Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κάποιος αν προβλέπεται η ανανέωση (ή ενδεχομένως να θεωρείται αντικατάσταση) διαβατηρίου εν ισχύ? Θα πάω ένα ταξίδι τον ερχόμενο Φλεβάρη και πρέπει το διαβατήριό μου να έχει ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες, τις οποίες δεν θα έχω καθώς λήγει τον ερχόμενο Μάιο. Θεώρησα πως το σώφρον θα ήταν να το ανανεώσω από τώρα -αν υπάρχει αυτή η επιλογή, την οποία δεν έχω εντοπίσει στην ιστοσελίδα της αστυνομίας και δεν έχω κατορθώσει ακόμη να μιλήσω με το γραφείο διαβατηρίων.
Joshua21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μάλλον δεν έψαξες και τόσο καλά, εμένα δεν μου πήρε πάνω από 30 δευτερόλεπτα να βρω λύση μέσα από την επίσημη σελίδα της διεύθυνσης διαβατηρίων για την περίπτωση σου: " Αίτηση για ανανέωση παλαιού διαβατηρίου Χρησιμοποιείται όταν έχει εκδοθεί στο παρελθόν διαβατήριο από την Ελληνική Αστυνομία, το οποίο έχει λήξει ή ζητείται η ανανέωσή του εντός 12μήνου πριν τη λήξη του. " http://www.passport.gov.gr/npc-periexomeno/npc-periexomeno/entypa-aitiseon-diavatirion.html 1 1
SB_1957 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, IoannaMant είπε Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κάποιος αν προβλέπεται η ανανέωση (ή ενδεχομένως να θεωρείται αντικατάσταση) διαβατηρίου εν ισχύ? Θα πάω ένα ταξίδι τον ερχόμενο Φλεβάρη και πρέπει το διαβατήριό μου να έχει ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες, τις οποίες δεν θα έχω καθώς λήγει τον ερχόμενο Μάιο. Θεώρησα πως το σώφρον θα ήταν να το ανανεώσω από τώρα -αν υπάρχει αυτή η επιλογή, την οποία δεν έχω εντοπίσει στην ιστοσελίδα της αστυνομίας και δεν έχω κατορθώσει ακόμη να μιλήσω με το γραφείο διαβατηρίων. Το διαβατήριο βγαίνει σε μία εβδομάδα, οπότε μπορείς τέλος της χρονιάς να βγάλεις καινούργιο. Κι εγώ ήθελα να ταξιδέψω Απρίλιο και το διαβατήριο έληγε Μάιο, που θα ήμουν ακόμη εξωτερικό. Οπότε πήγα και το άλλαξα τον Ιανουάριο! Δεν είναι απαραίτητο να έχει λήξει αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις αν θέλει πάνω από χρόνο για να λήξει!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Έχετε δίκιο, δεν έψαξα καθόλου καλά! Παρόλα αυτά, σας ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα