GusHLR Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Λοιπον εχω μια τηλεοραση παλια lcd 32 inches και θελω να βγαλω τον ηχο της τηλεορασης (και του playstation 4 στα 5.1 ηχεια που εχω ) ! Μπορώ να το καταφέρω ;;
kajwbtfe Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Τα ηχεία σου έχουν είσοδο οπτικής ίνας?Το Ps4 έχει από πίσω και θεωρώ είναι ο πιο εύκολος τρόπος.Τα συνδέεις και αλλάζεις τις ρυθμίσεις μέσα από το Ps4 να βγάζει ήχο από την οπτική και όχι από το hdmi.
theoritikos Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Αν έχεις το slim, έχει μόνο hdmi. Η μόνη σου επιλογή είναι να συνδέσεις από την έξοδο ακουστικών της tv ή οπτική ίνα (αν έχει) κατευθείαν στα ηχεία.
optimus prime Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 56 λεπτά πριν, theoritikos είπε Η μόνη σου επιλογή είναι να συνδέσεις από την έξοδο ακουστικών της tv Eχεις δει πολλες εξοδους ακουστικων να σου δινουν κανονικο 5.1 surround. Γιατι εγω μεχρι τωρα δεν το εχω συναντησει πουθενα..
GusHLR Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, kajwbtfe είπε Τα ηχεία σου έχουν είσοδο οπτικής ίνας?Το Ps4 έχει από πίσω και θεωρώ είναι ο πιο εύκολος τρόπος.Τα συνδέεις και αλλάζεις τις ρυθμίσεις μέσα από το Ps4 να βγάζει ήχο από την οπτική και όχι από το hdmi. Καλημέρα όχι μόνο η τηλεόραση έχει οπτική ίνα το 5.1 δεν έχει οπτική . Άρα από ότι κατάλαβα δεν γίνεται !
kajwbtfe Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, GusHLR είπε Καλημέρα όχι μόνο η τηλεόραση έχει οπτική ίνα το 5.1 δεν έχει οπτική . Άρα από ότι κατάλαβα δεν γίνεται ! Κοίτα μη σου λέω βλακείες αλλά δε γνωρίζω κάτι παραπάνω οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου.Εγω έτσι είχα συνδέσει κονσόλες με κάτι ηχεία Logitech για 5.1.Ελπιζω κάποιος που ξέρει να σε βοηθήσει.
str1979 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Αν μας έλεγες ποια ηχεία έχεις και ποια τηλεόραση θα ήταν τα πράματα πιο ξεκάθαρα
GusHLR Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 23/4/2020 στις 8:44 ΜΜ, str1979 είπε Αν μας έλεγες ποια ηχεία έχεις και ποια τηλεόραση θα ήταν τα πράματα πιο ξεκάθαρα Έχω μια lg παλιά δηλαδή 32LC56 ούτε fhd είναι ! Και τα ηχεία κάτι blue sky χαχαχα τραγικός το ξέρω αλλά αφού δουλεύουν ακόμα Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από GusHLR
AntiCambeR Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, GusHLR είπε Έχω μια lg παλιά δηλαδή 32LC56 ούτε fhd είναι ! Και τα ηχεία κάτι blue sky χαχαχα τραγικός το ξέρω αλλά αφού δουλεύουν ακόμα Νομίζω πως πρέπει να συνδέσεις την κονσόλα με την TV μέσω καλωδίου που στην άκρη του έχει 3 καλώδια RCA, το κίτρινο είναι για εικόνα, δεν το χρειάζεσαι γιατί θα παίρνεις εικόνα μέσω του Hdmi, μόνο τα 2 καλώδια άσπρο και κόκκινο για ήχο, όμως λογικά θα έχεις αναλογικό ήχο, στο PS3 γινόταν, δεν θυμάμαι αν υπάρχει στο PS4 τέτοια θύρα που να παίρνει το ίδιο καλώδιο.Με λίγο Google search θα βρείς λύση αν υπάρχει. Πως την παλεύεις με HD TV σε PS4; Να είχες PS3 του μουσείου που όλα παίζουν στα 720p εκτός απο 2-3 παιχνίδια να το καταλάβω. 😄 Μεγάλη "πατάτα" που το PS4 slim δεν έχει θύρα για οπτική ίνα, νομίζω το PS4 Chassis που είναι πιο παλιό έχει, πάντως σίγουρα έχει καλύτερη κατασκευή.Το έχω παρατήσει πολλούς μήνες, απο περιέργεια θα το τσεκάρω μόλις πάω σπίτι. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα