Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Πρέπει να έχει μια x16 PCI-E. Συνηθως ειναι η 1η ή 2η υποδοχή (όπως η κυκλωμένη στη φωτογραφια). Ολες σχεδον οι μητρικες (με εξαίρεση κάποιες πολύ ειδικές περιπτώσεις) δεχονται κάρτες γραφικών. Δεν ειναι εκει το προβλημα. Το προβλημα βρίσκεται συνηθως στο τροφοδοτικο και στο αν μπορεί να σηκωσει την καρτα γραφικών.

image.jpeg.4875a61a9bdf49ee3bfdba4b75a0bc4e.jpeg

2. Το τροφοδοτικό σου έχει βησμα τροφοδοσίας 8pin που χρειάζεται η καρτα γραφικών (βλεπε φωτο) ?

image.jpeg.966f46675a772247b6f40e089480659c.jpeg

image.png.91bcbc5467de1162ffd7e4a13ec6d475.png

3. Τέλος, πρέπει να σιγουρευτείς ότι το κουτί σου χωράει την νεα κάρτα γραφικών.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Alexkaras είπε

Τι υποδοχή πρέπει να έχω στην μητρική για να βάλω μια κάρτα σαν αυτή ?

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/sapphire-vga-radeon-rx-5500-xt-pulse-8gb_3369277

Ευχαριστω εκ των προτερων 

πάντως μπράβο κατάφερες και βρήκες την ακριβότερη 5500xt της αγοράς 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

300 ευρά για 5500ΧΤ; What the f@ck??

τοσο εκανε η 5700 το νοεμβρη-δεκεμβρη 😂

Δημοσ.

Είπα να μην σας ζαλίσω αλλά επειδή βλέπω οτι γνωρίζετε το θέμα οι φωτογραφίες είναι απο την Μητρική MSI 75A-G45/ A75A-G55 Series (MS-7695 v2.X) ATX Mainboard . Βλέπετε την συγκεκριμένη υποδοχή ? Το βύσμα ρεύματος τροφοδοτικού είδα ότι υπάρχει . Έκτος από σφυρί και σκαρπέλο θα χρειαστώ κάνα εξτρά εργαλείο ? 

msi.png

msi1.png

Δημοσ.

Τελικά έχω  PCI Express 8 Pin στο τροφοδοτικό  άλλα από λάθος μου έβαλα σύνδεσμο σε παρόμοιο μοντέλο κάρτας γραφικών  . Η κάρτα μου έχει  PCI Express 6 Pin άλλα βλεπω οτι και το τροφοδοτικο (Thermaltake 700WATT) έχει θέση για βύσμα  PCI Express 6 Pin αλλά δεν έχει καλωδιο . Τι είναι πιο πρακτικό ???  καλώδιο   PCI Express 6 Pin η μετατροπέας  από 8 pin se 6 pin .

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

No Way Do Not Want GIF

Για διαφώτισε μας λίγο, γιατί οι ίδιες οι κάρτες πολλές φορές το έχουν στα παρελκόμενα τους  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Για διαφώτισε μας λίγο, γιατί οι ίδιες οι κάρτες πολλές φορές το έχουν στα παρελκόμενα τους  

Μολεξ το 2020 είναι κάπως. Βέβαια μου κάνει εντύπωση που το τροφοδοτικό δεν έχει 6-πινο. Μήπως έχει 6+2 και δεν το έχει πάρει γραμμή ο OP;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, leros2004 είπε

Το τροφοδοτικό είχε ένα κόκκινο καλώδιο άλλα όσοι είναι παντρεμένοι θα καταλάβουν  ."πέτα και τίποτα έχεις γεμίσει τον τόπο ¨" όποτε εκείνο το κόκκινο καλώδιο που κούμπωνε στο τροφοδοτικό και έβγαζε 6 PIN πήγε στην ανακύκλωση 😭 😭

9 ώρες πριν, leros2004 είπε

Amazon.com: Link Depot 4-Pin to 6-Pin PCI Express Power Adapter (8 ...

https://www.e-shop.gr/silverstone-pp07-pcibg-pci-8-pin-to-pcie-6-2-pin-cable-250mm-black-gold-p-PER.811544  > Αυτό δεν θα κάνει δουλειά ? 

6 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Μολεξ το 2020 είναι κάπως. Βέβαια μου κάνει εντύπωση που το τροφοδοτικό δεν έχει 6-πινο. Μήπως έχει 6+2 και δεν το έχει πάρει γραμμή ο OP;

Το τροφοδοτικό είχε ένα κόκκινο καλώδιο άλλα όσοι είναι παντρεμένοι θα καταλάβουν και όσοι σκοπεύσουν να παντρευτούν ας μάθουν απο παντρεμένους και κρεβατο μουρμούρα   ."πέτα και τίποτα έχεις γεμίσει τον τόπο ¨" όποτε εκείνο το κόκκινο καλώδιο που κούμπωνε στο τροφοδοτικό και έβγαζε 6 PIN πήγε στην ανακύκλωση

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...