CCCR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από CCCR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drpaneas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το είδα σήμερα και Βαρέθηκα αφάνταστα. Δεν μου άρεσε για να πω την αλήθεια, αρκετά αδιάφορο. Φλατ, χωρίς κάποιο wow scene. Την μάχη την ξεμπερδεψαν σαν 2 λεπτά και ο άλλος πρέπει να είδε καμιά 30 οράματα... Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από drpaneas 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, drpaneas είπε Το είδα σήμερα και Βαρέθηκα αφάνταστα. Δεν μου άρεσε για να πω την αλήθεια, αρκετά αδιάφορο. Φλατ, χωρίς κάποιο wow scene. Την μάχη την ξεμπερδεψαν σαν 2 λεπτά και ο άλλος πρέπει να είδε καμιά 30 οράματα... πως το ειδες? 22/10 δεν βγαινει?εχω χασει επεισοδια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drpaneas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Και εγώ έτσι νόμιζα, τουλάχιστον έτσι λέει στο HBO Max που έχω, αλλά το έφεραν στον κινηματογράφο νωρίτερα (Γερμανία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, drpaneas είπε χωρίς κάποιο wow scene. Την μάχη την ξεμπερδεψαν σαν 2 λεπτά και ο άλλος πρέπει να είδε καμιά 30 οράματα οκ, θετικά τα παραπάνω, το Dune δεν είναι Star Wars 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mandurang Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 16/9/2021 στις 12:17 ΠΜ, drpaneas είπε Το είδα σήμερα και Βαρέθηκα αφάνταστα. Δεν μου άρεσε για να πω την αλήθεια, αρκετά αδιάφορο. Φλατ, χωρίς κάποιο wow scene. Την μάχη την ξεμπερδεψαν σαν 2 λεπτά και ο άλλος πρέπει να είδε καμιά 30 οράματα... Έχεις διαβάσει το βιβλίο; Αν ναι, πώς το συγκρίνεις; (Αν όχι, το χρωστάς στον εαυτό σου...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 παντως μου φαινεται περιεργο οτι αυτα που κραζαν την ταινια του lynch αποθεωνουν αυτην. απο οτι ειδα, ιδια μοιαζει(με το πρωτο μισο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μου έχει δωθεί η εντύπωση ότι η ταινία γενικώς αρέσει σε όσους έχουν διαβάσει το μυθιστόρημα και γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που βλέπουμε στη ταινία, οι οποίες τρέχουν πολύ γρήγορα. Εγώ δε το έχω διαβάσει. Η ταινία αν και γενικώς μου άρεσε, νιώθω ότι σαν ιστορία δε λειτουργεί απολύτως ιδανικά ως ταινία. Π.χ. κάποιες συμπεριφορές, ιδιότητες ή ιδιαίτερες ικανότητες κάποιων χαρακτήρων μπορεί στα βιβλία να υπάρχουν για σημαντικούς και εκεί κατανοητούς λόγους, όμως στη ταινία η σημασία τους δεν είναι απαραίτητα κατανοητή (ή και σχεδόν ανύπαρκτη;). Υπάρχουν κάποια, όχι πολλά, λογικά άλματα, που με έκαναν να αναρωτηθώ "τώρα γιατί έγινε αυτό και γιατί μας νοιάζει;" Tο story μπορεί και να λειτουργούσε καλύτερα, αν ήταν κάπως πιο απλουστευμένο. Σκηνοθεσία, φωτογραφία, εφέ, sound design κατά τ' άλλα τοπ, στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει ο Βιλνέβ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 ετσι απο περιεργια , τι σου φανηκε ακατανοητο? Ενα πραγμα που μαλλον δε δουλευει καλα για καποιον που δεν εχει διαβασει το βιβλιο ειναι το πως συστηνονται οι χαρακτηρες, ενω δε ξερεις πολλα πραγματα για αυτους, ποιοι ειναι και γιατι κανουν οτι κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΕΠΟΣ. το ειδα σε ΙΜΑΧ, η ταινια στελνει στο λακο με τα κωλοδαχτυλα οποιοδηποτε sci-fi των τελευταιων 10 χρονων (ειτε opera ειτε thinking man’s), ισως μονο το interstellar στεκεται εκει πανω μαζι του. Την πλοκη την ξερουμε, μη μασατε που εχουν αλλαξει (καμποσα) σε σχεση με τα βιβλια, ταινια ειναι εγω το χαρηκα που εβαλε την δικη του πινελια ο Βιλν. Ηχος να σου σηκωνεται η τριχα, cinematography απο αλλο πλανητη. Αξιζει τα λεφτα του, επαναλαμβανω μην κανετε τη μαλακια να το περιμενετε απο θειο, ετσι ωστε να κανει εισπραξεις και να δουμε το δευτερο μερος. Νομιζω τωρα ειναι καπου στα 100μυρια χωρις να εχει ανοιξει Αμερικη (22 Οκτ). Που δεν το λες και φοβερο. Τελος μην ακουτε τους ανιδεους που λενε για white male tropes. Η ταινια ειναι κορυφη. ΥΓ. Ουτε να φανταστω δεν μπορω τι ΘΑΥΜΑΤΑ θα εκανε ο Βιλν ετσι και τον αφηναν να κανει το Alien 4 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από hexenlord 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Με την ίδια μέρα να βγαίνει στο HBO Max όχι μόνο δεν θα υπάρχει αναμονή, αλλά θα βγει από το πρωί, νωρίτερα από τις προβολές στις ελληνικές αίθουσες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, Thresh είπε Με την ίδια μέρα να βγαίνει στο HBO Max όχι μόνο δεν θα υπάρχει αναμονή, αλλά θα βγει από το πρωί, νωρίτερα από τις προβολές στις ελληνικές αίθουσες. Άλλο παίρνεις βέβαια όταν το στριμάρεις στο λαπτοπ των 15 ιντσών και άλλο στο imax. Πριν 10 μέρες δυο φίλοι είχαν την ευκαιρία να δουν την ταινία σε imax και είπαν ότι ήταν η κορυφαία εμπειρία που έχουν ζήσει σε κινηματογράφο τα τελευταία χρόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 44 minutes ago, Speculoos said: Άλλο παίρνεις βέβαια όταν το στριμάρεις στο λαπτοπ των 15 ιντσών και άλλο στο imax. Πριν 10 μέρες δυο φίλοι είχαν την ευκαιρία να δουν την ταινία σε imax και είπαν ότι ήταν η κορυφαία εμπειρία που έχουν ζήσει σε κινηματογράφο τα τελευταία χρόνια. Τρελό "cherry picking" το 15αρι laptop VS IMAX, πάλι καλά που δεν είπες κινητό ή tablet. 😛 Έχουμε IMAX από τα lidl στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς, στη Θεσσαλονίκη μόνο. Επιπλέον μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να φοράμε 2.5 ώρες μάσκα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Έχουμε IMAX από τα lidl στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς, στη Θεσσαλονίκη μόνο. Επιπλέον μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να φοράμε 2.5 ώρες μάσκα... Ναι σωστό αυτό, το παρέβλεψα. Δεν ξέρω για την ποιότητα του imax εδώ που βρίσκομαι, δεν έχω πάει ποτέ, αλλά αυτό με τη μάσκα έχεις δίκιο, σε εμάς δεν υπάρχει τέτοια υποχρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 2/10/2021 στις 3:45 ΜΜ, xavier είπε ετσι απο περιεργια , τι σου φανηκε ακατανοητο? Ενα πραγμα που μαλλον δε δουλευει καλα για καποιον που δεν εχει διαβασει το βιβλιο ειναι το πως συστηνονται οι χαρακτηρες, ενω δε ξερεις πολλα πραγματα για αυτους, ποιοι ειναι και γιατι κανουν οτι κανουν. Ναι αυτο λέω, η σημασία κάποιων συμπεριφορών και ιδιοτήτων κάποιων χαρακτήρων (δηλαδή η προσφορά τους στο στόρυ) είναι κάπως ακατανόητη για κάποιον που δεν το έχει διαβάσει. Κατάλαβα τι κάνει ο καθένας, αλλά όχι απαραίτητα το γιατί ή το γιατί αυτό είναι σημαντικό για το στόρυ. Spoiler Αναφέρομαι κυρίως στο ρόλο της αδελφότητας Bene Gesserit, στο τεστ πόνου/φόβου στην αρχή, στο αν οι υπερφυσικές τους ικανότητες, όπως και αυτές του Πωλ και της μητέρας του, τα οράματα κλπ. προσφέρουν κάτι πραγματικά. Ο Πωλ θα μπορούσε να είναι και ο εκλεκτός, σούπερ χαρισματικός ηγέτης και χωρίς όλα αυτά νομίζω. Προφανώς όμως πρέπει να βασιστεί στο μυθιστόρημα, έχοντας δυστυχώς λίγο χρόνο για να το αφηγηθεί στο σινεμά. Ξαναλέω όμως, δεν είναι πολλά αυτά τα σημεία, απλά μπορεί να χαλάσουν κάποιους. Η ταινία είναι πολύ καλή κατά τ' άλλα και αξίζει για κινηματογράφο. Επίσης δε ξέρω αν στη παρακάτω σκηνή πήγε και σε άλλους εκεί το μυαλό... + "You haven't beaten me. You have sacrificed sure footing for a killing stroke."😉 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από V for Vagelis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα