Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi 9T vs realme x2 =δίλημμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ποιο από τα 2 θεωρείτε καλύτερη αγορά ανάμεσα σε realme x2 vs mi9T μέχρι 300€?Βαση οθόνης ανάλυση φωτεινότητα, να μην κολλάει να είναι όσο ποιο smooth χωρίς bugs, καμερα ειδικά βράδυ και βίντεο γτ μέρα όλα καλά βγάζουν και φυσικά μπαταρία! Αξίζει η αγορά σε ποια από αυτά γα 2 ή να περιμένουμε Δεκέμβρη για κάτι άλλο? Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποίο να πάρεις κ από τα δύο είναι σωστή επιλογή . Εγώ πήρα τo mi 9 t. Διάφορες στην ταχύτητα δεν έχουν . Έχω δει βίντεο πολλά κ είναι μια η αλλη  στην ταχύτητα . Στην κάμερα έχουν βγει ήδη πολλες  gcam που κάνουν δουλειά αν κ η βασικη  εμένα μου κάνει μια χαρά.  Εκεί είναι καλύτερο το mi 9 t. Κ έχω δει αρκετά τεστ καμερας  Από την άλλη  , το real me παίρνει sd , και έχει κ 8 gb ram . Δεν έχει όμως nfc  ούτε  ράδιο αν σ ενδιαφέρουν αυτα 

Επεξ/σία από vargas
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, udroxoos είπε

Πιο ολοκληρωμένο το mi 9 lite που τα έχει όλα

Ε όχι δα . Φωτογραφίκα χειροτερο κ από τα δύο με πιο αδύναμο επεξεργαστή ,κ λίγο χειρότερη οθόνη 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, vargas είπε

Οποίο να πάρεις κ από τα δύο είναι σωστή επιλογή . Εγώ πήρα τo mi 9 t. Διάφορες στην ταχύτητα δεν έχουν . Έχω δει βίντεο πολλά κ είναι μια η αλλη  στην ταχύτητα . Στην κάμερα έχουν βγει ήδη πολλες  gcam που κάνουν δουλειά αν κ η βασικη  εμένα μου κάνει μια χαρά.  Εκεί είναι καλύτερο το mi 9 t. Κ έχω δει αρκετά τεστ καμερας  Από την άλλη  , το real me παίρνει sd , και έχει κ 8 gb ram . Δεν έχει όμως nfc  ούτε  ράδιο αν σ ενδιαφέρουν αυτα 

Ανέφερα το mi 9 lite επειδή είπες ότι δεν έχει nfc και ράδιο. Τώρα είδα στο gsmarena πως έχει απ' όλα οπότε είναι μια χαρά!

Επεξ/σία από udroxoos
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vargas είπε

Καλό χρυσό αλλά lcd ;; 

Δεν λέω amoled καλύτερα, αλλα face unlock με pop up camera και fingerprint under display ειναι ενας κακός συνδυασμός... Ζυγαριά ειναι κάτι χάνεις κατι παίρνεις πάντα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, vargas είπε

Καλησπέρα φίλε είδα στο kimovil ότι έχει nfc το realme δεν ισχύει; Ή κάμερα θα με ενδιέφερε και λες καλύτερο το mi9T ε; Διάβασα για m9T ούτε η μπαταρία τελειώνει φουλ με Android 10 ισχύει; Επίσης κάποιοι αναφέρουν για θέμα με το δάχτυλικο ότι δεν πιάνει αμέσως; Έχεις δει ξανά θέμα; Και τελευταίο σε μερικούς βγάζει ghosttouching ξέρεις τι ειναι;Και ένα βασικό του realme είδα πωλείται μόνο σε 1 μαγαζί διαδυκτιακο και δεν ξέρω γιατί και ανέβηκε η τιμή του! Ευχαριστώ 

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-realme-x2-global

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, wolfskinn είπε

Σε αυτα τα χρηματα δες το Huawei Nova 5T

ισως το πιο σταθερο απο ολα, μιας και σε ενδιαφερει η αξιοπιστια

Αναφορά σε κείμενο

να μην κολλάει να είναι όσο ποιο smooth χωρίς bugs

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kp1 είπε

Καλησπέρα φίλε είδα στο kimovil ότι έχει nfc το realme δεν ισχύει; Ή κάμερα θα με ενδιέφερε και λες καλύτερο το mi9T ε; Διάβασα για m9T ούτε η μπαταρία τελειώνει φουλ με Android 10 ισχύει; Επίσης κάποιοι αναφέρουν για θέμα με το δάχτυλικο ότι δεν πιάνει αμέσως; Έχεις δει ξανά θέμα; Και τελευταίο σε μερικούς βγάζει ghosttouching ξέρεις τι ειναι;Και ένα βασικό του realme είδα πωλείται μόνο σε 1 μαγαζί διαδυκτιακο και δεν ξέρω γιατί και ανέβηκε η τιμή του! Ευχαριστώ 

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-realme-x2-global

Δεν έχει από όσο ξέρω το real me nfc . Στην κσμερα είναι ξεκάθαρα καλύτερο το mi9 t mΣε ότι αφορά την μπαταρία με A10 εμένα μου βγάζει την μέρα..Δακτυλικό μια χαρά , κ ghost touch από τι ξέρω ειχαν κάποια μοντέλα αρχικά που μάλλον διορθώθηκε με update .εγώ θέμα δεν έχω .Σε ότι αφορά το nova με  lcd κ kirin εγώ δεν θα ακουμπούσα .Το συγκεκριμένο soc έχει θέματα overheating 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vargas είπε

Δεν έχει από όσο ξέρω το real me nfc . Στην κσμερα είναι ξεκάθαρα καλύτερο το mi9 t mΣε ότι αφορά την μπαταρία με A10 εμένα μου βγάζει την μέρα..Δακτυλικό μια χαρά , κ ghost touch από τι ξέρω ειχαν κάποια μοντέλα αρχικά που μάλλον διορθώθηκε με update .εγώ θέμα δεν έχω .Σε ότι αφορά το nova με  lcd κ kirin εγώ δεν θα ακουμπούσα .Το συγκεκριμένο soc έχει θέματα overheating 

Ευχαριστώ πολύ και εμένα με χαλάει λίγο η LCD και ότι το realme το πουλάει μόνο ένα μαγασι διαδυκτιακο! Άρα λες αξίζει τα 280 € overall? 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, kp1 είπε

Ευχαριστώ πολύ και εμένα με χαλάει λίγο η LCD και ότι το realme το πουλάει μόνο ένα μαγασι διαδυκτιακο! Άρα λες αξίζει τα 280 € overall? 

Ναι για μένα το αξίζει αν και κοστίζει γύρω στα 263 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...