Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ενα λάπτοπ toshiba satellite C 50 B 158.του εκανα ενημερώσεις ανοίγει κανονικά βγαζει το λογότυπο της toshiba αλλα επειτα η οθόνη μενει μπλε σκούρο ενω το ποντίκι κουνιεται.τι μπορεί να φταίει ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MixalisMix90 είπε

Καλησπέρα έχω ενα λάπτοπ toshiba satellite C 50 B 158.του εκανα ενημερώσεις ανοίγει κανονικά βγαζει το λογότυπο της toshiba αλλα επειτα η οθόνη μενει μπλε σκούρο ενω το ποντίκι κουνιεται.τι μπορεί να φταίει ?

Στο bios μπαινει κανονικα;αν δεν μπαινει δοκιμασε να βγαλεις τον σκληρο δισκο (ετσι την πατησα κι εγω εχθες-χωρις μπλε οθονη-)

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, MixalisMix90 είπε

Αποτυχημένο update φαίνεται.

Ξεκίνα τον υπολογιστή, πάτα F2 to boot into Setup (Bios) πάνε στο Security tab,αν έχες το Fast Boot ενεργοποιημένο, κλείστο και μετά Save and Exit.

Επανεκκίνησε και μόλις τα Windows πάνε να φορτώσουν κλείσε τον υπολογιστή από το power. Επανέλαβε τρείς φορές και λογικά την τέταρτη θα σου βγάλει το Advanced Boot Menu από όπου μπορείς να διαλέξεις το Safe Mode.

Εναλλακτικά:

Hold down Shift Key and restart computer.
Click on Troubleshoot, then Advanced Options.
Click on See More Recovery Options, then Startup Settings.
click on Enable Safe Mode, then click on Restart button on same page.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...