vamvakoolas Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 καλημερα πληρωσα ενα φορο ΔΟΥ μεσω internet στην εθνικη τραπεζα. Αυτο εγινε στις 13 του μηνα. Μεχρι και σημερα τιποτα στο taxis ξερει κανεις ποσο παιρνει; ηξερα για 3-4 εργασιμες αλλα βλεπω να τραβαει πολυ
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μπορεί λόγω της κατάστασης και λόγω των αργιών να αργήσει λίγο παραπάνω. Θα φανεί όμως.
logistoulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 άλλη φορά κάντο απευθείας με τη χρεωστική όπου η πληρωμή φαίνεται αμέσως και η μείωση του οφειλόμενου ποσού με το ebanking η τράπεζα δεν μπορώ να καταλάνω τι κάνει τόσες μέρες με τα λεφτά σου 1
archer100 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε καλημερα πληρωσα ενα φορο ΔΟΥ μεσω internet στην εθνικη τραπεζα. Αυτο εγινε στις 13 του μηνα. Μεχρι και σημερα τιποτα στο taxis ξερει κανεις ποσο παιρνει; ηξερα για 3-4 εργασιμες αλλα βλεπω να τραβαει πολυ Δε μου εχει τυχει ποτε τοση καθυστερηση. Συνηθως την επομενη φαινονται, το πολυ 2 αντε 3 μερες αργοτερα. Κανε εναν ελεγχο αν περασε η πληρωμη κανονικα (ταυτοτητα οφειλης, αν αφαιρεθηκε το ποσο απ την καρτα σου, κλπ) 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε άλλη φορά κάντο απευθείας με τη χρεωστική όπου η πληρωμή φαίνεται αμέσως και η μείωση του οφειλόμενου ποσού με το ebanking η τράπεζα δεν μπορώ να καταλάνω τι κάνει τόσες μέρες με τα λεφτά σου Ισως ειναι ρυθμιση. Οι ρυθμισεις δυστυχως δεν πληρωνονται μεσω καρτας, μονο μεσω πληρωμης η οποια παιρνει χρονο Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από archer100
logistoulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, archer100 είπε Ισως ειναι ρυθμιση. Οι ρυθμισεις δυστυχως δεν πληρωνονται μεσω καρτας, μονο μεσω πληρωμης η οποια παιρνει χρονο νομίζω έβαλαν και τις ρυθμίσεις με κάρτα πρόσφατα (δεν το έχω τσεκάρει, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος) εδιτ ναι έχουν βάλει και τις ρυθμίσεις πλέον το τσέκαρα το μόνο που μπορεί να σε περιορίζει είναι το ημερήσιο όριο συναλλαγών με κάρτα , ώστε να μην το κάνεις με κάρτα Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από logistoulis 2
vamvakoolas Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 ευχαριστω για τις συμβουλες για χρεωστικη θα το εχω υποψην αλλα οτι εγινε εγινε τωρα. Στο γουεμπ προφανως φαινεται η πραξη και η αφαιρεση ποσου απο το λογαριασμο. Επισης εχω κρατησει αποκομα της συναλλαγης. Ακομα τιποτα. Αποσο θυμαμαι απο το taxis ακομα και στις νορμαλ μερες λεγαν οτι θελει 2-3 εργασιμες αλλα τωρα παμε για τις....διπλασιες (ειχα την εντυπωση οτι ηταν αυτοματοποιημενα, εμπλεκετε καπου καποιος χειρονακτηκα; )
Joshua21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ευχαριστω για τις συμβουλες για χρεωστικη θα το εχω υποψην αλλα οτι εγινε εγινε τωρα. Στο γουεμπ προφανως φαινεται η πραξη και η αφαιρεση ποσου απο το λογαριασμο. Επισης εχω κρατησει αποκομα της συναλλαγης. Ακομα τιποτα. Αποσο θυμαμαι απο το taxis ακομα και στις νορμαλ μερες λεγαν οτι θελει 2-3 εργασιμες αλλα τωρα παμε για τις....διπλασιες (ειχα την εντυπωση οτι ηταν αυτοματοποιημενα, εμπλεκετε καπου καποιος χειρονακτηκα; ) Είχαμε γράψει και σε άλλο θέμα ότι ενώ στα "στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης" οι οφειλές φαίνονταν ανεξόφλητες, λίγο πιο κάτω στα "στοιχεία πληρωμών" η πληρωμές φαίνονταν κανονικά. Ε φαντάζομαι πως είτε δεν είναι και τόσο αυτοματοποιημένα όσο νομίζεις, είτε κάτι είχε κολλήσει, όπως και να έχει χρειαζόταν να το κάνει κάποιος "χειρονακτηκα". Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς, εφόσον η πληρωμή φαίνεται στις κινήσεις του λογαριασμού σου αργά ή γρήγορα θα φανεί και στο taxis.
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Στο taxis οι πληρωμές για τις περιοδικές ΦΠΑ φαίνονται μετά τη λήξη της προθεσμίας, εκτός και αν άλλαξε κάτι. Αλλιώς φαίνεται σε "εκκρεμότητα" or something. Λογικά βέβαια από την τράπεζά σου πρέπει να έχεις δει άμεσα την κράτηση του ποσού όταν έκανες την εξόφληση.
RedMike7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Παρόμοιο θέμα: Εγώ πλήρωσα την δόση της εφορίας στις 31/3 μέσω e-banking και μέχρι σήμερα δεν έχει φανεί η πληρωμή στο taxis. Επίσης μου έχει βάλει και τόκο.
pgavalito Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, Mike_Ax. είπε Παρόμοιο θέμα: Εγώ πλήρωσα την δόση της εφορίας στις 31/3 μέσω e-banking και μέχρι σήμερα δεν έχει φανεί η πληρωμή στο taxis. Επίσης μου έχει βάλει και τόκο. Αδελφέ μου Mike καλημέρα! Φάνηκε τίποτα στο taxis? Έτσι, από περιέργεια ρωτάω. Thanks!
RedMike7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, pgavalito είπε Αδελφέ μου Mike καλημέρα! Φάνηκε τίποτα στο taxis? Έτσι, από περιέργεια ρωτάω. Thanks! Καλημέρα Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Φαίνεται ότι δεν έχει πληρωθεί η δόση. Εντωμεταξύ τέλος του μήνα πρέπει να πληρώσω και την επόμενη. Δεν πιστεύω να χαθούν τα λεφτά από την στιγμή που έχω την απόδειξη της τράπεζας, αλλά φοβάμαι ότι θα μπω σε διαδικασία και δεν έχω καμία να διάθεση να τρέχω στην εφορία. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Mike_Ax.
pgavalito Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα εφόσον έχεις την απόδειξη της Τράπεζας. Είναι γενικό το φαινόμενο, έχω μιλήσει με αρκετό κόσμο. Εγώ είμαι από τους "τυχερούς" που η πληρωμή φαίνεται μεν στο taxis, αλλά δεν έχουν ενημερωθεί οι δόσεις. Σου παραθέτω σχετικό απόσπασμα από σημερινή επικοινωνία μου με υπάλληλο της ΑΑΔΕ (sorry για τα κεφαλαία, έτσι μου το έγραψαν): "ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛ.ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ - ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ." 1
vamvakoolas Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) στατους απντειτ: ακομα τιποτα στο ταξης για την οφελη στη δου (δεν εχει να κανει με δοσεις) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από vamvakoolas
Mr_Terror Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Κατι αναλογο και με τον e-efka.Πληρωμενες στην ωρα τους 2 δοσεις, ενω φαινονται οι καταβολες το συστημα δεν εχει ενημερωθει και δειχνουν ανεξοφλητες. 1
vamvakoolas Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 και ναι, σημερα μετα απο 11 ημερολογιακες μερες και περιπου 6-7 εργασιμες εμφανιστηκε στο taxis η πληρωμη απο τραπεζα τετοια χαρα ουτε τζοκερ (μπας κανενας απο δου διαβαζει ινσομνια;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα