Προς το περιεχόμενο

Dune Trilogy (2021+ΗΒΟΜax)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Εχει αδιανοητα καλες κριτικες και βαθμολογια 9.4 μεχρι στιγμης!

Κατι δε παει καλα :P

Εκτος κι αν εχεις κατι τετοιο :P

May be an image of speaker

Και όμως όλος αυτός ο εξοπλισμός κάτω από την TV είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ. Αποσπάει την προσοχή, ακόμα και με κλειστά τα φώτα (διότι θα υπάρχει το φως της οθόνης).... χώρια τυχόν λεντάκια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 456
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/2/2024 στις 10:32 ΜΜ, SpaceJockey85 είπε

Στα πολλά trailer που κυκλοφόρησαν δεν είδα πουθενά την Alia και τους Navigators. Λογικά θα τους δούμε σε λίγες μέρες επί της μεγάλης οθόνης, εκτός αν Βιλνέβ έχει κάνει κάποιες αλλαγές ειδικά για τους Navigators. 

απο οσο ξερω και τα 2 τα  αφησε εκτος. οπως και δεν εχει Θουφιρ στο σικουελ. δλδ απο αλια μονο ήχο.

Επεξ/σία από xavier

18 hours ago, xavier said:

απο οσο ξερω και τα 2 τα  αφησε εκτος. οπως και δεν εχει Θουφιρ στο σικουελ. δλδ απο αλια μονο ήχο.

Απο βιβλια μεχρι ταινιες και miniseries ηταν creepy η Αλια. Μακρια και αγαπημενοι 😛

38 minutes ago, Chrisxxx said:

Απο βιβλια μεχρι ταινιες και miniseries ηταν creepy η Αλια. Μακρια και αγαπημενοι 😛

Συμφωνώ αλλά την θεωρώ από τους πιο ενδιαφέρων χαρακτήρες των βιβλίων. Όχι σαν παιδί που είναι creepy αλλά από τα γεγονότα του 2ου βιβλίου και μετά

Είδα πρόσφατα την πρώτη ταινία καθώς την θυμήθηκα την ύπαρξη της με το άκουσμα της επόμενης. Μπορώ να πω ότι την είχα παρεξηγήσει καθώς φοβήθηκα την διάρκεια της σε συνδυασμό με τα σχόλια που είχα διαβάσει, ότι δεν έχει καθόλου σκηνές δράσης και είναι φουλ στους βαρετούς διαλόγους και άλλα τέτοια. Μπορώ να πω ότι είναι ψέματα και τα δύο. Η δράση είναι όση πρέπει να είναι και η πλοκή δεν είναι βαρετή αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Ένα πράγμα που με χάλασε και με χαλάει και σε πολλές ταινίες είναι το ότι κατά την άποψη μου, πρέπει μια ταινία να έχει αρχή μέση και τέλος και να μπορεί να στέκεται μόνη της. Το Dune το χάνει στο τέλος. Χωρίς να θέλω να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες, πρακτικά σου δείχνει ότι είναι μια εισαγωγή για την επόμενη ταινία.

Κρίμα λοιπόν που δεν πήγα στο cinema καθώς παρόλο τις διαφωνίες σχετικά με την πλοκή πολλοί συμφωνούν ότι όσον αφορά σκηνοθεσία και ήχο αξίζει να την δεις μέσα σε μια αίθουσα κινηματογράφου. Πιστεύω να μην κάνουν εκπτώσεις στο 2 σε αυτόν τον τομέα.

Όλοι την αποθεώνουν και ακούγονται και πλεονάσμοι(?) όπως η καλύτερη scifi της δεκαετίας κτλπ. Την κυριακή θα την δω σε imax  και το hype είναι στο θεό.

Έχοντας ξανά δει το 1st part χθές(σπίτι)  ήταν Πολύ ανώτερο δυστυχώς... Ειδικά στο δεύτερο μισό του το  2nd part γίνεται κάτι μεταξύ star wars που έχει έντονες επιρροές από Φώσκολο. Έχοντας παίξει τα παιχνίδια από το 1992 , έχοντας διαβάσει τα βιβλία, έχοντας δει την ταινία του Λιντς 5-6 φορές... Σόρρυ αλλά το περίμενα καλύτερο η τουλάχιστον μπορούσε να είναι.

Εγώ μόλις γύρισα από προβολή και έχω να πω ότι είναι ΕΠΟΣ. Είχα χρόνια να μου αρέσει τόσο πολύ ταινία. Τι να πεις, τεχνικά από φωτογραφία σκηνοθεσία, ήχο κλπ όλα είναι στο ΘΕΌ. 

Πριν το part 1 σχεδόν αγνοούσα εντελώς την ύπαρξη αυτού του κόσμου αλλά μετά και το part 2 θέλω να μάθω πολλά περισσότερα. 

9/10 ΆΝΕΤΑ.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε για έπος! Ο ορισμός του cinematic experience! Μετά το πρώτο part, ήμουν πλέον σίγουρος ότι είναι σε καλά χέρια οπότε τα expectations ήταν ψηλά. Μπορώ να πω ότι όχι απλά τα έφτασε, αλλά τα ξεπέρασε. Δεν ξέρω τί να πρωτοσχολιάσω, από τις ερμηνείες και το script έως τη σκηνοθεσία, τη φωτογραφία, τη μουσική. Ήταν όλα άψογα ίσως πέρα από ένα anti-climatic σημείο (όσοι το είδατε μάλλον ξέρετε ποιο εννοώ). Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο οπότε δεν ξέρω αν ήταν πιστό σε αυτό όπως λένε ότι ήταν το part 1, αλλά αυτό που είδα θέλω να το ξαναδώ και εύχομαι να βγουν κι άλλες ταινίες με τον ίδιο σκηνοθέτη.

Επεξ/σία από Norone92
  • Like 2

το ειδα και εγω χθες, εξαιρετικη φωτογραφια, εξαιρετικη μουσικη...αυτα και τελος. Προσωπικα το βρηκα σε πολλα σημεια βαρετο και κουραστικο. δεν νομιζω οτι ξεπερασε σε καμια περιπτωση το πρωτο. Το hype εχει γινει λογω καταπληκτικης φωτογραφιας και μουσικης που ειναι καρμπον με το blade runner. Επισης οι 2 βασικοι πρωταγωνιστες φαινονται εκπληκτικα "λιγοι" για να σηκωσουν το βαρος αυτων των ρολων.

• Sad 1

6 ώρες πριν, Zoupas81 είπε

Επισης οι 2 βασικοι πρωταγωνιστες φαινονται εκπληκτικα "λιγοι" για να σηκωσουν το βαρος αυτων των ρολων.

Ειδικά η κοπελιά είναι ίσως το μεγαλύτερο βύσμα στον κινηματογράφο της εποχής μας. Ακόμα και σοβαροί σκηνοθέτες δυστυχώς την φορτώνονται. 

• Like 3
  • Sad 1

Έπος!

Ανώτερο κατά τη γνώμη μου του 1ου πολύ καλού μέρους. Χορταστικό θέαμα που κολακεύει τον αμφιβληστροειδή, σκηνοθεσία με ρυθμό, σκηνές δράσης επικές, sound design κορυφαίο, πολύ καλές ερμηνείες με αποκορύφωμα αυτή του Austin Butler.

Απαραίτητη η θέαση σε κορυφαία αίθουσα σινεμά.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...