kp1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ποιο από τα 2 θεωρείτε καλύτερη αγορά ανάμεσα σε realme x2 vs mi9T μέχρι 300€?Βαση οθόνης ανάλυση φωτεινότητα, να μην κολλάει να είναι όσο ποιο smooth χωρίς bugs, καμερα ειδικά βράδυ και βίντεο γτ μέρα όλα καλά βγάζουν και φυσικά μπαταρία! Αξίζει η αγορά σε ποια από αυτά γα 2 ή να περιμένουμε Δεκέμβρη για κάτι άλλο? Ευχαριστώ Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από kp1
vargas Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οποίο να πάρεις κ από τα δύο είναι σωστή επιλογή . Εγώ πήρα τo mi 9 t. Διάφορες στην ταχύτητα δεν έχουν . Έχω δει βίντεο πολλά κ είναι μια η αλλη στην ταχύτητα . Στην κάμερα έχουν βγει ήδη πολλες gcam που κάνουν δουλειά αν κ η βασικη εμένα μου κάνει μια χαρά. Εκεί είναι καλύτερο το mi 9 t. Κ έχω δει αρκετά τεστ καμερας Από την άλλη , το real me παίρνει sd , και έχει κ 8 gb ram . Δεν έχει όμως nfc ούτε ράδιο αν σ ενδιαφέρουν αυτα Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από vargas 1
udroxoos Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Πιο ολοκληρωμένο το mi 9 lite που τα έχει όλα
vargas Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, udroxoos είπε Πιο ολοκληρωμένο το mi 9 lite που τα έχει όλα Ε όχι δα . Φωτογραφίκα χειροτερο κ από τα δύο με πιο αδύναμο επεξεργαστή ,κ λίγο χειρότερη οθόνη 1 1
stelios18120 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, udroxoos είπε Πιο ολοκληρωμένο το mi 9 lite που τα έχει όλα Ούτε καν Mi9t εννοείται. Για τους λόγους που είπε ο αποπανω. 1
udroxoos Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vargas είπε Οποίο να πάρεις κ από τα δύο είναι σωστή επιλογή . Εγώ πήρα τo mi 9 t. Διάφορες στην ταχύτητα δεν έχουν . Έχω δει βίντεο πολλά κ είναι μια η αλλη στην ταχύτητα . Στην κάμερα έχουν βγει ήδη πολλες gcam που κάνουν δουλειά αν κ η βασικη εμένα μου κάνει μια χαρά. Εκεί είναι καλύτερο το mi 9 t. Κ έχω δει αρκετά τεστ καμερας Από την άλλη , το real me παίρνει sd , και έχει κ 8 gb ram . Δεν έχει όμως nfc ούτε ράδιο αν σ ενδιαφέρουν αυτα Ανέφερα το mi 9 lite επειδή είπες ότι δεν έχει nfc και ράδιο. Τώρα είδα στο gsmarena πως έχει απ' όλα οπότε είναι μια χαρά! Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από udroxoos 1
wolfskinn Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Σε αυτα τα χρηματα δες το Huawei Nova 5T 1 1
vargas Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, wolfskinn είπε Σε αυτα τα χρηματα δες το Huawei Nova 5T Καλό χρυσό αλλά lcd ;; 1
wolfskinn Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 18 λεπτά πριν, vargas είπε Καλό χρυσό αλλά lcd ;; Δεν λέω amoled καλύτερα, αλλα face unlock με pop up camera και fingerprint under display ειναι ενας κακός συνδυασμός... Ζυγαριά ειναι κάτι χάνεις κατι παίρνεις πάντα. 1
kp1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, vargas είπε Οποίο να πάρεις κ από τα δύο είναι σωστή επιλογή . Εγώ πήρα τo mi 9 t. Διάφορες στην ταχύτητα δεν έχουν . Έχω δει βίντεο πολλά κ είναι μια η αλλη στην ταχύτητα . Στην κάμερα έχουν βγει ήδη πολλες gcam που κάνουν δουλειά αν κ η βασικη εμένα μου κάνει μια χαρά. Εκεί είναι καλύτερο το mi 9 t. Κ έχω δει αρκετά τεστ καμερας Από την άλλη , το real me παίρνει sd , και έχει κ 8 gb ram . Δεν έχει όμως nfc ούτε ράδιο αν σ ενδιαφέρουν αυτα Καλησπέρα φίλε είδα στο kimovil ότι έχει nfc το realme δεν ισχύει; Ή κάμερα θα με ενδιέφερε και λες καλύτερο το mi9T ε; Διάβασα για m9T ούτε η μπαταρία τελειώνει φουλ με Android 10 ισχύει; Επίσης κάποιοι αναφέρουν για θέμα με το δάχτυλικο ότι δεν πιάνει αμέσως; Έχεις δει ξανά θέμα; Και τελευταίο σε μερικούς βγάζει ghosttouching ξέρεις τι ειναι;Και ένα βασικό του realme είδα πωλείται μόνο σε 1 μαγαζί διαδυκτιακο και δεν ξέρω γιατί και ανέβηκε η τιμή του! Ευχαριστώ https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-realme-x2-global Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από kp1
mech_eng Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, wolfskinn είπε Σε αυτα τα χρηματα δες το Huawei Nova 5T ισως το πιο σταθερο απο ολα, μιας και σε ενδιαφερει η αξιοπιστια Αναφορά σε κείμενο να μην κολλάει να είναι όσο ποιο smooth χωρίς bugs 1
vargas Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, kp1 είπε Καλησπέρα φίλε είδα στο kimovil ότι έχει nfc το realme δεν ισχύει; Ή κάμερα θα με ενδιέφερε και λες καλύτερο το mi9T ε; Διάβασα για m9T ούτε η μπαταρία τελειώνει φουλ με Android 10 ισχύει; Επίσης κάποιοι αναφέρουν για θέμα με το δάχτυλικο ότι δεν πιάνει αμέσως; Έχεις δει ξανά θέμα; Και τελευταίο σε μερικούς βγάζει ghosttouching ξέρεις τι ειναι;Και ένα βασικό του realme είδα πωλείται μόνο σε 1 μαγαζί διαδυκτιακο και δεν ξέρω γιατί και ανέβηκε η τιμή του! Ευχαριστώ https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-realme-x2-global Δεν έχει από όσο ξέρω το real me nfc . Στην κσμερα είναι ξεκάθαρα καλύτερο το mi9 t mΣε ότι αφορά την μπαταρία με A10 εμένα μου βγάζει την μέρα..Δακτυλικό μια χαρά , κ ghost touch από τι ξέρω ειχαν κάποια μοντέλα αρχικά που μάλλον διορθώθηκε με update .εγώ θέμα δεν έχω .Σε ότι αφορά το nova με lcd κ kirin εγώ δεν θα ακουμπούσα .Το συγκεκριμένο soc έχει θέματα overheating
kp1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, vargas είπε Δεν έχει από όσο ξέρω το real me nfc . Στην κσμερα είναι ξεκάθαρα καλύτερο το mi9 t mΣε ότι αφορά την μπαταρία με A10 εμένα μου βγάζει την μέρα..Δακτυλικό μια χαρά , κ ghost touch από τι ξέρω ειχαν κάποια μοντέλα αρχικά που μάλλον διορθώθηκε με update .εγώ θέμα δεν έχω .Σε ότι αφορά το nova με lcd κ kirin εγώ δεν θα ακουμπούσα .Το συγκεκριμένο soc έχει θέματα overheating Ευχαριστώ πολύ και εμένα με χαλάει λίγο η LCD και ότι το realme το πουλάει μόνο ένα μαγασι διαδυκτιακο! Άρα λες αξίζει τα 280 € overall?
vargas Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, kp1 είπε Ευχαριστώ πολύ και εμένα με χαλάει λίγο η LCD και ότι το realme το πουλάει μόνο ένα μαγασι διαδυκτιακο! Άρα λες αξίζει τα 280 € overall? Ναι για μένα το αξίζει αν και κοστίζει γύρω στα 263
dks13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Κανένα θέμα με overheating δεν έχει ο 980. Σ' αυτά τα λεφτά μονόδρομος το 5t. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα