Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλ, έχω το εξής θέμα που λέει ο τίτλος όταν ανοίγω το pc μένει αναμμένη η ένδειξη του led gpu επίσης η οθόνη δεν ανοίγει και το πληκτρολόγιο ποντίκι δεν έχει φωτισμό και όταν το κάνω restart από το κουμπί ανοίγει κανονικά,αυτό το θέμα το έχω από την στιγμή που έβαλα gpu καινούρια μια rtx 2060.

Msi tomahawk max 450

Ryzen 3600

G.Skill TridentZ RGB 

MSI GeForce RTX 2060 6GB Ventus XS OC

Samsung 970 Evo Plus 250GB

Corsair TX-M Series TX650M

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.2 πραγματα δοκιμασε για αρχη.Η συγκεκριμενη καρτα σε αλλο pc δουλευει σωστα η κανει το ιδιο?Επισης με αλλη καρτα γραφικων το pc σου κανει το ιδιο?Εαν δεις οτι σε αλλο pc η καρτα σου(rtx2060)δεν χρειαζεται restart  η reset για να δουλεψει εγω θα κοιτουσα για τροφοδοτικο.Εαν η καρτα σου κανει το ιδιο και σε αλλο Pc επεσες σε ελαττωματικο κομματι.

Επεξ/σία από evan35
Δημοσ.

1. Δοκιμασε αρχικα επαναφορα των defaults στο BIOS. Μην βαλεις A-XMP profile, αλλα αφησε τα ολα στα BIOS defaults.

Διορθώθηκε?

2. Κανε Clear CMOS.

Διορθώθηκε?

3. Κανε BIOS update. Η τελευταια εκδοση είναι η 3.50.

Διορθώθηκε?

4. Μετα πάμε σε δοκιμες: της καρτας σε αλλο pc, ή στο ιδιο αλλα με άλλο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει clear CMOS και την τελευταία έκδοση στο bios 3.50,δεν έχω δοκιμάσει το A-XMP το έχω στο on θα το απενεργοποιήσω για να δω και θα επανέλθω

Επίσης ξέχασα να αναφέρω την κάρτα την έχω βάλει εδώ και μια βδομάδα είναι καινούρια,πριν την 2060 είχα μια 590 rx και δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα 

Δημοσ.

Επίσης ξέχασα να αναφέρω την κάρτα την έχω βάλει εδώ και μια βδομάδα είναι καινούρια,πριν την 2060 είχα μια 590 rx και δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα 

Απενεργοποιήσω το A-XMP για μια μέρα δεν μου έκανε τίποτα σήμερα πάλι όμως έμεινε αναμμένο το led vga

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...