Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
47 minutes ago, hoannis said:

Τίποτε δεν διόρθωσες , συγκρίνεις ένα μοντέλο που ήδη βρίσκεται στην αγορά με ένα μοντέλο που πρωτοεμφανίζεται,

θα δούμε σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει μετά από λίγο καιρό.

:)

Αν κρίνω πάντως από τις τιμές που έχουμε στην Ελλάδα για τις Xiaomi TV, που υποτίθεται σαν "νέος" κατασκευαστής στην παγκόσμια αγορά θέλει να μας δελεάσει για να πουλήσει και να αποκτήσει μερίδιο, δεν περιμένω και πολλά για την οθόνη.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kotronas είπε

Με την φτώχια που έρχετε η xiaomi θα είναι Νο1 στις πωλήσεις.

Η ίδια που πουλάει το μι10 800 euro? Και το προ 1000??? τέλος η φθηνια

19 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αν κρίνω πάντως από τις τιμές που έχουμε στην Ελλάδα για τις Xiaomi TV, που υποτίθεται σαν "νέος" κατασκευαστής στην παγκόσμια αγορά θέλει να μας δελεάσει για να πουλήσει και να αποκτήσει μερίδιο, δεν περιμένω και πολλά για την οθόνη.

Ο εισαγωγέας στην Ελλάδα ειναι επίσης μεγάλος κλεφτης

• Super Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, Lumini said:

https://www.skroutz.gr/s/20633322/Xiaomi-Mi-LED-TV-4S-55.html?from=account_notifications_price_drop

Ακόμα κι η χαμηλότερη στο ιστορικό τιμής είναι +100 euro από ότι θα έπρεπε να είναι, κατά την άποψή μου πάντα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

https://www.skroutz.gr/s/20633322/Xiaomi-Mi-LED-TV-4S-55.html?from=account_notifications_price_drop

Ακόμα κι η χαμηλότερη στο ιστορικό τιμής είναι +100 euro από ότι θα έπρεπε να είναι, κατά την άποψή μου πάντα.

Αν δεν κανω λαθος TCL οθονες φορανε οι Xiaomi TV.

Μου θυμιζει λιγο την Panasonic που παιρνει panel για τις OLED απο την LG αλλα τις πουλαει καμια 500αρια ευρω ποιο ακριβα απο οτι πουλαει η LG τις OLED τηλεορασεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pao13 είπε

Turbo-X Monitor 24" TX-238IPS

Δεν είναι ακριβώς ίδιο... Το Τurbo Χ είναι 4 ms to Xiaomi 6ms (σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνουν)...

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Αν δεν κανω λαθος TCL οθονες φορανε οι Xiaomi TV.

Μου θυμιζει λιγο την Panasonic που παιρνει panel για τις OLED απο την LG αλλα τις πουλαει καμια 500αρια ευρω ποιο ακριβα απο οτι πουλαει η LG τις OLED τηλεορασεις.

LLLefteri, εδώ λέει οτι τουλάχιστον η Mi TV φοράει LG και Samsung...

https://www.mi.com/global/mitv

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Eloy είπε

Δεν είναι ακριβώς ίδιο... Το Τurbo Χ είναι 4 ms to Xiaomi 6ms (σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνουν)...

Καλα και 3D λεει αλλα οθονες 3D πλεον δεν υπαρχουν.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

..... και 75Hz η LG παρακαλώ, που είναι μια σημαντική διαφορά!
Θα συμφωνήσω και γω πως η συγκεκριμένη Xiaomi του θέματος (που εννοείται αν ερχόταν Ελλάδα θα κόστιζε 150 ευρώ), θα έπρεπε να κάνει τουλάχιστον 80 ευρώ τοπ.

To σταντ της xiaomi είναι πολύ ανώτερο και τα μπέζελς πολύ ποιο μικρά. Και η LG δεν είναι κακή λύση αλλά στα φτηνά της μοντέλα με σταθερό σταντ και χοντρά μπεζελς δεν υπάρχει σύγκριση. Τα 75Hz δεν τα σχολιάζω.. όπως επίσης και το κρέμασμα στον τοίχο.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Απ'ότι βλέπω, αν της κοτσάρανε και μια RGB λεντοταινία απο πίσω θα χρυσοπωλούσε στην Ελλάδα... :)

5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Καλα και 3D λεει αλλα οθονες 3D πλεον δεν υπαρχουν.

Δείχνει πάντως απο που προμηθεύεται - εκτός αν παίρνει απο παντού...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Eloy είπε

Ασχετο αλλα το νικ σου μου θυμισε μια συλλογη απο δισκους ειχα των Eloy ειχα και τον πρωτο και αυτον με τον σκουπιδοντενεκε τον πουλησα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, juve11 είπε

μια χαρα ειναι η οθονιτσα ... τιποτα το ιδιαιτερο βεβαια..

αν ερχοταν εδω με 80-90 ευρω , θα πηγαινε πολυ καλα..

ειδικα αν την εβλεπες σε αγγελιες 50 -60 ευρω , θα χε κανει παταγο! 😀

Είναι η μοναδική με τόσο μικρά μπέζελς με ότι αυτό συνεπάγεται... η μοναδική.. Δεν έχει αντίπαλο σε αυτά τα χρήματα και με αυτό το ντιζάιν και χαρακτηριστικά

2 ώρες πριν, Lumini είπε

Η ίδια που πουλάει το μι10 800 euro? Και το προ 1000??? τέλος η φθηνια

Μακάρι να ήταν έτσι όλοι οι εισαγωγείς φίλε... ΜΑΚΑΡΙ.. και τα κινητά των 800 και 1000 ευρώ που σχολιάζεις τέλος η φτήνια για βρες μου φθηνότερο με αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά και θα σου πω μπράβο

4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Επειδη πολλες φορες εχουμε δει την αρχικη τιμη και τελικα η τιμη που ερχονται Ελλαδα ειναι αρκετα μεγαλυτερη εχω γραψει το παραπανω.

Αν ερθει στα 120 ευρω και σε αυτη την τιμη υπαρχουν τοσες αλλες 24αρες IPS τι το ιδιαιτερο εχει αυτη;

Τα bezel? εχουν και αλλες μικρα bezel και στην τελικη αν θελεις να βαλεις δυο οθονες διπλα διπλα γιατι δεν παιρνεις μια ultrawide?

αρχηγέ μου για βρες μου ΜΙΑ μόνο με τόσο ΄λεπτά μπέζελς σε παρακαλώ σε αυτή την τιμή... η έστω και στην υπερδιπλάσια... για να σε δω΄....μου αρέσει που γράφεις και με άνεση πολλές... :P

4 ώρες πριν, judgevag είπε

130 πηρα Dell επαγγλεματικο μοντελ με 3 χρονια εγγυηση...(P2417h).... Φυγε απο εδω ρε Xiaomi

Κλεμμένη ήταν η σπασμένο πάνελ?

https://www.skroutz.gr/s/9317064/Dell-P2417H.html

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Είναι η μοναδική με τόσο μικρά μπέζελς με ότι αυτό συνεπάγεται... η μοναδική.. Δεν έχει αντίπαλο σε αυτά τα χρήματα και με αυτό το ντιζάιν και χαρακτηριστικά

Μακάρι να ήταν έτσι όλοι οι εισαγωγείς φίλε... ΜΑΚΑΡΙ.. και τα κινητά των 800 και 1000 ευρώ που σχολιάζεις τέλος η φτήνια για βρες μου φθηνότερο με αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά και θα σου πω μπράβο

αρχηγέ μου για βρες μου ΜΙΑ μόνο με τόσο ΄λεπτά μπέζελς σε παρακαλώ σε αυτή την τιμή... η έστω και στην υπερδιπλάσια... για να σε δω΄....μου αρέσει που γράφεις και με άνεση πολλές... :P

Οταν κοιτας στο Skroutz να βλεπεις και την εξελιξη τιμης 122 ευρω ειχε σε ιστορικο χαμηλο.

Να τα κανεις τι τα μικρα bezel να βαλεις δυο οθονες μαζι; παρε μια ultrawide

Οθονη ειναι δεν ειναι κινητο ουτε tablet να θελεις οσο δυνατον μικροτερο μεγεθος και μεγαλυτερη οθονη.

Ακομα και το TV Monitor Samsung LT24E390EW που εχω στον υπολογιστη του γιου μου  μια χαρα bezel εχει.

Αν ασχολεισαι με τους υπολογιστες και γενικα με την τεχνολογια απο τα 14 και εισαι 48 μιλας ανετα. :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Οταν κοιτας στο Skroutz να βλεπεις και την εξελιξη τιμης 122 ευρω ειχε σε ιστορικο χαμηλο.

Να τα κανεις τι τα μικρα bezel να βαλεις δυο οθονες μαζι; παρε μια ultrawide

Οθονη ειναι δεν ειναι κινητο ουτε tablet να θελεις οσο δυνατον μικροτερο μεγεθος και μεγαλυτερη οθονη.

Ακομα και το TV Monitor Samsung LT24E390EW που εχω στον υπολογιστη του γιου μου  μια χαρα bezel εχει.

Αν ασχολεισαι με τους υπολογιστες και γενικα με την τεχνολογια απο τα 14 και εισαι 48 μιλας ανετα. :)

Για βρες μου τότε ultrawide σε αυτό το μέγεθος 4κ και σε αυτή την τιμή σε παρακαλώ

Οθόνη είναι ακριβώς. Και πολλοί κοιτάζουν την σχεδίαση και πρακτικότητα που σε αυτά τα χρήματα δεν έχει αντίπαλο τα είπαμε αυτά

το TV μόνιτορ σου που έχεις μια χαρά και 2 τρομάρες μπέζελς έχει

εντωμεταξύ τι σχέση έχει η ηλικία? η μάλλον έχει σχέση και δεν θα έπρεπε να σκέφτεσαι έτσι :)

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Φίλε αν είναι να δώσω 800, θα πάρω Samsung ή apple. Οι τιμές τους ξέφυγαν, όταν πέρσι αγόρασα το mi9 450 euro.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lumini είπε

Φίλε αν είναι να δώσω 800, θα πάρω Samsung ή apple. Οι τιμές τους ξέφυγαν, όταν πέρσι αγόρασα το mi9 450 euro.

Αυτό είναι άσχετο που λες. Τα αντίστοιχα της samsung έχουν 1500 ευρώ και όταν θα βγάλει η Apple θα έχει 2000... 

Εμείς μιλάμε για 800 ευρώ.. πως τα έχεις μπερδέψει έτσι?

Αυτό ήταν το σκεπτικό μου. Μπορείς να μου πεις με ΙΔΙΑ ακριβώς χαρακτηριστικά σε αυτά τα χρήματα κάποια μάρκα/μοντέλο?

Για να σε βοηθήσω... μην ψάχνεις δεν θα βρεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...