Προς το περιεχόμενο

Τι πληρώνετε για internet+τηλέφωνο?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα. Επειδή τώρα θα κάνω ξανά αίτηση για νέα γραμμή, εσείς τι θα προτιμούσατε

Nova 100mbps , απεριόριστα σταθερά 29,90€ 

Ή

Cosmote 50mbps , απεριόριστα σταθερά, 120' κινητά 31,90€ . 

Μπαίνω στο δίλημμα διότι αν και χρόνια πελάτης την forthnet πιο παλιά, ξέρω πως η cosmote είναι γενικά πιο αξιόπιστη.

?? 

Πιστεύω πως Vodafone και Wind, αν και έχουν οικονομικά πακέτα, λέω πως είναι προς αποφυγήν...

Εσείς τι προτείνετε? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομιζω οτι η Forthnet ειναι καλύτερη σπό Vodafone & Wind.

Στις 20/11/2020 στις 2:56 ΜΜ, Giama είπε

Ναι, αυτά τα 1500 τελοσπάντων με την πολιτική ορθής χρήσης. Έχω ένα αρκετά παλιό πακέτο που συνεχίζει ακόμα.

Θα ήθελα πολύ να μας δείξεις το τμήμα από ένα λογαριασμό σου (χωρις προσωπικά στοιχεια εννοιείται ) όπου να  φαίνεται οτι έχεις απεριόριστα διεθνή (ή εστω 1500 λεπτά / μηνα)  ...

Επεξ/σία από prometheas

16 λεπτά πριν, prometheas είπε

Θα ήθελα πολύ να μας δείξεις το τμήμα από ένα λογαριασμό σου (χωρις προσωπικά στοιχεια εννοιείται ) όπου να  φαίνεται οτι έχεις απεριόριστα διεθνή (ή εστω 1500)  ...

Screenshot από το My Account:

voda.png.3f396f03dfb2aee1ffbb2c039de92f5a.png

(Τα λεπτά προς κινητά του πακέτου αυτού είναι 60 και μου δίνουν επιπλέον το πακέτο 240 λεπτών με 100% έκπτωση και γίνονται συνολικά 300)

56 λεπτά πριν, prometheas είπε

Ενδιαφέρον πακέτο, ειχα την εντυπωση οτι τα είχαν καταργησει.. 

Ναι, ειναι παλιο πακετο, πλεον δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο. Απλα το ανανεωνουν σε οσους ηδη το ειχαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 21/11/2020 at 18:41, prometheas said:

Δεν νομιζω οτι η Forthnet ειναι καλύτερη σπό Vodafone & Wind.

Θα ήθελα πολύ να μας δείξεις το τμήμα από ένα λογαριασμό σου (χωρις προσωπικά στοιχεια εννοιείται ) όπου να  φαίνεται οτι έχεις απεριόριστα διεθνή (ή εστω 1500 λεπτά / μηνα)  ...

Αντίστοιχο πρόγραμμα έχω και εγώ 24Mbps απεριόριστα αστικά/υπεραστικά/διεθνή και 300 προς κινητά(60+240 δώρο) και δινω 17Ε.

@prometheas κάνουν φιλότιμες προσπάθειες μπορώ να πω να σου πασάρουν άλλα πακέτα....

Επεξ/σία από VonLoutsos

Εμενα μου εχουν βγαλει την παναγια απο την Cosmote δεν μπορω να κανουμε ουτε συμβολαιο μαζι τους λες και δεν με θελουν πελατη, μου στελνουν σε email τα συμβολαια για το ftth αλλα δεν μπορουν για καποιο λογο, "συστημικο λαθος" οπως λενε, να μου στειλουν το συμβολαιο του πακετου μου. Με εχουν τρελανει δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα μου εχουν στειλει 10 φορες το ιδιο email με τα ιδια 5 pdf που δεν ειναι μεσα σε αυτα το συμβολαιο του πακετου μου. Εχω ενα μηνα που προσπαθω ειναι τραγικο.... Εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω; Καποιο τηλεφωνο με καποιον υπευθηνο. Δεν θελω να παω σε wind,voda κτλ γιατι τους θεωρω χειροτερους αλλα δεν μπορω να κανω πολυ υπομονη ακομα...

7 ώρες πριν, Antonis3d είπε

Εμενα μου εχουν βγαλει την παναγια απο την Cosmote δεν μπορω να κανουμε ουτε συμβολαιο μαζι τους λες και δεν με θελουν πελατη, μου στελνουν σε email τα συμβολαια για το ftth αλλα δεν μπορουν για καποιο λογο, "συστημικο λαθος" οπως λενε, να μου στειλουν το συμβολαιο του πακετου μου. Με εχουν τρελανει δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα μου εχουν στειλει 10 φορες το ιδιο email με τα ιδια 5 pdf που δεν ειναι μεσα σε αυτα το συμβολαιο του πακετου μου. Εχω ενα μηνα που προσπαθω ειναι τραγικο.... Εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω; Καποιο τηλεφωνο με καποιον υπευθηνο. Δεν θελω να παω σε wind,voda κτλ γιατι τους θεωρω χειροτερους αλλα δεν μπορω να κανω πολυ υπομονη ακομα...

Παρε τηλεφωνο στο 13888 και αν δεν βγαζεις ακρη με τον ανθρωπο που θα σε εξυπηρετήσει ζητα να μιλησεις με τον υπευθυνο βαρδιας  

Καλημέρα καλή εβδομάδα 

Μετά από χρόνια στον ΟΤΕ που πλήρωνα ένα σωρό λεφτά για double play πήγα wind 21€ και σήμερα λήγει και λέω να πάω voda 

Απλή χρήση μην φανταστείτε απλώς δεν είχα ποτέ voda και το σκέφτομαι

Είναι κομπλε?

IMG_20201123_110627.jpg

7 ώρες πριν, ballin95 είπε

Καλημέρα καλή εβδομάδα 

Μετά από χρόνια στον ΟΤΕ που πλήρωνα ένα σωρό λεφτά για double play πήγα wind 21€ και σήμερα λήγει και λέω να πάω voda 

Απλή χρήση μην φανταστείτε απλώς δεν είχα ποτέ voda και το σκέφτομαι

Είναι κομπλε?

IMG_20201123_110627.jpg

Μια χαρά είναι αν είναι τελική τιμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...