mpampisaloniki Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Είμαι ανάμεσα σε δύο συσκευές,το Huawei Nova 5t και το xiaomi mi 9 lite.Η διαφορά στην τιμή που τα βρήκα είναι πολύ μικρή της τάξης των 10€ περίπου ,οπότε δεν με απασχολεί η τιμή.Ειμαι σε δίλημμα για το ποιο να διαλέξω,γιατί το ένα υπερτερεί άλλου και το αλλο αλλού.Ποιό από τα δύο και γιατί;
meletis_m Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, mpampisaloniki είπε Είμαι ανάμεσα σε δύο συσκευές,το Huawei Nova 5t και το xiaomi mi 9 lite.Η διαφορά στην τιμή που τα βρήκα είναι πολύ μικρή της τάξης των 10€ περίπου ,οπότε δεν με απασχολεί η τιμή.Ειμαι σε δίλημμα για το ποιο να διαλέξω,γιατί το ένα υπερτερεί άλλου και το αλλο αλλού.Ποιό από τα δύο και γιατί; .Δεν αναφέρεις για τι χρήση το θες το τηλέφωνο όμως.
mpampisaloniki Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Εκτός από παιχνίδια,όλα τα άλλα.Μπόλικο browsing,YouTube,κλήσεις,εφαρμογές γραφείου κλπ.
kp1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, mpampisaloniki είπε Είμαι ανάμεσα σε δύο συσκευές,το Huawei Nova 5t και το xiaomi mi 9 lite.Η διαφορά στην τιμή που τα βρήκα είναι πολύ μικρή της τάξης των 10€ περίπου ,οπότε δεν με απασχολεί η τιμή.Ειμαι σε δίλημμα για το ποιο να διαλέξω,γιατί το ένα υπερτερεί άλλου και το αλλο αλλού.Ποιό από τα δύο και γιατί; Από αυτά τα 2 καλύτερο το nova 5T ποιο καλή κάμερα και επεξεργαστή! Απλά ρίξε και μια ματιά και σε xiaomi mi9T και realme x2 επίσης πολύ καλά και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα 2 μάλλον θα πάω λόγω amoled.
mpampisaloniki Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό ακριβώς σκέφτομαι ,την AMOLED την θέλω,αλλά το 5t είναι πολύ καλύτερο στους άλλους τομείς.Το mi 9t πλέον έχει ξεφύγει λίγο στην τιμή και αν δεν κάνω λάθος δεν έχει και υπέρυθρες όπως δεν έχει ούτε το 5t αλλά έχει τον Kirin 980 που είναι τέρας. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από mpampisaloniki
mech_eng Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 καλυτερη καμερα το nova 5T επισης εχει και το πλεονεκτημα της επισημης εγγυησης της αντιπροσωπιας στην Ελλαδα Το mi 9 lite δεν εισαγεται επισημα στη χωρα μας με οτι αυτο συνεπαγεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα