artist1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Παιδια δεν βγαζουμε πλεον μετρητα απο την τράπεζα αλλά ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ; Ετσι ειπαν σημερα στην μητερα μου ισχυει κάτι τετοιο; Και αν καποιος δεν θελει καρτα; Ή δεν ξερει να την χειριστεί. Απο ποτε εγινε αυτο;
achilles_g_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Από Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, δεν πραγματοποιούνται στα καταστήματα, με φυσική παρουσία, οι ακόλουθες συναλλαγές.: 1. Αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ. 2. Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 ευρώ πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας. 3. Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λπ) εξοφλούνται μέσω internet / mobile banking ή στα ΑΤΜ και στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (APS). Στο Δίκτυο Καταστημάτων δεν θα εξυπηρετούνται πληρωμές λογαριασμών με χρήση μετρητών στο ταμείο. 4. Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) πραγματοποιείται μέσω internet / mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα γίνονται στο Δίκτυο Καταστημάτων».
G.TH. Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Ισχύει, και γίνεται για να μην υπάρχει συνωστισμός όταν πας να σηκώσεις 50 ευρώ
artist1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Η μητερα μου πανω απο 400 ζητησε και παλι δεν της τα εδωσαν. Με καρτα της ειπαν!
christakos07 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, artist1 είπε Η μητερα μου πανω απο 400 ζητησε και παλι δεν της τα εδωσαν. Με καρτα της ειπαν! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για ποσά άνω 400 ευρώ η ανάληψη μπορεί να γίνει είτε από το ΑΤΜ είτε από τα γκισέ. Συνήθως υπάρχουν και ενημερωτικά φυλλάδια στα υποκαταστήματα.
artist1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, christakos07 είπε Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για ποσά άνω 400 ευρώ η ανάληψη μπορεί να γίνει είτε από το ΑΤΜ είτε από τα γκισέ. Συνήθως υπάρχουν και ενημερωτικά φυλλάδια στα υποκαταστήματα. και ομως δεν της τα εδωσαν αφου εχετε καρτα της ειπαν να βγαλετε με την καρτα σας δεν της τα εδιναν με τιποτα! τι κανουμε στην συγκεκριμενη περίπτωση;
christakos07 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, artist1 είπε και ομως δεν της τα εδωσαν αφου εχετε καρτα της ειπαν να βγαλετε με την καρτα σας δεν της τα εδιναν με τιποτα! τι κανουμε στην συγκεκριμενη περίπτωση; Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις πρακτικά. Ίσως ενυπόγραφη καταγγελία στην τράπεζα; Είναι πολύ λεπτή η διαχωριστική γραμμή. Δεν έπρεπε να αναφέρει την ύπαρξη της κάρτας. Μιλάμε σίγουρα για ποσό άνω των 400 ευρώ;
logistoulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, artist1 είπε και ομως δεν της τα εδωσαν αφου εχετε καρτα της ειπαν να βγαλετε με την καρτα σας δεν της τα εδιναν με τιποτα! τι κανουμε στην συγκεκριμενη περίπτωση; γιατί δεν βγάζει με κάρτα; διαφορετικά κάνε παράπονο στην τράπεζα εφόσον δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο
Dinos1973 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Σε ολο τον δυτικο κοσμο (ακόμα και σε Αφρικανικές χωρες) αυτές οι συναλλαγές γίνονται με καρτα, και εκεί υπάρχουν ηλικιωμένοι!!!! Ημαρτον ποια με αυτή την καραμέλα!!!!!! 3 1
TechnoState Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ...αν θέλεις οπωσδήποτε να περάσει το δικό της, να επιμείνει κ θα πάρει τα χρήματα της. Η διαδικασία είναι σαφής (άνω των 400eur αναφέρει ρητά). Τώρα αν θέλει να κάνει δουλειά της γρήγορα κ απλά κ να μην χαλάει την ψυχολογία της (κ εφόσον υπάρχει κάρτα κ το όριο, το επιτρέπει)... παίρνει τα χρήματα απο το μηχάνημα κ τελειώνει η υπόθεση. Η κάρτα πλέον είναι σχεδόν υποχρεωτική (η έκδοση της). Τώρα αν ο πελάτης δεν την παραλάβει, την καταστρέψει, την ακυρώσει χωρίς να ζητήσει επανέκδοση ή την καταχωνιάσει σε κάποιο συρτάρι, είναι δικό του θέμα κ επιλογή. Παρόλα αυτά, η τράπεζα δεν μπορεί να σου αρνηθεί συναλλαγή εκτός απο συγκεκριμένους λόγους (θέματα επικαιροποίησης κ κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις ακόμα). Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από TechnoState
gokuthelegend Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λπ) εξοφλούνται μέσω internet / mobile banking ή στα ΑΤΜ και στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (APS). Στο Δίκτυο Καταστημάτων δεν θα εξυπηρετούνται πληρωμές λογαριασμών με χρήση μετρητών στο ταμείο Καλό αυτό. Πήγαινες στην τράπεζα να κάνεις δουλειά, είχε 50 άτομα ουρά και οι 45 ήθελαν να πληρώσουν λογαριασμούς με αποτέλεσμα να καθυστερούν τους 5 που πήγαιναν για τη δουλειά τους. Πρέπει να εφαρμοστεί και στα ταχυδρομεία, επίσκεψη μόνο για παραλαβή/αποστολή γράμματος ή δέματος, και όχι για πληρωμή λογαριασμών. 2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 ευρώ πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας. Αυτό μπορεί να είναι καλό, μπορεί να είναι και κακό. Εγώ προσωπικά γενικώς δεν έχω πρόβλημα, και καταθέτω τακτικά χρήματα μέσω του ΑΤΜ, αλλά μου έχει τύχει 2-3 φορές που μου έχει μαγκώσει το χαρτονόμισμα και πρέπει να περιμένω την επόμενη εργάσιμη μέρα που θα το ανοίξει ο υπάλληλος της τράπεζας που θα κάνει χειροκίνητα την καταμέτρηση. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από gokuthelegend 1
logistoulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Καλό αυτό. Πήγαινες στην τράπεζα να κάνεις δουλειά, είχε 50 άτομα ουρά και οι 45 ήθελαν να πληρώσουν λογαριασμούς με αποτέλεσμα να καθυστερούν τους 5 που πήγαιναν για τη δουλειά τους. Πρέπει να εφαρμοστεί και στα ταχυδρομεία, επίσκεψη μόνο για παραλαβή/αποστολή γράμματος ή δέματος, και όχι για πληρωμή λογαριασμών. εκεί είναι κομμάτι της μπίζνας τους το θέμα λογαριασμοί , δεν είναι υπηρεσία , ούτε έχουν άλλο τρόπο να βγάλει λεφτά από αυτές τις συναλλαγές όπως οι τράπεζες Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα