GREGORYMO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, sakisvele είπε θα ηθελες....Μαλλον ριξε μας ονομα και τηλεφωνο με τον @ πωλητη τον παντελονατο >>> ΠΛΑΚΑ κάνει !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 12€ 200 ftth cosmote με το κουπόνι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Ποιο είναι το κουπόνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, infini είπε Ποιο είναι το κουπόνι; sfbb.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nestaGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα. Επειδή τώρα θα κάνω ξανά αίτηση για νέα γραμμή, εσείς τι θα προτιμούσατε Nova 100mbps , απεριόριστα σταθερά 29,90€ Ή Cosmote 50mbps , απεριόριστα σταθερά, 120' κινητά 31,90€ . Μπαίνω στο δίλημμα διότι αν και χρόνια πελάτης την forthnet πιο παλιά, ξέρω πως η cosmote είναι γενικά πιο αξιόπιστη. ?? Πιστεύω πως Vodafone και Wind, αν και έχουν οικονομικά πακέτα, λέω πως είναι προς αποφυγήν... Εσείς τι προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω οτι η Forthnet ειναι καλύτερη σπό Vodafone & Wind. Στις 20/11/2020 στις 2:56 ΜΜ, Giama είπε Ναι, αυτά τα 1500 τελοσπάντων με την πολιτική ορθής χρήσης. Έχω ένα αρκετά παλιό πακέτο που συνεχίζει ακόμα. Θα ήθελα πολύ να μας δείξεις το τμήμα από ένα λογαριασμό σου (χωρις προσωπικά στοιχεια εννοιείται ) όπου να φαίνεται οτι έχεις απεριόριστα διεθνή (ή εστω 1500 λεπτά / μηνα) ... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από prometheas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, prometheas είπε Θα ήθελα πολύ να μας δείξεις το τμήμα από ένα λογαριασμό σου (χωρις προσωπικά στοιχεια εννοιείται ) όπου να φαίνεται οτι έχεις απεριόριστα διεθνή (ή εστω 1500) ... Screenshot από το My Account: (Τα λεπτά προς κινητά του πακέτου αυτού είναι 60 και μου δίνουν επιπλέον το πακέτο 240 λεπτών με 100% έκπτωση και γίνονται συνολικά 300) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Ενδιαφέρον πακέτο, ειχα την εντυπωση οτι τα είχαν καταργησει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 56 λεπτά πριν, prometheas είπε Ενδιαφέρον πακέτο, ειχα την εντυπωση οτι τα είχαν καταργησει.. Ναι, ειναι παλιο πακετο, πλεον δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο. Απλα το ανανεωνουν σε οσους ηδη το ειχαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άκυρο......... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από tasos-e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) On 21/11/2020 at 18:41, prometheas said: Δεν νομιζω οτι η Forthnet ειναι καλύτερη σπό Vodafone & Wind. Θα ήθελα πολύ να μας δείξεις το τμήμα από ένα λογαριασμό σου (χωρις προσωπικά στοιχεια εννοιείται ) όπου να φαίνεται οτι έχεις απεριόριστα διεθνή (ή εστω 1500 λεπτά / μηνα) ... Αντίστοιχο πρόγραμμα έχω και εγώ 24Mbps απεριόριστα αστικά/υπεραστικά/διεθνή και 300 προς κινητά(60+240 δώρο) και δινω 17Ε. @prometheas κάνουν φιλότιμες προσπάθειες μπορώ να πω να σου πασάρουν άλλα πακέτα.... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από VonLoutsos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Εμενα μου εχουν βγαλει την παναγια απο την Cosmote δεν μπορω να κανουμε ουτε συμβολαιο μαζι τους λες και δεν με θελουν πελατη, μου στελνουν σε email τα συμβολαια για το ftth αλλα δεν μπορουν για καποιο λογο, "συστημικο λαθος" οπως λενε, να μου στειλουν το συμβολαιο του πακετου μου. Με εχουν τρελανει δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα μου εχουν στειλει 10 φορες το ιδιο email με τα ιδια 5 pdf που δεν ειναι μεσα σε αυτα το συμβολαιο του πακετου μου. Εχω ενα μηνα που προσπαθω ειναι τραγικο.... Εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω; Καποιο τηλεφωνο με καποιον υπευθηνο. Δεν θελω να παω σε wind,voda κτλ γιατι τους θεωρω χειροτερους αλλα δεν μπορω να κανω πολυ υπομονη ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacdag Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Antonis3d είπε Εμενα μου εχουν βγαλει την παναγια απο την Cosmote δεν μπορω να κανουμε ουτε συμβολαιο μαζι τους λες και δεν με θελουν πελατη, μου στελνουν σε email τα συμβολαια για το ftth αλλα δεν μπορουν για καποιο λογο, "συστημικο λαθος" οπως λενε, να μου στειλουν το συμβολαιο του πακετου μου. Με εχουν τρελανει δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα μου εχουν στειλει 10 φορες το ιδιο email με τα ιδια 5 pdf που δεν ειναι μεσα σε αυτα το συμβολαιο του πακετου μου. Εχω ενα μηνα που προσπαθω ειναι τραγικο.... Εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω; Καποιο τηλεφωνο με καποιον υπευθηνο. Δεν θελω να παω σε wind,voda κτλ γιατι τους θεωρω χειροτερους αλλα δεν μπορω να κανω πολυ υπομονη ακομα... Παρε τηλεφωνο στο 13888 και αν δεν βγαζεις ακρη με τον ανθρωπο που θα σε εξυπηρετήσει ζητα να μιλησεις με τον υπευθυνο βαρδιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ballin95 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα καλή εβδομάδα Μετά από χρόνια στον ΟΤΕ που πλήρωνα ένα σωρό λεφτά για double play πήγα wind 21€ και σήμερα λήγει και λέω να πάω voda Απλή χρήση μην φανταστείτε απλώς δεν είχα ποτέ voda και το σκέφτομαι Είναι κομπλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, ballin95 είπε Καλημέρα καλή εβδομάδα Μετά από χρόνια στον ΟΤΕ που πλήρωνα ένα σωρό λεφτά για double play πήγα wind 21€ και σήμερα λήγει και λέω να πάω voda Απλή χρήση μην φανταστείτε απλώς δεν είχα ποτέ voda και το σκέφτομαι Είναι κομπλε? Μια χαρά είναι αν είναι τελική τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις