Natha Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Και τα δύο μια χαρά επιλογές, αν σε νοιάζει πολύ η φωτό πάρε mi9t να βαλεις gcam. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Natha
kp1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 52 λεπτά πριν, Natha είπε Και τα δύο μια χαρά επιλογές, αν σε νοιάζει πολύ η φωτό πάρε mi9t να βαλεις gcam. Mε νοιάζει η φώτο αρκετά απλά με φοβίζει η slefie ο μηχανισμός μην χαλάσει.. Αλλά το realme έχει ακριβύνει πολύ 300 € το φθηνότερο Σκρουτζ και όχι από φυσικό μαγαζί.. Ευχαριστώ παντως
Natha Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 στην αρχή έβαλες ταβάνι τα 300 ευρώ οπότε δεν το ανέφερα, αλλά με 330 έχει το p30 στο bestprice. Δεν έχω άποψη για τα συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά νομίζω ότι με p30 καθάρισες γενικά.
vargas Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, dks13 είπε Κανένα θέμα με overheating δεν έχει ο 980. Σ' αυτά τα λεφτά μονόδρομος το 5t. Ε όχι κ δεν έχει εδώ στην φόρτιση κ υπερθερμαίνοταν . Μην λέμε ότι θέλουμε , όσο καλός είναι σε θέμα απόδοσης την ομαλότητα ενός Snapdragon δεν την έχει ποτέ ο kirin. Μην αρχισω κ αραδιαζω λινκ Στην Αγγλία τηλέφωνο είχε πάρει κ φωτιά live σε εκπομπή 1
dks13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, vargas είπε Ε όχι κ δεν έχει εδώ στην φόρτιση κ υπερθερμαίνοταν . Μην λέμε ότι θέλουμε , όσο καλός είναι σε θέμα απόδοσης την ομαλότητα ενός Snapdragon δεν την έχει ποτέ ο kirin. Μην αρχισω κ αραδιαζω λινκ Στην Αγγλία τηλέφωνο είχε πάρει κ φωτιά live σε εκπομπή Φίλε μου έχεις μπερδευτεί νομίζω. Τι σχέση έχει η φόρτιση με τον επεξεργαστή? Στην φόρτιση θερμαίνεται η μπαταρία όχι ο cpu. Όπως καταλαβαίνεις με 40w είναι φυσιολογικό να θερμαίνεται η μπαταρία. Ο kirin 980 δεν έχει κανένα μα κανένα θέμα υπερθέρμανσης. Επίσης ειναι χαοτικά γρηγορότερος και ομαλοτερος απο τον 730. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από dks13
vargas Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, dks13 είπε Φίλε μου έχεις μπερδευτεί νομίζω. Τι σχέση έχει η φόρτιση με τον επεξεργαστή? Στην φόρτιση θερμαίνεται η μπαταρία όχι ο cpu. Όπως καταλαβαίνεις με 40w είναι φυσιολογικό να θερμαίνεται η μπαταρία. Ο kirin 980 δεν έχει κανένα μα κανένα θέμα υπερθέρμανσης. Επίσης ειναι χαοτικά γρηγορότερος και ομαλοτερος απο τον 730. Mαλλον δεν διάβασες τι έγραψα . Και στη φορτιση είχε υπερθέρμανση . Και σε αγγλική . εκπομπή πήρε φωτιά https://www.bbc.com/news/uk-england-manchester-48410618 . Όχι από το κυρά Σούλα μπλογκ σποτ αλλά από το bbc η είδηση . Γρηγορότερος ναι χαοτικά για κανένα λόγο , αλλά ομαλοτερος σίγουρα όχι . Επίσης δεν παίρνει gcam.
