Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα παρατηρήσει ότι τελευταία το pc μου ακουγόταν δυνατα απο τα φανακια. Το pc το εχω ούτε δυο μηνες καινούργιο και κατέβασα ενα προγραμμα να δω την θερμοκρασία του κουτιού και παρατήρησα ότι η θερμοκρασία του επεξεργαστή νομίζω ότι ειναι αρκετά ψηλά έφτανε και 101 βαθμούς . Όταν συναρμολογούσαμε τον υπολογιστη θυμαμαι ότι η ψυκτρα που είχα πάρει μια be quite pure rock slim δεν χωρούσε να κουμπώσει πανω στην μητρική που ειναι η asus prime b450m-k γιατι έβρισκε πανω στις ραμ. Οποτε αυτήν την στιγμή εχω πανω την ψυκτρα του επεξεργαστή ryzen 5 2600x που απο ότι βλέπω μάλλον δεν κανει. Τι μπορω να κανω εχω ήδη 3 φανακια στο κουτί. Υπάρχει κάποια ψυκτρα που να χωράει; Η ψυκτρα ευθύνεται η κατι αλλο για την θερμοκρασία και αν ειναι οκ

CECDBA39-E845-4AE9-9923-0F9FF7B3F1A5.png

Δημοσ.

Θεωρητικά την πάστα την έχει πάνω η ψυκτρα σε πρώτη φάση.Η ψυκτρα έχει κουμπωσει καλά ;

Δημοσ.

καλημερα σας

για θερμοκρασια cpu AMD μην χρησιμοποιειτε speccy, δεν δειχνει σωστες τιμες

προσωπικα   hwinfo64

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος νομίζω μου είχε πει το παλικαρι ότι εχει ήδη πάστα όταν τραβάς το αυτοκόλλητο και ναι εχει κουμπώσει κανονικά 

Δημοσ.

Eιπε και ο φιλος πιο πανω οτι ειναι αναξιοπιστο το speccy πανω σε αυτο , αλλα ειπες οτι ακουγες θορυβο προφανως επειδη ανεβαζε στροφες ο ανεμιστηρας.

Σηκωσες καθολου την ψυκτρα να δεις πως ειναι απο κατω ; (εγω σημερα σηκωσα στο λαπτοπ τα heatsinks και η παστα ειχε φυγει ολη στο πλαι , την απλωσα με το δαχτυλο και πλεον γραφει 10 βαθμους λιγοτερους στο max)

Δημοσ.

Καμία σχέση το ενα με το αλλο αλλα γιατι τετοια μεγάλη διαφορά τα δυο προγράμματα; Αυτές οι θερμοκρασίες ειναι κομπλέ; Αν και τωρα δεν παίζω κάποιο γκειμ 

94E7E89F-D702-4E39-95ED-4132D3B77816.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν πουμε οτι ειναι σε idle , θα ελεγα οτι πολυ ειναι και παλι.O fx 6350 που εχω στον υπολογιστη για παραδειγμα με μια ψυκτρα των 20€ σε παιχνιδι δε πιανει πανω απο 52 ενω πιανει μεχρι και 7 βαθμους οταν καθεται.Μπορει να λεω και βλακεια επειδη δε γνωριζω πως λειτουργουν οι ryzen , αλλα σε συγκριση με μια γενια επεξεργαστων που ειχαν πολυ κακη φημη θερμοκρασιων , ειπα να κανω την αναφορα αυτη.

Επεξ/σία από leolipop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...