Προς το περιεχόμενο

Win7 & Chrome

phoenix11480

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα, δεν ξέρω αν είναι το σωστό σημείο για να ανοίξω το παρόν θέμα. Έχω γονατίσει εδώ και 8 ώρες. 

Έκανα format στο λαπτοπ μου αφού έβαλα έναν samsung evo 860 250gb και εγκατέστησα τα Win7 Ultimate, μετά το format έχω το εξής πρόβλημα, ανοίγω τον Google chrome και έχω δυο προβλήματα, το 1ο είναι σε διάφορες σελίδες δεν μου ανοίγουν και μου βγάζει μήνυμα ΜΗ ΑΣΦΑΛΗΣ και γράφει NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID και το 2ο είναι ότι δεν εμφανίζει τις εικόνες στα προϊόντα στο skroutz για παράδειγμα. Έκανα εκ νέου εγκατάσταση των Win7, αλλά τίποτα. Στον σταθερό που έχω δουλεύουν όλα μια χαρά. Συνημμένα σας βάζω και δυο φώτο για βοήθεια.

77ACF8E2-1588-4262-85D1-50E040A1178D.png

65E53278-C07E-4351-9806-6A05ECC21F57.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι πιθανον να μην εχεις σωστη ημερομηνια και ωρα στον υπολογιστη σου, οποτε σκανε ολα τα πιστοποιητικα αφου ισχυουν για ενα καθορισμενο διαστημα...

• Like 1

Αρχικώς ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Την ημερομηνία και την ώρα την έχω στο αυτόματο, επίσης έχω τα win7 επειδή απλά είναι ολίγον τι σπασμένα και χωρίς προβλήματα, τα τελευταία 10 χρόνια και δεν ξέρω που θα μπορούσα να βρω τα win10 κάπου. 
Αυτό που μου προκαλεί εντυπώσεις είναι πως πολλές σελίδες όπως το eBay, το insomnia κτλ τις ανοίγει κανονικά! Γιαυτο προβληματίζομαι!

Μηπως εχεις εγκατεστημενο καποιο antivirus που χωνει το σαπιο certificate του στις https συνδεσεις των browsers και κανει μερικες σελδιες που ειναι σε https να γκρινιαζουν?

• Like 1

17 λεπτά πριν, phoenix11480 είπε

Όχι τίποτα με βλέπω με win10 20€ έχει η άδεια από όσον ειδα

σε 10ρια εφ όσον μπορείς να πας  δοκιμάζοντας πρώτα την αναβάθμιση με το εργαλείο της microsoft καθ όσον μπορεί να ενεργοποιηθουν και να μην χρειαστεί να αγοράσεις κλειδι Τωρα για τον chrome  ρίξε μια ματιά  εδώ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...