Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη ("ναι το μάθαμε και εμείς") με το Hi Hi

Εχω την Radeon 4770  και μου δώσανε χάρισμα την geforce 9600gt πιστεύετε οτι ειναι καλύτερη? Επίσης για να αντικαταστήσω την 4770 ποια θα μου προτεινατε? (φυσικα απο χερι) . εχω την motherboard P5Q και επεξεργαστη τον intel xeon x5470. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μακραν χειροτερη ειναι 9600gt απο την 4770 , η δικη σου ειναι gddr5 ενω η 9600 gddr3.

Mε 30-40 ευρω παιρνεις αρκετα καλες καρτουλες.Τι παιζεις/χρηση κανεις με αυτη τωρα ;

Δημοσ.

Ευχαριστω, παιχνιδια δεν παιζω, αλλά δουλεύω το premiere για επεξεργασια video, εχεις να μου προτεινεις καποια καρτα (που να βοηθα και στην επεξεργασία) ωστε να την ψάξω για την motherboard και την cpu που έχω? και παλι Ευχαριστω.

Δημοσ.

H καρτα γραφικων τυπικα δεν εχει σχεση με τη μητρικη.Εχεις pci express καρτα οποτε αντιστοιχα θες μια τετοια.Τι ποσο θα διεθετες ;

Δημοσ.

Το λεω διοτι καπου διαβασα οτι κατα την τελικη επεξεργασια καποιες καρτες γραφικων βοηθουν στην πιο γρηγορη επεξεργασια. 

Δημοσ.

Ωραια οποτε θα φορτωσεις εκει , απο τροφοδοτικο λογω τοu xeon , πρεπει να εχεις καλο λογικα για να δωσει ρευμα στα γραφικα.

Tι τροφοδοτικο εχεις ; Μαρκα , πιστοποιηση , watt .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τωρα φιλε μου μου εβαλες δυσκολα, πρεπει να ανοιξω τα καπακια? ή μπορω να το δω απο αλλου?

Επεξ/σία από dimitris1964
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε νομιζω να μπορεις να το δεις καπως αλλιως.Ρευμα δινει , δε φαιρνει πληεοφορια του τι ειναι απο οσο γνωριζω.Ραμ ποση εχεις ;

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα μεχρι 100€ νομιζω θα ηταν το ανωτερω δυνατο.( βεβαια οχι αμεσα)

Επεξ/σία από dimitris1964

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...