dks13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, vargas είπε Mαλλον δεν διάβασες τι έγραψα . Και στη φορτιση είχε υπερθέρμανση . Και σε αγγλική . εκπομπή πήρε φωτιά https://www.bbc.com/news/uk-england-manchester-48410618 . Όχι από το κυρά Σούλα μπλογκ σποτ αλλά από το bbc η είδηση . Γρηγορότερος ναι χαοτικά για κανένα λόγο , αλλά ομαλοτερος σίγουρα όχι . Επίσης δεν παίρνει gcam. Το οτι ένα κινητό πηρε φωτιά σε καποιο studio υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες τεκμηριώνει οτι ο 980 υπερθερμαίνεται; Οοοκ, πάσο. Για τα υπόλοιπα θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις ένα huawei με kirin 980 και android 10. Ειναι εμφανέστατα ομαλότερο απο οποιοδήποτε sd730. Επισης η gcam είναι για όσους εχουν midrange xiaomi με αισχρή camera application. Πιστεύεις θα με ενδιέφερε να βάλω gcam στο p30 pro μου? Έχω ήδη καλύτερη καμερα απο το pixel. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από dks13
vargas Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, dks13 είπε Το οτι ένα κινητό πηρε φωτιά σε καποιο studio υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες τεκμηριώνει οτι ο 980 υπερθερμαίνεται; Οοοκ, πάσο. Για τα υπόλοιπα θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις ένα huawei με kirin 980 και android 10. Ειναι εμφανέστατα ομαλότερο απο οποιοδήποτε sd730. Επισης η gcam είναι για όσους εχουν midrange xiaomi με αισχρή camera application. Πιστεύεις θα με ενδιέφερε να βάλω gcam στο p30 pro μου? Έχω ήδη καλύτερη καμερα απο το pixel. Παραμενεις λίγο άσχετος . Μάθε λοιπόν όπως έχουν ακριβώς ίδιους φακούς κάμερας οπότε set ur record straight. Οπότε το πραγματικά πολύ καλό nova 5 t δεν είναι το αψεγάδιαστο τηλέφωνο . Έχει lcd , δεν έχει καρφί ακουστικών , δεν έχει ράδιο κ έχει τους αμφιλεγόμενους kirin που διαχρονικα εχουν θέματα υπερθέρμανσης .https://www.infofuge.com/how-to-fix-huawei-mate-20-pro-overheating-issue-easily/. Είναι που δεν θερμαίνεται ...
dks13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, vargas είπε Παραμενεις λίγο άσχετος . Μάθε λοιπόν όπως έχουν ακριβώς ίδιους φακούς κάμερας οπότε set ur record straight. Οπότε το πραγματικά πολύ καλό nova 5 t δεν είναι το αψεγάδιαστο τηλέφωνο . Έχει lcd , δεν έχει καρφί ακουστικών , δεν έχει ράδιο κ έχει τους αμφιλεγόμενους kirin που διαχρονικα εχουν θέματα υπερθέρμανσης .https://www.infofuge.com/how-to-fix-huawei-mate-20-pro-overheating-issue-easily/. Είναι που δεν θερμαίνεται ... Προφανώς ξερω οτι εχουν ίδιους φακούς. Μιλησα για αισχρη καμερα application, οχι για φακούς. Και ναι τα xiaomi midrange θέλουν gcam για να εκμεταλλευτουν τους φακούς τους γιατι το camera app της xiaomi ειναι για τα σκουπιδια. Αυτοί που έχουν huawei μαθε ότι δε μας καίγεται καρφί αν παίρνουν gcam γιατί έχουν σωστό camera app. Αρα εχει και o sd overheating? https://www.infofuge.com/redmi-note-9s-overheating-problem/ Τι οχι? Λοιπον ακου να δεις, το οτι μου εβαλες ενα site που εχει copy paste το ίδιο άρθρο για ολες τις συσκευές που σου λέει και καλά οδηγίες για να αντιμετωπίσεις το οverheating με κάνει να στενοχώριεμαι για το χρόνο που εχασα σ'αυτο το τοπικ απαντώντας στις ασυναρτησίες που γραφεις. Απο μένα τέλος. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από dks13
vargas Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, dks13 είπε Προφανώς ξερω οτι εχουν ίδιους φακούς. Μιλησα για αισχρη καμερα application, οχι για φακούς. Και ναι τα xiaomi midrange θέλουν gcam για να εκμεταλλευτουν τους φακούς τους γιατι το camera app της xiaomi ειναι για τα σκουπιδια. Αυτοί που έχουν huawei μαθε ότι δε μας καίγεται καρφί αν παίρνουν gcam γιατί έχουν σωστό camera app. Αρα εχει και o sd overheating? https://www.infofuge.com/redmi-note-9s-overheating-problem/ Τι οχι? Λοιπον ακου να δεις, το οτι μου εβαλες ενα site που εχει copy paste το ίδιο άρθρο για ολες τις συσκευές που σου λέει και καλά οδηγίες για να αντιμετωπίσεις το οverheating με κάνει να στενοχώριεμαι για το χρόνο που εχασα σ'αυτο το τοπικ απαντώντας στις ασυναρτησίες που γραφεις. Απο μένα τέλος. Ναι βάλε και το redmi pro με τον mtk . Βρες μου ένα άρθρο για τον 730 που να μιλάει για overheating .Δεν υπάρχει όσο κ αν ψάξεις . Τι να κάνουμε έτσι είναι . Ο kirin με την σάπια κ φτηνιαρικη mali gpu πάντα θα έχει θέματα overheating .. Το ένα site δεν σου κάνει , το άλλο είναι μια μεμονωμένη περίπτωση κ ας πήρε φωτιά ( σιγά τα ωα για σένα ) το ότι φτάνει 45 βαθμούς η μπαταρία όταν φορτίζει ούτε αυτό σε ενδιαφέρει .Έχει κ video στο youtube που φτάνει 42 άρια μετά από 10 λεπτά gaming , έλα μωρέ σιγά . Ο φανμποισμος να ναι καλά . Για να τελειώνουμε καλό χρυσό το 5,t , αλλά στα 300 ευρώ με αμφιλεγόμενο soc , lcd κ μικρή μπαταρία είναι έξω από την συζήτηση. Για να μην αναφέρω πράγματα βασικά όπως το 3.5 jack η έλλειψη ραδιοφώνου κλπ Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από vargas
AntiCambeR Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, vargas είπε Ναι βάλε και το redmi pro με τον mtk . Βρες μου ένα άρθρο για τον 730 που να μιλάει για overheating .Δεν υπάρχει όσο κ αν ψάξεις . Τι να κάνουμε έτσι είναι . Ο kirin με την σάπια κ φτηνιαρικη mali gpu πάντα θα έχει θέματα overheating .. Το ένα site δεν σου κάνει , το άλλο είναι μια μεμονωμένη περίπτωση κ ας πήρε φωτιά ( σιγά τα ωα για σένα ) το ότι φτάνει 45 βαθμούς η μπαταρία όταν φορτίζει ούτε αυτό σε ενδιαφέρει .Έχει κ video στο youtube που φτάνει 42 άρια μετά από 10 λεπτά gaming , έλα μωρέ σιγά . Ο φανμποισμος να ναι καλά . Για να τελειώνουμε καλό χρυσό το 5,t , αλλά στα 300 ευρώ με αμφιλεγόμενο soc , lcd κ μικρή μπαταρία είναι έξω από την συζήτηση. Για να μην αναφέρω πράγματα βασικά όπως το 3.5 jack η έλλειψη ραδιοφώνου κλπ Είχαμε τους υπέρμαχους των Mediatek που ευτυχώς έχουν αραιώσει, τώρα είμαστε στο δεύτερο κύμα με τους υπέρμαχους των Kirin. 😅 Η ειρωνεία είναι πως κάποιοι απο αυτούς που προτείνουν αυτά τα 2 είδη επεξεργαστών, το κάνουν γιατί έχουν κινητά με τέτοιους επεξεργαστές και θέλουν να δικαιολογήσουν την αγορά τους ή γιατί απλά δεν είναι για αυτούς, οι ίδιοι μπορεί να έχουν κινητά με Snapdragon. 😄 Οι Snapdragon είναι καλύτεροι σε: 1)Επιδόσεις σε ταχύτητα και gaming 2)Σε διαχείριση ενέργειας-θερμοκρασία 3)Σε κάμερα 4)Σε υποστήριξη custom roms. Ούτε οι Snapdragon 835 και 845 δεν ζεσταίνονται στο gaming σε high-very high settings που η λιθογραφία τους είναι στα 10 nm και είναι παλαιότεροι, ο 735 είναι στα 7 nm.Καλά, οι 855 και 865 τους πατάνε για πλάκα όλους τους Kirin και Exynos. Νομίζω πως για να υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης σε κινητό με Snapdragon, θα ευθύνεται το hardware και έπειτα το UI και η διαχείριση ενέργειας σε συνδυασμό με λάθος security updates. Ισως ακόμα και οι Exynos να είναι καλύτεροι απο τους Kirin. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από AntiCambeR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα