα τελικά. Την συναρμολόγησα μόνη μου και την συνέδεσα. Όλα έγιναν αυτόματα κι αν και δεν είχα καθόλου εμπειρία από σύγχρονες τηλεοράσεις. Οι πρώτες ρυθμίσεις έγιναν σε ένα τέταρτο και η τοποθέτηση των καναλιών σε άλλες θέσεις επίσης εύκολη. Η εικόνα άριστη και ο ήχος υπέροχος. Από κοντά λίγο μου φάνηκαν περίεργα τα pixel αλλά από απ' ότι έχω διαβάσει είναι νορμάλ. Προς το παρόν το μόνο που μ' ενοχλεί (και για μένα είναι βασικό) είναι ότι με καλώδιο και ακουστικά κάνει λίγα "παράσιτα". Δεν μου συνέβαινε με την παλιά τηλεόραση. Ελπίζω αν ρωτήσω και ψάξω να λυθεί κι αυτό. Συνδέθηκα και στο ίντερνετ, αλλά έχω πολύ απλή σύνδεση και δεν σκάλισα παραπάνω...Επειδή όσο έψαχνα τηλεόραση διάβαζα πολλά αρνητικά σχόλια και προβλήματα σε διάφορες τηλεοράσεις και τρόμαξε το μάτι μου, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Για τα λεφτά της, είμαι προς το παρόν ικανοποιημένη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα